Nyheter

Aktuelt

Vinner Norge håndball-VM?

13. til 31. januar spilles håndball-VM for menn i Egypt. Norge stiller som en av forhåndsfavorittene. Kan det nå bli gull, etter to sølv på rad? Se når og på hvilken kanal kampene sendes her.

Disse seriene har over åtte stjerner på IMDb

Nytt år, nye muligheter. Vi kjenner et behov for kvalitet etter vel mange julefilmer med tynn storyline i jakten på stemninga. Heldigvis byr strømmetjenestene på en haug med kremserier av både ny og eldre årgang. Sjekk menyen!

Nye valgfrie kanaler: MyZen TV og Museum TV

Er du interessert i kunst? Eller kanskje du leter etter inspirasjon til hvordan leve et sunnere og mer balansert liv? Da har vi gode nyheter til deg! Nå kan du nemlig velge inn to splitter nye kanaler med fokus på disse temaene for kun 2 poeng hver!

VOX, Discovery Channel og TLC er blitt valgfrie kanaler med poeng

Altibox har inngått ny avtale med Discovery Networks om Discovery Channel, TLC og VOX. Fram til nylig var disse faste kanaler på Altibox TV. Fra 8. januar står de på listen over kanaler som kan velges inn og ut av din skreddersydde tv-pakke med poeng. 

NatGeo Now: Ny strømmetjeneste for deg som elsker naturdokumentarer 🐯

Nå kan du strømme fantastiske naturdokumentarer fra National Geographic i vår rykende ferske strømmetjeneste NatGeo Now.

Julefilmene du må se i år 🎅

Julen handler om tradisjoner. Og en av de tradisjonene som står sterkest i det ganske land er juleunderholdningen. Du vet, de filmene du bare MÅ se for å komme i julestemning.

TV3 gjør et hopp i kanallisten

5. januar skjer det en ørliten endring i kanalrekkefølgen på Altibox TV. TV 3 gjør et hopp, og musikk-kanalene legges i sirlig rekkefølge.

Årets julekalendere 🎄

Når verden står på hodet og ingen vet hvordan jula blir, er det godt at noe er som det alltid har vært. Her er en oversikt over årets julekalendere!

Disney XD legges ned

Kjedelige nyheter til deg som elsker Disney. Nyttårsaften 2020 markerer ikke kun avslutningen på et rart og annerledes år, men også slutten på kanalen Disney XD.