Altibox for gamers

Home is now behind you, the world is ahead!

Vil du ha markedets beste nettverkstjeneste for gamere?

Altibox leverer på lynraske fiberlinjer med lav ping, og har automatisk beskyttelse mot DDOS-angrep.

web-ikon-fiber

Raskeste nett

For gamere er det fiber som gjelder. Altibox tilbyr hastigheter opp til 1000/1000 Mbps.

web-ikon-ping2

Laveste ping

Med våre ultraraske linjer får du så lav ping som overhodet mulig.

web-ikon-epsi3

Vinner 10 år på rad

Altibox har Norges mest fornøyde bredbåndskunder for tiende år på rad (EPSI, 2019).

Altibox Gaming Community

Altibox Gaming Community er for deg som ønsker å hjelpe oss med å bli enda bedre for gamere. Ved å akseptere vår invitasjon til Altibox Beta Discord Server, vil du få direkte tilgang til informasjon om det nyeste og feteste fra Altibox Gaming-teamet. Du vil også få anledning til å komme med innspill, teste ut det vi jobber med og å påvirke de tjenestene vi utvikler. Inne på Discord-serveren vil du møte likesinnede å chatte og game med.

Gigabit-hastighet

Altibox leverer internett via state-of-the-art fiberoptikk helt fram til hjemmesentralen inne i din bolig. Formelle hastigheter opp til 1000/1000 Mbps gir ekte fart på opp mot 99 prosent. Også de mindre Altibox-pakkene på 100/100, 200/200 eller 500/500 Mbps gir utmerket kapasitet for alle spill.

Test hastigheten på din internettforbindelse

esportbilde-banner

Altibox støtter esport og gaming

Altibox har i en årrekke sponset e-sport som en del av vår langsiktige strategi for å bygge opp et levende miljø for e-sport og gaming i Norge. Et eksempel på dette er vår involvering i Altibox eSerien, som er den offisielle norske e-sportligaen i FIFA. Vi har også mange lokale sponsorater av LAN-parties og gamingrelaterte initativer.

gaming-play

Gamere får prioritet

Når din Altibox-leverandør gjør utbedringer på linjer, skifter utstyr eller gjøre andre oppgraderinger på fiberbredbåndet, strekker vi oss langt for å skjerme våre gaming-kunder. Så langt det er mulig unngår vi vedlikehold i tiden rundt slipp av store spillnyheter. Dette har gitt Altibox internasjonal oppmerksomhet som en nettleverandør som ser og verdsetter deg som gamer.

web-lite-virvel

Legendarisk lav ping og lav nedetid

Med våre ultraraske linjer får du så lav ping som overhodet mulig. For å bidra til god spillopplevelse er det nødvendig med lav ping, helst under 30 millisekunder. Vi strekker oss til det ytterste for å sikre gode spillopplevelser for våre gamere.

Altibox har liten eller ingen nedetid, noe som skyldes at vi har duplisert kritiske komponenter og funksjoner. Vårt fibernettverk har høy redundans. Hvis det oppstår feil eller nedetid ett sted i nettverket, blir trafikken straks omdirigert via andre linjer og sentraler, slik at du som gamer ikke opplever avbrudd og forsinkelser.

Sjekk om du kan få Altibox