Altibox for gamers

På nett.
Med alle som gamer.

Unikt tilbud på Xbox All Access!

Bestill Xbox Series S og få hundrevis av spill! Har du nettlinjen 500/500 eller høyere, øker vi hastigheten til 1000/1000 Mbps.
xbox-collage-sept22

Altibox Gaming Community

Play with us!
Bli med i Discord-kanalen vår, få siste nytt fra Altibox Gaming-teamet, få support, møt andre gamere, gi innspill, og hjelp oss å teste nye funksjoner.

Ulike venner hadde ulike leverandører, men der de hadde Altibox, var alltid internettforbindelsen overlegen. Jeg tror Altibox er og forblir alle gameres beste alternativ.

- Jonathan 'Jetpacks' Bergius / Become Legends

Gaming gir gode opplevelser, læring og vennskap. Dessverre opplever 3 av 4 jenter også skyggesida av gaminguniverset. Vi vil at du skal få være på nett som den du er.

gaming-lavping

Lav ping og nedetid

Å gi deg lav ping, lite til ingen nedetid, og høy redundans er superviktig for oss. Hvis det oppstå feil i nettverket, blir trafikken straks omdirigert, slik at du som gamer ikke opplever forsinkelser.

Bli 'game host' med egen spillserver

Altibox og Klikk samarbeider for å gi deg et førsteklasses og trygt alternativ uansett om du er amatør eller proffspiller. Lag din spillserver, og spill stabilt og enkelt med venner, konkurrenter eller kolleger på nett.

Ekstremt lav ping

Direktekoblet Altibox-nettet

Garantert 99,9 % oppetid

Dedikerte ressurser

Driftet på grønn vannkraft