Altibox for gamers

På nett.
Med alle som gamer.

xbox-collage-sept22

Unikt tilbud på Xbox All Access!

Bestill Xbox Series S og få hundrevis av spill! Har du nettlinjen 500/500 eller høyere, øker vi hastigheten til 1000/1000 Mbps.

Se gaming direkte på tv-en

Med vår tv-dekoder Modell A kan du enkelt strømme spill på Twitch og Youtube Gaming. Alt du må gjøre er å trykke deg inn i menyen til venstre på tv-en, og velge "Gaming".  Let the games begin!
web-gaming-modella2

Klar for spilling

Med Xbox Game Pass Ultimate kan du laste ned og game direkte på konsoll eller pc, eller spille konsollspill på pc-en, mobil eller konsollen fra skyen. Og hos oss får du høyere netthastighet med på kjøpet!

Altibox Gaming Community

Play with us!
Bli med i Discord-kanalen vår, få siste nytt fra Altibox Gaming-teamet, få support, møt andre gamere, gi innspill, og hjelp oss å teste nye funksjoner.

800-esportaliansen

Altibox samarbeider med
E-sportalliansen

"Vi er utrolig glade for at Altibox – en samfunnsbevisst aktør som er opptatt av gaming og gamere, ønsker å være med på reisen for å bygge og videreutvikle norsk bredde-e-sport", sier styreleder Ola Ekeberg Apenes i E-sportalliansen.

Ulike venner hadde ulike leverandører, men der de hadde Altibox, var alltid internettforbindelsen overlegen. Jeg tror Altibox er og forblir alle gameres beste alternativ.

- Jonathan 'Jetpacks' Bergius / Become Legends

Gaming gir gode opplevelser, læring og vennskap. Dessverre opplever 3 av 4 jenter også skyggesida av gaminguniverset. Vi vil at du skal få være på nett som den du er.

gaming-lavping

Lav ping og nedetid

Å gi deg lav ping, lite til ingen nedetid, og høy redundans er superviktig for oss. Hvis det oppstå feil i nettverket, blir trafikken straks omdirigert, slik at du som gamer ikke opplever forsinkelser.