Aktuelt – siste nytt fra Altibox

Siste nytt fra Altibox

Fotballhøst med Altibox – Få med deg alle kampene!

14. September 2021

Fotballhøsten er allerede i gang med Premier League, Bundesliga og La Liga, men det stopper ikke der. Snart triller ballen i mål i Champions League, Conference League og i Europa League. Masse å glede seg til altså!

Les mer

Slik setter du sammen DIN perfekte tv-pakke

17. August 2021

Poeng, strømmetjenester, kanaler, eller sportspakker. Se mulighetene du får med tv-dekoderen fra Altibox!

Les mer

Inspirasjon til tv-pakken din (og en sniktitt på tv-høsten)

17. August 2021

Nyheter, serier, fotball, film, barne-tv… Og lista bare fortsetter. Med Altibox TV-dekoderen finner du garantert noe å se på! Vi gir deg en sniktitt på høstens nytt, og et dryss av alternativer du kan velge med poengene som følger med tv-pakken din!

Les mer

Hvem er varmest i landet, der?

2. July 2021

I en garasje i Stavanger har far og sønn Thorbjørnsen skapt en duppeditt som gjør at du kanskje velger bort favorittstranda ved neste bad.

Les mer

Endelig: Her er det du må vite om de Olympiske Leker Tokyo 2020

28. June 2021

De Olympiske Leker Tokyo 2020 gjennomføres altså i 2021. Verken Delta, Alpha eller andre virusvarianter kan stoppe en hel verden i å gjennomføre en etterlengtet idrettsfest – om enn forsinket. Vi gleder oss!

Les mer

Ville unngå kalddusjen fra forrige flytting

25. June 2021

Da Bjørn Håvard og familien flyttet fra hovedstaden til idylliske Sandefjord, var det en nedtur som ventet: – TV- og nettopplevelsen var elendig!

Les mer

Knallsterk sommer med Viaplay på Altibox TV

14. June 2021

Nå kan du velge Viaplay film & serier med poengene i tv-pakken din. Strømmetjenesten er stappfull av fantastiske originalserier, titlene ‘alle’ elsker, haugevis av filmer og barnefavoritter.

Les mer

Nyhet! Viaplay har kommet til Altibox 🙌

14. June 2021

Strålende nyhet til deg som elsker nye filmer og gode serier: Viaplay Film & Serier er nå tilgjengelig som strømmetjeneste hos Altibox!

Les mer

Se fotball-EM direkte med Altibox TV ⚽

8. June 2021

Et år på overtid sparkes endelig EM i fotball i gang! Følg dramatikken, stjernene, tabbene og fulltrefferne på NRK og TV 2, på tv, web-tv eller i Altibox-appen.

Les mer

Derfor bør du vurdere spillserver til barna 🎮

2. June 2021

Lurer du på hva som skjer i barnas digitale univers? Du er ikke alene! Men kanskje vi, og vår samarbeidspartner Klikk.com, kan gjøre deg litt tryggere?

Les mer

Få sommerfølelsen med serietips på TV 2 Play

26. May 2021

Velkommen, juni! Vi vil ha alt som gir sommerfølelsen: grillmat, solstråler og serier som oser energi eller lar oss dagdrømme om varme strøk. Strøm deg bort med disse nydelige seriene du også!

Les mer

Aktiv helg med Altibox – tips til de beste appene 📱

20. May 2021

Enten du skal på hytta, i båten eller ta beina fatt på fjellet, så har Altibox gode tips til apper i helga. Skulle all planer kræsje og regnet pøse ned, garanterer vi underholdning nok til å holde hele familien i sjakk.

Les mer