Spørsmål & svar

Spørsmål og svar - Film og Serier

Altibox Film og Serier - Kjøpefilm (EST)

For å kjøpe filmer og episoder av serier kan du gjøre det via:

Åpne nettstedet http://altibox.no/tvoveralt med din enhet, logg inn og kjøp innhold, og deretter se innholdet med TV Overalt appen. Å kjøpe innhold i TV Overalt appen er kun mulig med Android-enheter.

Innhold som er kjøpt på PC / Mac kan ses på PC / Mac, men det er ikke mulig å laste ned innholdet. Filmer og serier som er kjøpt kan lastes ned på mobil eller nettbrett.

Ja, du kan både strømme innhold via TV Overalt appen, og du kan laste ned kjøpt innhold til din mobil eller ditt nettbrett. Innhold kan strømmes innenfor Norges grenser. Hvis du laster ned innholdet kan du ta filmen med utenfor Norges grenser, så husk å laste ned innhold hvis du skal på ferie i utlandet.

Ja, kjøpte filmer kan lastes ned til din mobiltelefon eller nettbrett så lenge du befinner deg i Norge. Du kan deretter spille av de nedlastede filmene uten tilgang til nett, uavhengig av land. Altibox har ikke rettigheter til å strømme filmer ut over Norges grenser.

Samme innholdet kan lastes ned til 5 forskjellige enheter.

På kjøpt innhold kan du se samme filmen eller episoden på 2 enheter samtidig, mens på leie kan du kun se samme filmen på en enhet om gangen.

Slett filmen under nedlastet innhold, og forsøk å laste ned filmen på ny. Hvis feilen vedvarer, ta kontakt med kundeservice.

Du kan begrense kjøp og leie ved bruk av pinkode. Pinkoden setter du i Tv portalen › Innstillinger › Film og Serier.

Altibox er opptatt av å gi deg tilgang til de største og ferskeste filmene først etter kino. Filmbransjen opererer med en rekke rettighetsvinduer som avgjør hvor innholdet er tilgjengelig til en hver tid. Akkurat det er grunnen til at leie- og kjøpefilm blir tilgjengelig på ulike tidspunkt. Det første rettighetsvinduet etter visning på kino er kjøpefilm. Dermed får du tilgang til kjøpefilm tidligere enn leiefilm, ofte opptil 2-3 uker. Du kan se dato for når filmen blir tilgjengelig for leie under filmdetaljene til din valgte film.
Noen unntak til denne regelen finnes imidlertid.

På grunn av rettighetsbestemmelser vil et fåtall filmer være kun tilgjengelig for kjøp.

På grunn av uløste tekniske utfordringer har vi for øyeblikket ingen løsninger for å frigjøre filmtitlene du har kjøpt digitalt når kundeforholdet opphører. Vi jobber imidlertid med saken, men det er usikkert når dette vil være på plass. Ta kontakt med kundeservice for videre dialog om dette.

Altibox Film og Serier - Filmleie

For å leie filmer og episoder av serier kan du gjøre det via:

Det er 48 timer leie på alt innhold.

Kun 1 enhet kan vise innholdet om gangen. Hvis du kjøper innholdet kan det vises på 2 enheter samtidig, og det kan da lastes ned til 5 enheter som alle kan vise innholdet samtidig.

Du kan begrense kjøp og leie ved bruk av pinkode. Pinkoden setter du i Tv portalen › Innstillinger › Film og Serier.

Ja, så lenge du befinner deg innenfor Norge, så kan du se leid innhold fra Altibox Film og Serier.