Google Nest Wifi – få bedre trådløs dekning

Få bedre trådløst nett med Google Nest Wifi

La bredbåndet ditt samarbeide med Nest Wifi - og få stabilt trådløst nett i alle rom!

Få bedre trådløst nett med Google Nest Wifi

La bredbåndet ditt samarbeide med Google Nest Wifi - og få stabilt trådløst nett i alle rom!

FAST LAVPRIS:

Kun kr 39,-/md. per enhet

Som kunde hos din lokale Altibox-partner kan du få Google Nest Wifi for kun kr 39,- per stykk per måned, med rentefri nedbetaling over 36 måneder. Og hvis du vil betale hele summen på din neste faktura, går det også helt fint.

Wifi på en helt ny måte

Raskt og enkelt oppsett

Bruk Google Home-appen til å opprette et nettverk og kom deg på nettet ved en enkel installasjon. Du trenger ikke være teknisk kyndig.

Nyttig foreldrekontroll

Bruk foreldrekontroll for å styre hvor mye tid barna bruker på nettet.

Smart appstyring

Bruk Google Home-appen til å sjekke nettverkshastigheten*, opprette gjestenettverk og dele passord**, ta nettpauser, og bestem hvilke enheter som skal prioriteres for raskere hastigheter.

*Minimumskravene til operativsystemer finner du på g.co/nestwifi/req.
**Merk at du selv er ansvarlig for å beskytte passordet ditt.

web800-terasse

Strøm raskt

Jobber i bakgrunnen og sørger for at wifi-forbindelsen aldri mister pusten. Så kan du surfe raskt og stabilt hvor du vil i hjemmet. Plasser Google-enhetene smart og få stabilt nett helt ut på terrassen!*

Routeren oppdateres automatisk slik at du får nye funksjoner og nettverket beskyttes.

*Boligens størrelse, byggematerialer og planløsning kan ha innvirkning på wifi-signalets rekkevidde. For større boliger samt boliger med tykke vegger eller smal planløsning kan det være nødvendig å bruke flere wifi-rutere og wifi-punkter for å få dekning overalt.

Nettpause ved middagstider?

Med foreldreinnstillingene kan du administrere skjermtid, begrense innhold som er uegnet for barn og sette wifi-en på pause for bestemte enheter, når det passer deg.

web-kidsny2

Hvilket Google Nest Wifi-system passer best for deg?

Med Nest Wifi får du rask og pålitelig dekning i hele hjemmet.* Visste du at ett wifi-punkt pr. etasje er et svært godt utgangspunkt?

Illustrasjon av en liten bolig med ett enkelt wifi-punkt markert med en grønn sirkel plassert sentralt i boligen.

Liten bolig - opptil 80 kvm.

Illustrasjon av en middels størrelse bolig med to wifi-punkt markert med grønne sirkler plassert på motsatt ende av boligen.

Middels bolig 80-170 kvm.

Illustrasjon av en tre-etasjers bolig med tre wifi-punkt markert med grønne sirkler plassert én i hver etasje av boligen.

Større bolig - 170+ kvm. flere etasjer.

Illustrasjon av en større bolig med en stor pipe midt i huset som forstyrrer wifi-signalet. Tre wifi-punkt markert med grønne sirkler er plassert på ulike steder rundt pipa

Vanskelige dekningforhold.

*Boligens størrelse, byggematerialer og planløsning kan ha innvirkning på wifi-signalets rekkevidde. For større boliger samt boliger med tykke vegger eller smal planløsning kan det være nødvendig å bruke flere wifi-punkter for å få dekning overalt. 

Anbefalt oppsett av Google Nest Wifi

Her finner du noen eksempler som kan hjelpe deg å sette opp ditt Google Nest Wifi-nettverk.

Les mer om dette her.

Trenger du nett på andre enheter?

Alt annet utstyr, som alarm eller spillmaskiner, som skal kobles til internett, må kobles til gjennom en switch bak første Google Nest Wifi-punkt for at ditt trådløse nett skal fungere optimalt. Trenger du switch, finner du våre anbefalinger her:

www.komplett.no/altibox