Beboer

Beboer

Som beboer i borettslag er det styret som kan avgjøre om dere skal gå for fiberbredbånd fra Altibox. Ta kontakt med styret i ditt borettslag/sameie for å påvirke valget.

Beboer

Som beboer i borettslag er det styret som kan avgjøre om dere skal gå for fiberbredbånd fra Altibox. Ta kontakt med styret i ditt borettslag/sameie for å påvirke valget.

Nyttig å vite om fiberbredbånd

Altibox var først ute med fiber til privatmarkedet i 2002. 14 år senere er vi fortsatt sikre på at vi tok det rette valget. Men hva er egentlig fordelene med fiberbredbånd fra Altibox?

Alle Altibox-kunder er garantert å få én dedikert fiberlinje helt inn i boligen sin. Med fiberoptikk blir datasignaler overført som lys – altså med lysets hastighet. Dette gir høye hastigheter, minimal motstand og svært god kapasitet - helt hjem. De siste årene har antall tjenester som krever mye av bredbåndskapasiteten eksplodert. For å få full utnyttelse av strømmetjenester som Netflix og YouTube, sky-tjenester, eller online gaming, er vi avhengige av et bredbånd som er dimensjonert for det.

Lysende fremtid

Felles for disse tjenestene er at de tøyer grensene for hva eldre bredbåndsteknologier kan tåle. Fiberbredbånd er en nyere teknologi, der styrken ligger i ekstrem kapasitet og muligheter for svært høye hastigheter. Med fiber kan du være trygg på at du alltid har mer enn nok - i dag og i fremtiden.

Vi strekker en dedikert fiberkabel helt inn i hver bolig, noe som gjør at din tilgang ikke blir påvirket av naboens nettbruk. Om det i fremtiden blir mulig med enda høyere hastigheter enn det vi leverer i dag, så slipper borettslaget å gjøre nye investeringer.

Fiber hele veien hjem betyr altså i praksis at hver boenhet selv kan bestemme over sin nettbruk i større grad. Individuelle valg er viktig, også når man er tilknyttet en boligsammenslutning.

 

Er du beboer og ønsker å oppgradere fra fellesavtalen?