Eldre pressemeldinger

Om Altibox  ›  Presseinformasjon › Eldre pressemeldinger

Eldre pressemeldinger fra Altibox

Godt norsk filmår

28 Jan 2019

De norske filmene «Utøya 22. juli», «Den 12. mann», «Skjelvet» og «Askeladden – I Dovregubbens hall» var de mest kjøpte filmene i filmkiosken til Altibox i 2018. Tre av dem var også å finne på topp 10 blant leide filmer.

Les mer

Forlenger avtalen med Altibox Norway Chess

15 Nov 2018

Altibox forlenger avtalen med sjakkturneringen Altibox Norway Chess.

Les mer

Altibox-partnerne har landets mest tilfredse tv- og bredbåndskunder

29 Oct 2018

Altibox-partnerskapet gjør et byks i nasjonale målinger, og har nå de mest fornøyde tv-kundene i Norge igjen. For niende år på rad har fiberfamilien også de mest tilfredse bredbåndskundene.

Les mer

Tv-opplevelse fra Altibox mot strømmen

01 Oct 2018

Et knapt år etter lanseringen har allerede mer enn halvparten av tv-kundene tatt i bruk eller bestilt den nyeste underholdningsopplevelsen fra Altibox.

Les mer

Altibox forlenger avtale med Norsk Toppfotball

06 Sep 2018

Altibox forlenger det strategiske samarbeidet med Norsk Toppfotball om sponsorat av Eliteserien og OBOS-ligaen.

Les mer

Samler europeisk telekombransje i Stavanger

14 Jun 2018

Den nye tv-opplevelsen fra Altibox høster internasjonal anerkjennelse. Nå arrangerer Altibox og Huawei en eksklusiv konferanse i Stavanger som en rekke større internasjonale operatører har takket ja til å delta på for å se nærmere på mulighetene innen innholdsdistribusjon.

Les mer

Altibox på Apple TV

28 May 2018

Altibox-appen er nå tilgjengelig for Apple TV. Det betyr at kundene kan strømme 76 tv-kanaler, og se alle sine opptak direkte fra Apple TV.

Les mer

Ny Altibox-kunde hvert 11. minutt

12 Apr 2018

Denne uken koblet Altibox-partnerskapet opp husstand nummer 500.000 med fiber. Mer enn 1,2 millioner nordmenn bruker nå bredbåndstjenester fra Altibox.

Les mer
Thomas Skjelbred - Foto: Stephan Wetaas

Altibox blåser nytt liv i tv-en

05 Apr 2018

Snart har 100.000 norske hjem tatt i bruk Altibox sin nye tv-opplevelse. – Den store tv-skjermen og tradisjonelt tv-innhold lever i beste velgående, sier administrerende direktør Thomas Skjelbred i Altibox.

Les mer

Altibox lanserer nye strømmetjenester

06 Dec 2017

Altibox lanserer fem strømmetjenester i sitt nye underholdningsunivers. Et forsterket utvalg på flere tusen serier og filmer gjør tv-skjermen om til en digital lekeplass for kundene.

Les mer