Aktuelt – siste nytt fra Altibox

Siste nytt fra Altibox

Seriene vi vil se nå – på TV 2 Play, Viaplay og NRK TV

18. January 2022

Starten på et nytt år byr på masse nye serier du kan hygge deg med! Vi har samlet et knippe serier det er verdt å sjekke ut😇

Les mer

It’s the most wonderful time of the year 🎶

15. December 2021

Den store dagen er snart her – og vi har plukket ut noen filmer slik at du kan komme i skikkelig julestemning.

Les mer

Kostnadsfri strømmetjeneste til alle våre tv-kunder 🤩

7. December 2021

Det er typisk norsk å være god – også på film. Filmene og filmskaperne får bare ikke den oppmerksomheten de fortjener. Det har Altibox gjort noe med👊

Les mer

Serier du kan binge i førjulstiden

6. December 2021

Mørke, kalde og lange kvelder innbyr til perfekt stemning for gode serier i sofakroken. Vi vet hvor vanskelig det er å finne gode serier i jungelen av underholdning der ute, så derfor har vi gjort jobben for deg:

Les mer

Ny krimserie i Godt Norsk! 🎞

25. November 2021

Her kan du se traileren til ‘Catch and Release’ – vår første originalserie som du kun ser hos Altibox. Premieren er allerede onsdag 1. desember i strømmetjenesten Godt Norsk!

Les mer

Vintersport-magi får du hos Altibox ❄

17. November 2021

Det nærmer seg desember! Det betyr at vintersporten er i gang – og at vi snart får se Klæbo, Johaug og Jansrud i en svimlende fart!

Les mer

Nå kan du få Netflix hos Altibox: – Alt jeg trenger med én fjernkontroll

16. November 2021

Med den nye tv- og strømmeboksen Altibox TV Modell A får Aleksander Takle (28) Netflix rett inn i tv-portalen med den samme fjernkontrollen som han bruker til andre tv-kanaler og strømmetjenester fra Altibox.

Les mer

To nye kanaler 📺

4. November 2021

Nyttig og morsomt om hus og hjem Velkommen til en ny kanal som henvender seg til de åtte av ti nordmenn som eier egen bolig og/eller hytte – og som brukte 90 milliarder kroner på oppussing det siste året. Den fargerike kanalen tilbyr inspirasjon, underholdning og kunnskap du kan bruke i eget hjem – med […] Les mer

12 år på rad, med Norges mest fornøyde kunder 🥇

26. October 2021

Gøy med gull de første 11 årene, men det var det 12. året som virkelig gjaldt. Takk for tilliten, spesielt i år!

Les mer
Netflix på tv-dekoder Altibox Modell A

Netflix + Altibox = 💯

19. October 2021

Vi forstår at Netflix står på ønskelista til mange av dere. Nå innfrir vi ønsket, og det med en helt ny vri i norsk sammenheng.

Les mer

NYHET! Kjøp Xbox All Access med rentefri avbetaling – og få unik mulighet!

19. October 2021

Rydd kalenderen! Nå får du nemlig kjøpe Xbox Series S-konsollen med Game Pass Ultimate, som gir tilgang på hundrevis av kvalitetsspill på nett. Og i tillegg får du med Altibox-nett en helt unik mulighet til å doble hastigheten på nettet ditt – uten ekstra kostnad!

Les mer

Bedrifter scorer mål for Kreftomsorg Rogaland

18. October 2021

Fredag 22. oktober gikk bedrifter sammen om å spille fotball for en god sak på Fibercupen 2021. Altibox Bedrift er stolt sponsor!

Les mer