Internett

På nett.
Med god dekning og høy hastighet.

På nett.
Med lysets hastighet.

Når du gjør et søk på nettet kommer resultatet inn i hjemmet ditt med en hastighet på cirka 740 000 000 kilometer i timen* via fiberbredbånd fra Altibox.

Fiber er fremtiden for alle som er opptatt av stabilt og raskt nett.
 Fiberkabelen kommer direkte inn i boligen din, og du deler ikke linjen med naboer eller andre som kan gjøre at hastighet og stabilitet reduseres.

*Ja, vi vet at lysets hastighet i vakuum er 1 079 252 848,8 km/t, men bittelittegrann av farten blir borte på veien. Fremdeles fort, da!

Fiber, 5G eller hybridfiber, hva er best?

Lær hva som er forskjellen på fiber, 5G og hybridfiber, om det ene er mer fremtidsrettet enn det andre, og se hva folk tror gir best nett hjemme hos dem.

Ny wifi-tjeneste

Mesh-nettverk fra Altibox Wifi Overalt gir lynrask wifi-dekning i hele hjemmet - uansett om du gamer i kjelleren, ser serie på soverommet eller hører på musikk i hagen.

web-awo-punktet

Altibox for gamers

Lynrask fiber med lav responstid, trygge gaming-servere til både den hardbarka gameren og nybegynneren, egen Discord-kanal, Xbox-tilbud til alle kunder med Altibox-nett. Vi jobber på for å gi alle gamere den beste opplevelsen.

På nett. Helt trygt.

Vi vil gjerne gjøre det så enkelt som mulig for deg å ferdes trygt i det som kan være ukjente og litt skumle farvann. Sjekk våre beste tips for å være trygg på nett.

web-800-devices
800-sikkerhet

På nett. Helt trygt.

Vi vil gjerne gjøre det så enkelt som mulig for deg å ferdes trygt i det som kan være ukjente og litt skumle farvann. Sjekk våre beste tips for å være trygg på nett.

Få best trådløs dekning

De fleste bruker trådløst internett/wifi hjemme. Uten god trådløs dekning får du ikke utnyttet den fantastiske hastigheten til fiberen.

Enkelt og med små grep kan du gjøre den trådløse dekningen bedre.

På nett. Overalt. Alltid.

I hele Norge finnes det Altibox-partnere som hjelper deg på nett, enten det er for å game, jobbe eller rett og slett bare være på nett med andre. Under kan du lese mer om steder hvor fiberbredbånd fra Altibox sørger for at kundene har den raskeste og mest stabile nettilgangen som finnes.

Endelig kom fiberen til bygda

05/07/2022

Nå slipper barna å logge av iPaden når far skal inn i nettbanken. Og endelig kan taxisjåførene være helt trygge på at bankterminalene får forhold når de skal ta betaling i den lille bygda Gåssand. Det har lynraskt bredbånd sørget for.

Les mer ›

5G + fiber = sant 💖

29/06/2022

Fibernett fra Altibox er et fremtidsrettet valg som gir deg en eksklusiv båndbredde rett inn i boligen din. Snart skal vi også tilby trådløst bredbånd over 5G, slik at enda flere kommer på godt nett, uansett hvor de bor.

Les mer ›

Gravde syv kilometer grøft for bedre nett

09/06/2022

I og rundt det lille tettstedet Kvalbein har beboerne i flere år slitt med tregt og utstabilt nett. Til slutt tok de saken (og spadene) i egne hender.

Les mer ›
Kristin Dahle Larsen og Atle Andersen i Altibox gleder seg til 5G

Altibox kommer snart på 5G

03/06/2022

Altibox og partnerne har levert fiberbredbånd til kunder over hele Norge. Nå er 5G også på gang, og produktet Trådløst bredbånd skal være tilgjengelig i løpet av andre halvår 2023.

Les mer ›

Bergens eldste gater med byens raskeste internettlinjer

06/05/2022

Det er kanskje den vanskeligste gravejobben i Bergen, men når sentrumsbeboere skal komme på godt nett, må brosteinen opp før Altibox-fiberen går ned.

Les mer ›

Med fiber er borte bra, men hjemme best

22/04/2022

Røst kunne mistet en person, men fikk to. Det hadde de sannsynligvis ikke fått uten fiber fra Lofotkraft Bredbånd.

Les mer ›

Prosjekt Nabofiber ga samhold – og godt nett

22/04/2022

Da sønnen brukte over to timer på å få levert leksene over nett, var det nok for pappa Roger Bekkavik. Han tok kontakt med Signal Bredbånd og fikk sammen med gode naboer skikkelig Altibox-nett til bygda Marka i Vefsn kommune.

Les mer ›

Norges første tretopphytte med fiber

12/04/2022

Langt i Østfolds dype skoger ligger det som trolig er landets eneste trehytte med egen fiber. Ni meter over bakken har Per og Berit en herlig panoramautsikt, samtidig som lynraskt fiberbredbånd gjør at de kan bytte utsikten med tv-kanaler og strømmetjenester via Altibox TV.

Les mer ›