Altibox DDoS beskyttelse Basis

Altibox DDoS-beskyttelse Basis

Vern om internett-tilgangen din!

Mange tror at de er sikret mot vandaler på Internett, bare de har installert antivirus. Om du samtidig unngår å la deg lure til å åpne mistenkelige meldinger må du jo være trygg?

Så enkelt er det dessverre ikke. Antivirus er bra, men om vandaler ikke klarer å komme seg inn i maskinen din, så kan de velge en annen strategi. De kan ganske enkelt bare bombardere deg med data slik at internettforbindelsen din blir ubrukelig. På dataspråket kalles dette for DDoS-angrep.

De større selskapene har som regel sikret seg mot slike dataangrep, noe som har fått nettvandaler med skumle hensikter til å kaste sine øyne på små og mellomstore bedrifter. Disse bedriftene mangler ofte både kompetansen som skal til og midlene som kreves for å sette opp en effektiv beskyttelse.

Dette er grunnen til at Altibox Bedrift nå lanserer DDoS beskyttelse Basis. Med DDoS beskyttelse Basis fra Altibox Bedrift får du en enkel rimelig abonnementstjeneste som gjenkjenner forsøkene på å blokkere Internett-tilgangen din. Vi sørger for å holde nettvandalene unna, samtidig som vi slipper frem ordinær trafikk.

Det eneste du behøver å gjøre er å bestille tjenesten. Resten ordner vi!

For detaljer se vedlagt Produktark.

DIN BEDRIFT FÅR

  • Punkt til punkt forbindelse med fast kapasitet og spesifisert grensesnitt
  • Symmetrisk hastighet fra 10 Gbps eller 100 Gbps*
  • Serviceavtale (SLA)
  • Overvåking av nettverket 24/7

TILLEGGSTJENESTER

* Vi kan levere både Ethernet, FC (Fiber Channel), og SDH grensesnitt på de oppgitte båndbredder. I tillegg kan FC også leveres med en kapaistet på 2, 4, 8 Gb/s. Det vil etterhvert også være mulig å levere 40 og 100 Gb/s Ethernett kapasitet.