For styret i borettslag og sameier

You can go
your own way

Full frihet for styret og beboer

Beboere etterspør i større grad valgfrihet. Derfor har Altibox lansert avtaleformen Fiberaksess. Fiberaksess gir lav felleskostnad, og hver enkelt husstand avgjør selv sitt behov for tv, bredbånd og fasttelefon. Les mer om både Fiberaksess og andre avtaleformer under.

😍

Vi har Norges mest fornøyde kunder

Den nasjonale målingen av kundetilfredshet viser at vi for NIENDE år på rad har de mest fornøyde bredbåndskundene i Norge. I tillegg har vi med lanseringen av nye Altibox TV gjeninntatt tronen og har nå også landets mest fornøyde tv-kunder!

Hastighet

Altibox leverer den hastigheten du trenger. Den hastigheten vi selger mest av er 500 Mbs. Det er mer enn nok for de aller fleste. For eksempel nok til å se 20 videoer i Ultra HD-kvalitet (4k) samtidig . For de som spiller på pc, Playstation eller lignende er det også viktig at signalene går raskt fra hjemmet ditt og ut i verden og tilbake igjen, ofte målt i «ping». Altibox sitt moderne fibernettverk er Norges raskeste og perfekt for å spille på. Sjekk hvilken hastighet du har i dag.

Valgmuligheter for Altibox-avtaler:

Full frihet med Fiberaksess

Ved å velge Fiberaksess gir styret full frihet til beboer i valget om hvilke produkter de ønsker å kjøpe fra Altibox. Det vanligste er tv og bredbånd i en samlet pakke - hvilket vanligvis inkluderer gode rabatter, men man kan selvsagt velge å bare kjøpe bredbånd. Og noen få ønsker ingenting. Med Fiberaksess-avtalen velger beboeren helt selv.

TV og bredbånd i én pakke

Mange borettslag og sameier velger pakkepris på tv og bredbånd i fellesavtalen sin. Beboere kan selv velge å oppgradere fra standardpakken og slik få høyere hastighet på bredbånd og mer innhold på tv.

Kun bredbånd

For noen er det nok å inkludere bredbånd i fellesavtalene og la det være opp til beboer om de vil ha tv eller høyere hastighet på bredbåndet.

Vi tilbyr markedets raskeste Internett og et solid utvalg tv-kanaler, så beboerne vil ha mulighet til å oppgradere til nøyaktig de produkter og tjenester de vil ha.

Ta kontakt med Altibox i dag

Din lokale Altibox-partner følger opp styret og lager en avtale som er skreddersydd etter deres behov.

🤔