Aktuelt – siste nytt fra Altibox

Siste nytt fra Altibox

Ny krimserie i Godt Norsk! 🎞

25. November 2021

Her kan du se traileren til ‘Catch and Release’ – vår første originalserie som du kun ser hos Altibox. Premieren er allerede onsdag 1. desember i strømmetjenesten Godt Norsk!

Les mer

Vintersport-magi får du hos Altibox ❄

17. November 2021

Det nærmer seg desember! Det betyr at vintersporten er i gang – og at vi snart får se Klæbo, Johaug og Jansrud i en svimlende fart!

Les mer

Nå kan du få Netflix hos Altibox: – Alt jeg trenger med én fjernkontroll

16. November 2021

Med den nye tv- og strømmeboksen Altibox TV Modell A får Aleksander Takle (28) Netflix rett inn i tv-portalen med den samme fjernkontrollen som han bruker til andre tv-kanaler og strømmetjenester fra Altibox.

Les mer

To nye kanaler 📺

4. November 2021

Nyttig og morsomt om hus og hjem Velkommen til en ny kanal som henvender seg til de åtte av ti nordmenn som eier egen bolig og/eller hytte – og som brukte 90 milliarder kroner på oppussing det siste året. Den fargerike kanalen tilbyr inspirasjon, underholdning og kunnskap du kan bruke i eget hjem – med […] Les mer

12 år på rad, med Norges mest fornøyde kunder 🥇

26. October 2021

Gøy med gull de første 11 årene, men det var det 12. året som virkelig gjaldt. Takk for tilliten, spesielt i år!

Les mer
Netflix på tv-dekoder Altibox Modell A

Netflix + Altibox = 💯

19. October 2021

Vi forstår at Netflix står på ønskelista til mange av dere. Nå innfrir vi ønsket, og det med en helt ny vri i norsk sammenheng.

Les mer

NYHET! Kjøp Xbox All Access med rentefri avbetaling – og få unik mulighet!

19. October 2021

Rydd kalenderen! Nå får du nemlig kjøpe Xbox Series S-konsollen med Game Pass Ultimate, som gir tilgang på hundrevis av kvalitetsspill på nett. Og i tillegg får du med Altibox-nett en helt unik mulighet til å doble hastigheten på nettet ditt – uten ekstra kostnad!

Les mer

Bedrifter scorer mål for Kreftomsorg Rogaland

18. October 2021

Fredag 22. oktober gikk bedrifter sammen om å spille fotball for en god sak på Fibercupen 2021. Altibox Bedrift er stolt sponsor!

Les mer

Altibox satser på 5G

6. October 2021

Snart skal vi sørge for at enda flere får tilgang til raskt nett. Vi utvider fibernettet vårt med fast trådløst bredbånd over 5G. Da kommer vi til å trenge flere flinke folk på laget.

Les mer

Fotballhøst med Altibox – Få med deg alle kampene!

14. September 2021

Fotballhøsten er allerede i gang med Premier League, Bundesliga og La Liga, men det stopper ikke der. Snart triller ballen i mål i Champions League, Conference League og i Europa League. Masse å glede seg til altså!

Les mer

Slik setter du sammen DIN perfekte tv-pakke

17. August 2021

Poeng, strømmetjenester, kanaler, eller sportspakker. Se mulighetene du får med tv-dekoderen fra Altibox!

Les mer

Inspirasjon til tv-pakken din (og en sniktitt på tv-høsten)

17. August 2021

Nyheter, serier, fotball, film, barne-tv… Og lista bare fortsetter. Med Altibox TV-dekoderen finner du garantert noe å se på! Vi gir deg en sniktitt på høstens nytt, og et dryss av alternativer du kan velge med poengene som følger med tv-pakken din!

Les mer