Nyheter

Mye nytt på HBO Nordic

26. november 2018

Her får du oversikt over alt du kan se hos seriekongen HBO Nordic fremover. Fra vikinger og politidrama til superhelter og Game of Thrones!

Les mer

Er du klar for håndballfest?

26. november 2018

Tradisjonen tro ringes julen inn med Håndballjentene på skjermen. Det norske landslaget er favoritter til å vinne EM – få med deg hvert kast av ballen på TV3. Bli også med i trekningen av finalebilletter og reisegavekort til 15.000 kroner!

Les mer

Julen er snart her!

26. november 2018

Når juletiden nå er her har du en seriøs avgjørelse foran deg: Hvilken julekalender skal du se? I år er utvalget større enn noen gang, så vi ønsker å hjelpe ved å gi deg full oversikt over valgmulighetene. God jul!

Les mer

Tips og triks på nye Altibox TV

26. november 2018

Enten du nettopp har fått vår nye tv-løsning eller du har hatt den lenge, kan det være greit å få litt hjelp til å tilpasse tv-en din til ditt bruk. Her finner du noen gode råd rundt vår underholdningsportal.

Les mer

Dette går på tv nå

25. november 2018

Vi har tatt en tyvtitt i tv-guiden for de neste dagene, og har funnet mye bra å se! Hvis du vil slippe å jakte på god underholdning, kan du bare følge våre anbefalinger.

Les mer

Takk for tilliten – ni år på rad!

29. oktober 2018

Vi bøyer oss i støvet: Den nasjonale målingen av kundetilfredshet viser at vi for NIENDE år på rad har de mest fornøyde bredbåndskundene. I år gjør vi også et rykk i tv-kategorien og går til topps også der!

Les mer

Slik ser du Champions League i høst

22. oktober 2018

UEFA Champions League er godt i gang og med Viasport-pakken hos Altibox kan du se de aller fleste kampene.

Les mer

– Ganske enkelt en bedre tv-løsning

19. oktober 2018

Øistein (67) og Marit (62) har det siste året hatt nye Altibox TV, og de er strålende fornøyd med sin nye tv-hverdag. – Den gamle løsningen var helt grei, men nye Altibox TV er definitivt mye, mye bedre, sier de.

Les mer

Slik beskytter du ditt hjem mot lyn

12. oktober 2018

I et normalår registreres rundt 110.000 sky-til-bakke-lyn i Norge, og noen av disse fører til ødelagt elektronikk i norske hjem. Heldigvis kan du ta grep for å verne deg mot dette.

Les mer

Favoritter tilbake på FOX

1. oktober 2018

The Walking Dead er endelig tilbake og starter 1 1/2 år etter at krigen med Negan ble avsluttet. 2. sesong av 9-1-1 og The Gifted, samt et Atlanta maraton er det FOX kan lokke deg med denne måneden.

Les mer