Nyheter

Aktuelt

Filmtips på Sumo

Ny filmtjeneste hos Altibox betyr nye filmvalg å ta. Problemet er at TV 2 Sumo Film og Serier har så mange filmer å by på at det kan være vanskelig å bestemme seg. Da blir du fort sittende og scrolle, når du kunne brukt tiden på å se en god film. Derfor vil vi hjelpe deg med å finne frem i filmjungelen.

Serietips på Sumo

TV 2 Sumo Film og Serier inneholder et utrolig stort utvalg underholdning. For å gjøre det enklere for deg å velge, kommer vi her med våre anbefalinger til serier du kan se.

Hent inspirasjon til norgesferien på skjermen

Årets sommer blir annerledes enn du hadde sett for deg. Sydenturen er avbestilt, men det betyr ikke at ferien er avlyst. Du har nå en unik mulighet til å utforske ditt eget land – og hvor er vel bedre å hente reisetips fra enn norsk film og tv?

Strøm deg bort med Sumo hos Altibox

Strøm deg bort med Sumo hos Altibox

Endelig kan vi ønske TV 2 Sumo hjertelig velkommen til Altibox! Nå kan du via en app på din tv-dekoder få tilgang til hele TV 2 Sumo-universet, og gjennom valgfrihet på ‘Mine sider’ kan du ta inn TV 2 Sumo Film og Serier!

Våre favoritter: Få underholdningstips til ferien

Har du kjent på følelsen av at du har for mye å velge mellom? La Altibox vise vei i serie- og filmjungelen!

Wifi-sommer: Surf uten bølger

Du er ikke avhengig av bølger og vindretning for å surfe – i hvert fall ikke den typen surfing vi tenker på. Godt trådløst nett derimot, er å foretrekke. Les hvorfor Google Nest Wifi er en god investering i sommer!

NYHET! Nå får du Google Nest Wifi hos Altibox

Vil du ha like god wifi-dekning i alle rom? Da har vi en god nyhet til deg! Nå kommer nemlig oppfølgeren til suksessen Google Wifi – med enda sterkere wifi-signal. Her brekker vi det ned og forteller deg hvorfor Google Nest Wifi er en god idé.

Sommerens underholdning på NRK og TV 2

Sommeren er i gang, ikke bare ute, men også på tv-skjermen. Både NRK og TV 2 byr på et spennende og variert program bestående av splitter nye programmer og serier, samt nye sesonger av folkefavoritter.

Sommerferie med Altibox-appen

En tur hjemmefra trenger ikke gå på bekostning av underholdningen. Ta med deg Altibox-appen på ferie!