Altibox for gamers

På nett.
Med alle som gamer.

xbox-collage-sept22

Unikt tilbud på Xbox All Access!

Bestill Xbox Series S og få hundrevis av spill! Har du nettlinjen 500/500 eller høyere, øker vi hastigheten til 1000/1000 Mbps.

Se gaming direkte på tv-en

Med vår tv-dekoder Modell A kan du enkelt strømme spill på Twitch og Youtube Gaming. Alt du må gjøre er å trykke deg inn i menyen til venstre på tv-en, og velge "Gaming".  Let the games begin!
web-gaming-modella2

Klar for spilling

Hvis du allerede har Xbox, kan du bestille Xbox Game Pass Ultimate hos oss, og få høyere netthastighet med på kjøpet.

Altibox Gaming Community

Play with us!
Bli med i Discord-kanalen vår, få siste nytt fra Altibox Gaming-teamet, få support, møt andre gamere, gi innspill, og hjelp oss å teste nye funksjoner.

800-esportaliansen

Altibox samarbeider med
E-sportalliansen

"Vi er utrolig glade for at Altibox – en samfunnsbevisst aktør som er opptatt av gaming og gamere, ønsker å være med på reisen for å bygge og videreutvikle norsk bredde-e-sport", sier styreleder Ola Ekeberg Apenes i E-sportalliansen.

Ulike venner hadde ulike leverandører, men der de hadde Altibox, var alltid internettforbindelsen overlegen. Jeg tror Altibox er og forblir alle gameres beste alternativ.

- Jonathan 'Jetpacks' Bergius / Become Legends

Gaming gir gode opplevelser, læring og vennskap. Dessverre opplever 3 av 4 jenter også skyggesida av gaminguniverset. Vi vil at du skal få være på nett som den du er.

gaming-lavping

Lav ping og nedetid

Å gi deg lav ping, lite til ingen nedetid, og høy redundans er superviktig for oss. Hvis det oppstå feil i nettverket, blir trafikken straks omdirigert, slik at du som gamer ikke opplever forsinkelser.