Aktuelt – siste nytt fra Altibox

Nyheter fra Altibox

Nyttige apper for små, ivrige hoder

18. August 2022

Plutselig var hverdagen i gang for de fleste av oss, og lange dager med mindre struktur enn vanlig er over. Enkelte kjenner kanskje på at skjermtida har blitt vel elastisk i ferien? Her kommer noen tips til hvordan den kan gi mer nytte (og god samvittighet😁)!

Les mer ›

Velkommen tilbake til fantasiens verden 🐉

15. August 2022

Både ‘House of the Dragon’ og ‘Ringenes herre: Maktens ringer’ kommer i løpet av de neste ukene til en tv-skjerm nær deg! Mange av oss har de siste tjue årene tilbragt veldig mye tid i Westeros og Middle Earth, og gleder oss til å vende tilbake.

Les mer ›

Vi er klare til ny gulljakt!

12. August 2022

Friidrettsutøverne har hverken kunnet hvile på laurbær eller solsenger denne sommeren. Det er bare under én måned siden VM var over, og allerede nå er det klart for ny gulljakt i EM. Mesterskapet arrangeres i München og du ser alt på NRK. Her er sendeskjemaet.

Les mer ›

De aller beste NRK TV-seriene 🥁

4. August 2022

Vi elsker NRK, vi! Så mye at vi har integrert NRK TV-appen på alle våre dekodere, slik at alle enkelt kan få tilgang til hele det rikholdige arkivet deres på den store skjermen. NRK TV er fullstappet av timevis med god underholdning, og vi har plukket ut noen go’biter som er «must-sees» hvis du ikke har fått de med deg ennå.

Les mer ›

Seriene vi gleder oss til! 💯

3. August 2022

Sommeren er snart over og vi er klare til å synke ned i godstolen med ferske serier etter lange, lyse sommerkvelder. Vi har tatt et dypdykk og funnet noen av seriene som du bør notere premieredato på i kalenderen.

Les mer ›

Vi spanderer leiefilm i hele august 🎞

3. August 2022

Nå kan alle med Altibox TV se leiefilmen ‘Supernova’ med Colin Firth og Stanley Tucci helt kostnadsfritt.

Les mer ›

Vinn reise og billetter til Premier League!

31. July 2022

For å feire at Premier League snart spilles på Viaplay, har vi lyst til å sende en heldig vinner på kamp i England!

Les mer ›

Nye, spennende Viaplay-pakker

11. July 2022

Viaplay tilbyr et stort utvalg av sport, serier og film. Vi har en stor gladnyhet: Nå kan du få enda mer innhold fra dem med din Altibox TV!

Les mer ›

Seriesommertips for HBO Max

30. June 2022

Hvis solen skinner, drikken er kald og samtalen god, bør du holde deg ute. Men er du solbrent, slapp og kjeder deg, vil du kanskje dumpe ned i sofaen med en tv-serie. Da har HBO Max mye å by på! Sjekk ut våre tips.

Les mer ›

5G + fiber = sant 💖

29. June 2022

Fibernett fra Altibox er et fremtidsrettet valg som gir deg en eksklusiv båndbredde rett inn i boligen din. Nå skal vi bruke fiberen til å bygge Norge videre med trådløs 5G-teknologi der vi ikke når frem med fiberkabler, slik at enda flere kommer på nett uansett hvor de bor.

Les mer ›

Her er sommerens sportsmeny!

21. June 2022

Er du av typen som er svak for sport, men bare på skjermen og bare når vi vinner? I så fall har det jo vært fine tider de siste årene for oss nordmenn. Fortsetter Norge den gode tradisjonen som sommeridrettsnasjon? Her har vi plukket ut noen godbiter for deg som stort sett ikke gidder å bade, men heller vil kose deg med stor idrett på skjermen.

Les mer ›
Altibox utopia

På nett med Utopia

15. June 2022

Altibox, Netflix og Lyse inngår et samarbeid med Utopia som hovedpartner til festivalen som arrangeres i Stavanger 26. og 27. august.

Les mer ›