Nyheter

Aktuelt

TV3 gjør et hopp i kanallisten

5. januar skjer det en ørliten endring i kanalrekkefølgen på Altibox TV. TV 3 gjør et hopp, og musikk-kanalene legges i sirlig rekkefølge.

Årets julekalendere 🎄

Når verden står på hodet og ingen vet hvordan jula blir, er det godt at noe er som det alltid har vært. Her er en oversikt over årets julekalendere!

Disney XD legges ned

Kjedelige nyheter til deg som elsker Disney. Nyttårsaften 2020 markerer ikke kun avslutningen på et rart og annerledes år, men også slutten på kanalen Disney XD.

Slik er livet med e-sport som jobb

De vil bli legender i Fortnite-universet fra en villa på Randaberg. Møt gutta som har gaming som levebrød.

Førjulskos med Amazon Originals

Førjulstida er ofte årets travleste periode. Da er det ekstra viktig å finne tid til å slappe av innimellom slagene – gjerne med en god serie. Finn din nye favoritt med Amazon Prime Video.

Disse serieperlene kan du ‘binge’ i desember

Det beste med julen? Ekstra timer til seriehygge. Vi har plukket tre nydelige serier som burde fått en enda større hype. Njut!

Sesongstart for Altibox eSerien 20/21

En ny utgave av Altibox eSerien sparkes i gang 10. november !

Få maks utav hjemmenettet

Nå er mange av oss tilbake på hjemmekontoret – og igjen er det viktig at nettet fungerer optimalt. Her er våre beste tips for å utnytte hastigheten på bredbåndet ditt.

Herman Dahl: – Dette er mine beste filmtips!

Vi utfordret YouTube-profilen Herman Dahl til å pløye gjennom underholdningsuniverset vårt og dele sine beste tips. Det ble en fin miks av gøyal animasjon, tidløse klassikere og prisbelønte filmer. Sjekk Hermans favoritter: