Gammel tv-tjeneste fases ut

FRA 1. JANUAR 2021 legges TV Overalt på web og app ned for godt. Kunder med gammel tv-tjeneste kan fra 1.1.21 ikke bruke app og web til å se tv. Kunder med nyeste tv-løsning kan fortsatt bruke app og tv.altibox.no.

Gammel tv-tjeneste fases ut

Din tv-dekoder byttes snart ut med en ny. Den du har nå er nemlig utdatert, og kan derfor ikke gi deg den kvaliteten på tv-opplevelsen som vi ønsker å tilby.

Enten du er kunde gjennom en avtale i ditt borettslag, eller privatkunde med egen enebolig eller leilighet, er den gamle tv-dekoderen din på vei bort. Grunnen til det er rett og slett fordi vi ønsker å levere deg et produkt av høyeste kvalitet, og det er ikke mulig med vår gamle tv-dekoder.

Hva er nytt?

Den nye tv-dekoderen gir deg en ny og bedre tv-pakke, som er utviklet i tråd med kundenes behov og ønsker. Med den kan du skreddersy tv-pakken din med de kanalane og strømmetjenestene du ønsker, slik at du får mer verdi for pengene du betaler.

I tillegg har den nye tv-dekoderen og fjernkontrollen smarte funksjoner, som vil gi deg større frihet i din tv-hverdag.

Du får altså mer underholdning å velge mellom, og en bedre fjernkontroll med flere muligheter. Dette kan du lese mer om i 'spørsmål og svar'-menyen under.