Aktuelt – siste nytt fra Altibox

Nyheter fra Altibox

Se hva som er nytt på Altibox X

24/05/2024

Strømmetjenesten Altibox X er inkludert for alle som har Altibox TV. Her er de siste nyhetene fra strømmetjenesten.

Les mer ›

Du har hatt mye, nå får du Max

19/05/2024

Nå er den nye strømmetjenesten Max her, og med den får alle med Altibox TV tilgang til mange sensasjonelle serier og flotte filmer. Og snart: OL! Få flere tips til hva du kan se i denne saken.

Les mer ›

Hvor mye kan du spare? 💸

08/05/2024

Har du regnet på hvor mye du betaler for internett og strømmetjenester? Det kan godt hende at du betaler mer enn du må, nemlig.

Les mer ›

De mest fornøyde tv- og bredbåndskundene har Altibox

07/05/2024

‘Vi er svært takknemlige for tilbakemeldingen fra kundene. Det motiverer oss for å stå på enda mer, for vi har en ambisjon om å øke kundetilfredsheten enda noen hakk,’ sier Shiraz Abid, leder for privatmarkedet i Altibox, om topplasseringen i Norsk Kundebarometer.

Les mer ›

Vinn London-tur og VIP-billetter til ellevill, digital ABBA-konsert!

06/05/2024

Popgruppen ABBA har gitt oss fantastiske musikkopplevelser gjennom 50 år. Nå kan du vinne opphold og VIP-billetter til det fantastiske showet ‘ABBA Voyage’ i London!

Les mer ›

Møt personer med brennende hjerter på Altibox X

18/04/2024

Kjenner du at du har en sak du brenner ekstra sterkt for, og virkelig har lyst til å ta tak i? Da er du i samme båt som personene du kan følge i ‘Brennende hjerter’. Dette er en av månedens største nyheter på Altibox X.

Les mer ›

God Netflix-nyhet til alle og nye seriefavoritter

11/04/2024

Nå blir det enda lettere å ta inn Netflix i det valgfrie tv-innholdet ditt hos Altibox! Så kan du strømme den nye norsk-svenske serien ‘Midtsommernatt’ nå, og så velge inn en annen strømmetjeneste rett etterpå. Les mer om den – og tre andre aktuelle Netflix-serier her, og lær hvordan du kan abonnere på Netflix med Altibox-poengene dine.

Les mer ›

Premierer i april: Oppussing, eventyr, eksperimenter og drama

11/04/2024

Norsk underholdning i vårlufta! Friluftseventyr, konkurranser, psykedeliske stoffer og stjernespekkede drama fyller skjermen i april.

Les mer ›

Er fiber fremtiden … eller må man ha 5G?

10/04/2024

Hva stemmer egentlig? For hva er egentlig forskjellen på fiber og 5G-nett? Og er det ene mer fremtidsrettet enn det andre?

Les mer ›

Hva foreldre bør vite om KI

09/04/2024

Kunstig intelligens er i ferd med å bli en del av hverdagen til barna, både på fritida og i skolen. Hva bør vi som foreldre være obs på?

Les mer ›

Ny wifi-tjeneste: Altibox Wifi Overalt

02/04/2024

Selv om du får lynraskt og stabilt nett med bredbånd fra oss, kan vegger, store avstander og andre faktorer svekke og forstyrre wifi-signalet. Resultatet er tregere nett akkurat der du trenger det. Derfor har vi lansert en ny wifi-tjeneste, som vi kaller Altibox Wifi Overalt.

Les mer ›

Påskens beste krimserier

20/03/2024

Krimgåter, mysterier, friluft og superstjerner: Påskeuka byr på en variert underholdningsmeny – og med røde dager og påskefri har du kanskje litt ekstra tid til å nyte den? Her får du feriens beste underholdningstips!

Les mer ›