Aktuelt – siste nytt fra Altibox

Siste nytt fra Altibox

Netflix + Altibox = 💯

19. October 2021

Vi forstår at Netflix står på ønskelista til mange av dere. Nå innfrir vi ønsket, og det med en helt ny vri i norsk sammenheng.

Les mer

NYHET! Kjøp Xbox All Access med rentefri avbetaling – og få unik mulighet!

19. October 2021

Rydd kalenderen! Nå får du nemlig kjøpe Xbox Series S-konsollen med Game Pass Ultimate, som gir tilgang på hundrevis av kvalitetsspill på nett. Og i tillegg får du med Altibox-nett en helt unik mulighet til å doble hastigheten på nettet ditt – uten ekstra kostnad!

Les mer

Bedrifter scorer mål for Kreftomsorg Rogaland

18. October 2021

Fredag 22. oktober går bedrifter sammen om å spille fotball for en god sak på Fibercupen 2021. Altibox Bedrift er stolt sponsor!

Les mer

Altibox satser på 5G

6. October 2021

Snart skal vi sørge for at enda flere får tilgang til raskt nett. Vi utvider fibernettet vårt med fast trådløst bredbånd over 5G. Da kommer vi til å trenge flere flinke folk på laget.

Les mer

Fotballhøst med Altibox – Få med deg alle kampene!

14. September 2021

Fotballhøsten er allerede i gang med Premier League, Bundesliga og La Liga, men det stopper ikke der. Snart triller ballen i mål i Champions League, Conference League og i Europa League. Masse å glede seg til altså!

Les mer

Slik setter du sammen DIN perfekte tv-pakke

17. August 2021

Poeng, strømmetjenester, kanaler, eller sportspakker. Se mulighetene du får med tv-dekoderen fra Altibox!

Les mer

Inspirasjon til tv-pakken din (og en sniktitt på tv-høsten)

17. August 2021

Nyheter, serier, fotball, film, barne-tv… Og lista bare fortsetter. Med Altibox TV-dekoderen finner du garantert noe å se på! Vi gir deg en sniktitt på høstens nytt, og et dryss av alternativer du kan velge med poengene som følger med tv-pakken din!

Les mer

Hvem er varmest i landet, der?

2. July 2021

I en garasje i Stavanger har far og sønn Thorbjørnsen skapt en duppeditt som gjør at du kanskje velger bort favorittstranda ved neste bad.

Les mer

Endelig: Her er det du må vite om de Olympiske Leker Tokyo 2020

28. June 2021

De Olympiske Leker Tokyo 2020 gjennomføres altså i 2021. Verken Delta, Alpha eller andre virusvarianter kan stoppe en hel verden i å gjennomføre en etterlengtet idrettsfest – om enn forsinket. Vi gleder oss!

Les mer

Ville unngå kalddusjen fra forrige flytting

25. June 2021

Da Bjørn Håvard og familien flyttet fra hovedstaden til idylliske Sandefjord, var det en nedtur som ventet: – TV- og nettopplevelsen var elendig!

Les mer

Knallsterk sommer med Viaplay på Altibox TV

14. June 2021

Nå kan du velge Viaplay film & serier med poengene i tv-pakken din. Strømmetjenesten er stappfull av fantastiske originalserier, titlene ‘alle’ elsker, haugevis av filmer og barnefavoritter.

Les mer

Nyhet! Viaplay har kommet til Altibox 🙌

14. June 2021

Strålende nyhet til deg som elsker nye filmer og gode serier: Viaplay Film & Serier er nå tilgjengelig som strømmetjeneste hos Altibox!

Les mer