Nyheter

Aktuelt

Endring i Disney-avtalen fra 30. juni: Dette betyr det for deg

En trist nyhet til deg som elsker strømmetjenestene fra Disney: 30. juni forsvinner nemlig ‘Disney Movies On Demand’ og ‘Disney Channels Xtra’ fra Altibox-universet. I tillegg vil ‘Disney Junior’ og ‘FOX’ tas ut av ditt forhåndsvalgte innhold, og du må selv velge de inn i innholdet ditt.

Din tv-underholdning – du er i førersetet

Er du en skikkelig ‘serie-junkie’? Har du små i huset som er glad i tegneserier? Eller kanskje du bor med en fotballentusiast? Tv-underholdning er ikke en «one size fits all». Men heldigvis er det du som bestemmer over din egen tv-opplevelse.

7 gode grunner til å oppgradere til nye Altibox TV

Ønsker du å skreddersy din egen tv-hverdag og velge akkurat det innholdet som passer deg og familien din best? Og samtidig ha en brukervennlig tv-løsning hvor du har alt på ett sted? Da bør du sjekke ut nye Altibox TV!

Altibox ble bransjevinner! Vi har Norges mest fornøyde tv- og bredbåndskunder

Ferske tall fra Norsk Kundebarometer viser at både innen tv og bredbånd er Altibox selskapet som er best likt av sine kunder.

NYHET! Velg strømmetjenesten ‘Toonix’, og Cartoon Network, samlet for fem poeng!

Gladnyhet for alle barn – og foreldre! Nå får du tilgang til strømmetjenesten Toonix og tv-kanalen Cartoon Network for kun fem poeng. De minste får dermed et helt univers fullt av kjente og kjære klassikere samt splitter nye filmer og serier.

Vi endrer tv-menyen: Nå samles strømmetjenestene på ett sted

Ikke få panikk hvis du ikke finner NRK TV, HBO Nordic eller andre strømmetjenester på sin vante plass i menylinjen. Det finnes en naturlig forklaring! Nå endrer vi nemlig menylinjen på Altibox TV, og samler alle strømmetjenestene ’til voksne’ under ett menyvalg. Toonix, Disney-tjenestene og NRK Super samles under ‘Barn’ – og vil ikke lenger finnes som egne valg i menylinjen.

Perfekt strømmehelg – serier vi elsker!

Vårvarmen har latt vente på seg og grillkveldene ute på terrassen må kanskje utsettes litt til. Heldigvis finnes det andre måter å tilbringe maihelgene på. Her er ti av våre strømmefavoritter som du kan kose deg med i helgen – eller når det passer best for deg.

Endelig vår! Hent inspirasjon til drømmehagen på tv

Gradestokken kryper sakte men sikkert oppover og hager over det ganske land har så smått begynt å våkne fra vinterdvale. Og hva er vel bedre enn å bruke vårdagene til å fikse opp ute?

De beste videochat-tjenestene

Savner du å være sosial med kjente og kjære? Selv om dere kanskje ikke kan være fysisk sammen, finnes det heldigvis verktøy som gjør det enkelt å holde kontakten ansikt til ansikt.