Aktuelt – siste nytt fra Altibox

Nyheter fra Altibox

HBO Max sin Starstruck: Festlig, lettbent og romantisk

27/09/2023

Ny sesong av Starstruck ser du på HBO Max nå. Den kritikerroste serien har raskt blitt en seerfavoritt, og teller nå tre sesonger. Sjekk ut siste sesong nå!

Les mer ›

Se ‘Birk & Magna – Gruvens mørke hemmelighet’ kostnadsfritt på Godt Norsk

19/09/2023

‘Birk & Magna – Gruvens mørke hemmelighet’ var en av sommerens store barnefilmer på kino. Nå ser du som har Altibox TV den kostnadsfritt i vår egen strømmetjeneste Godt Norsk.

Les mer ›

Serier du bør sjekke ut i høst 🍂

18/09/2023

En lang arbeidsdag er over, ungene er i seng, og du er godt plassert i sofaen med fjernkontroll i hånd. Men HVA skal du se på?

Les mer ›

Sommerens store snakkis: Nå kan du se Barbie-filmen hjemme

12/09/2023

Sommerens store hype har endelig nådd tv-skjermen. Nå kan du samle vennene til en rosa filmkveld – Barbie er klar i Altibox Film og Serier.

Les mer ›

Fra bok til film: Disse perlene kan være verdt tiden din

08/09/2023

Mange av favorittene fra bokhylla eller lydbok-appen kan også nytes på skjerm. Vi har funnet et knippe fristende serier og filmer, basert på lettbent lektyre og storslåtte verker.

Les mer ›

Høsten er her – Dette er serienyhetene i september

07/09/2023

Høsten er i anmarsj og seriegodbitene står i kø. Her er nyhetene du kan snurre i gang enten du lener deg tilbake i sofaen eller kryper under dyna.

Les mer ›

Foreldreguide: dette bør du vite om spillene til barna

06/09/2023

Hvilke spill er mest populære blant barn og unge, hva handler de om og hvordan kan du gjøre dem tryggere med foreldreinnstillinger? Altibox og Barnevakten har laget en nyttig guide som svarer på mye av det du kanskje lurer på.

Les mer ›

Vi spanderer ‘Salvatore: Shoemaker of Dreams’

30/08/2023

Den neste måneden kan alle med Altibox TV kostnadsfritt leie en meget interessant dokumentar om en skomaker utenom det vanlige. Les mer om filmen her!

Les mer ›
boomerang

Boomerang bytter navn til Cartoonito

30/08/2023

Boomerang skifter navn til Cartoonito den 4. september. Spennende innhold beholdes, samtidig som mye ny, og spenstig underholdning legges til.

Les mer ›

Altibox og Barnevakten – sammen for en bedre digital hverdag

23/08/2023

Mange foreldre synes det er utfordrende å engasjere seg i barnas liv på nett. Grunnene kan være flere; det interesserer ikke, man forstår ikke, tror ikke det er så farlig eller sliter med å finne en god måte å snakke med barnet om det. Alle grunnene er vanlige og forståelige – men heldigvis finnes det hjelp.

Les mer ›

En tur i naturen

22/08/2023

På din Altibox TV finner du kanaler og strømmetjenester som tar deg med ut på tur i fjell og fjord, ørken og ødemark, jungel og djupt vatn.

Les mer ›

Vi er klare for gullmedaljer i VM i friidrett – Her er sendeskjemaet

15/08/2023

Endelig er det klart for VM i friidrett på NRK. Her er en oversikt over når du bør benke deg foran tv’en om du vil se norske gullmedaljer.

Les mer ›