Nyheter

Aktuelt

Slik sikrer du stabil og trygg wifi hjemme

Har du barn som bare ‘må’ sjekke mobilen eller spille en runde til, nesten hele døgnet? Det kan Google Wifi hjelpe deg å få kontroll på!

Les mer

Skrekkblandet fryd med årets påskeunderholdning

Det blir ikke ordentlig påske uten påskekrim. Og siden årets høytid kanskje blir litt annerledes enn vi først hadde sett for oss, er det godt at vi kan synke ned i sofaen og la oss underholde av spennende og skremmende mysterier. Vi gir deg oversikten over årets beste påskekrim.

Les mer

Feelgood-filmer som vil få deg i godt humør

Verden står på hodet, vi er tvunget til å tilbringe mesteparten av tiden inne og noen ganger føles det som om de dårlige nyhetene aldri tar slutt. Heldigvis finnes det lyspunkter. Vi har samlet sammen et knippe oppløftende feelgood-filmer som garantert vil få deg til å trekke på smilebåndet og innse at verden ikke er så verst likevel.

Les mer

Unngå å bli lurt

Det er populært blant svindlere å bruke kjente merkevarer til å lure kunder. Det gjelder dessverre også Altibox og våre partnere. Her får du informasjonen du trenger for å ikke bli lurt av såkalt “phishing”.

Les mer

Stengte kinosaler: Nå flyttes kinofilmene hjem i stua

Etterlengtede kinofilmer kan strømmes i Altibox-universet når koronakrisen herjer.

Les mer

Norsk Toppfotball lager hjemmefotballskole

#hjemmebane er navnet på Norsk Toppfotballs bidrag i disse dager, da fotballtreningen brått er avlyst på ubestemt tid. Nå skal aktive fotballprofiler, legender, supportere og andre, vise hvordan man med enkle midler kan bli en bedre fotballspiller. Og ikke minst, ha det gøy!

Les mer

Smarte tips til et velfungerende hjemmekontor

Altibox-familien er spredt på hjemmekontor landet rundt. Og vi er ikke de eneste. Frida, som jobber i Altibox-partner Signal Bredbånd, deler sine beste tips for en effektiv arbeidsdag hjemme.

Les mer

To tips som sikrer hastigheten på hjemmenettet

Brått har vi en ny tilværelse med hjemmeskole, hjemmekontor og stengte barnehager landet rundt. Plutselig er vi helt avhengige av at internett funker optimalt, hele tiden. Her får du våre beste tips til å utnytte hastigheten på bredbåndet ditt.

Les mer

Strøm Disney-favoritter med ‘Disney Movies On Demand’

Innimellom trengs det kanskje litt magi mens verden står på hodet? Da kan Disney-universet være et deilig sted å dykke inn i. Eller kanskje barna kan drømme seg bort, mens du lukker øynene, lager middagen i fred, eller strømmer din favorittserie i Altibox-appen? Vi anbefaler et utvalg magiske filmer, som kan ses når som helst, med ‘Disney Movies On Demand’:

Les mer