Nyheter

Finn julestemningen på tv

Som vanlig er tv-menyen full av godsaker i julemåneden. Og du trenger ikke å se julefavorittene dine etter sendeskjema. Finn tv-innhold fra de 7 siste dagene i vårt programarkiv på dekoder eller i Altibox-appen.

Les mer

Slik sikret Christian godt trådløst nett i hele huset

Frustrert over ustabilt trådløst nett? Løsningen kan være enkel.

Les mer

Slik ordnet Stein Hugo internett i hele huset

Familien hadde dårlig wifi-dekning. Løsningen var enkel.

Les mer

Apper som hjelper deg i jula

Julen er en stressende og aktivitetsfylt høytid. Heldigvis finnes det mange gode hjelpemidler i moderne teknologi. Vi har funnet frem til flere apper som kan gjøre julestria litt mindre strisom.

Les mer

Tusen takk for tilliten!

Vi må klype oss i armen: Hele 10 år på førsteplass! Når 2019-resultatene tikket inn fra EPSI Rating Norge, tronet Altibox-partnerskapet på topp i 3 av 3 mulige kategorier.

Les mer

Påfyll i høst

Glad i serier? Her er et knippe premierer som er like rundt hjørnet!

Les mer

Dine poeng – du bestemmer!

Kveldene blir mørkere, været våtere, tærne kaldere … Men, det gjør jo aldeles ingenting når tv-menyen er fullstappa med alt for mye gøy. Og best av alt? Du er sjef!

Les mer

Slik ser du Champions League i år

I takt med høstluften som sniker seg innpå oss, stiger spenningen, for nå er endelig Champions League i gang. Vi går en forrykende høst i møte!

Les mer

Tv-høsten på NRK, TV 2 og TVNorge

Vi har kastet et blikk på høstens premierer på NRK, TV 2 og TVNorge, og plukket noen av de vi har mest troen på. Se oversikten her:

Les mer