Nyheter

Aktuelt

Mest fornøyde kunder i 11 år 🎉

For 11. år på rad har Altibox-partnerskapet de mest fornøyde bredbåndskundene. Og i år teller vi ti år med de mest fornøyde tv-kundene også. Da er det bare én ting å si: Tusen takk for tilliten!

Nordisk Film+ nå hos Altibox 🎬

Få tilgang til et herlig filmunivers med over 200 filmer som du kan kan strømme når du vil. Velg tjenesten for ti poeng, og gled deg til nye filmer hver uke.

Nå lanserer vi Amazon Prime Video eksklusivt i Norge

Er du typen som sjekker IMDb-scoren før serien rulles i gang, vil du elske Amazon Prime Video. Strømmetjenesten er nemlig proppfull av kvalitetsserier og filmer. Og nå finner du den under ‘strømmetjenester’ i Altibox-universet.

Ny og forbedret NRK TV-app 🙌

Hurra! En oppdatert versjon av NRK-appen er lansert i vår tv-portal. I tillegg til et splitter nytt og friskere design, sørger den nye appen for en mer personlig opplevelse tilpasset dine interesser!

Søk spenning foran skjermen

Er du på jakt etter action i samme spor som ‘John Wick’? Her er tips til filmer og serier som garantert vil øke pulsen din!

Serier med høy LOL-faktor 🤣

Dagene blir kortere og regnværsdagene hyppigere. Vi trenger sårt en god latter for å få oss gjennom høstmørket. Ofte skal det ikke mer til enn en morsom tv-serie.

Perfekte høstfilmer – med tåregaranti

Elsket du ‘The Notebook’? Få tips til flere filmer som kan gjøre deg om til en emosjonell, strigråtende følelsesball.

Endring i MTVs kanaler fra 5. oktober

Musikk-kanalene «VH1 Classic» og «MTV Rocks» får en aldri så liten makeover. Førstnevnte endrer navn til «MTV 80s» og sistnevnte blir til «MTV 90s».

Nostalgi og barnlig magi – underholdning for hele familien ✨

Barndomsminner har fått ny drakt, funnet vei fra bok til skjerm – og blitt underholdning hele familien kan elske.