Automatisk sletting av opptak – slå av og på

Kundeservice TV TV-portalen Velg TV-løsning Nye Altibox TV Opptaksfunksjoner Automatisk sletting av opptak

Slik fungerer automatisk sletting av opptak

Vi har innført en liten ryddehjelp som gjør at opptak slettes automatisk etter 80 dager. Denne funksjonaliteten kan slås av både før og etter opptak i TV-portalen eller Altibox-appen.

Finn programmet du ønsker å ta opp. Fra opptaksmenyen velger du Slett automatisk med pilknappene. Trykk OK slik at funksjonen endrer status til Av. Programmet vil nå ikke slettes automatisk men være tilgjengelig i Mine opptak til du aktivt går inn og sletter opptaket.

Merk! Opptak som er lagret på din gamle dekoder, flyttes ikke automatisk til ny dekoder dersom du oppgraderer til Nye Altibox TV.

Automatisk sletting kan også slås av etter opptak. Trykk på Altibox-knappen, og med pilknappene blar du deg fram til Mine opptak. Trykk OK, finn opptaket du vil spare på, og trykk OK.

Velg Slett, og deretter Slett automatisk. Trykk OK slik at funksjonen endrer status til Av. Programmet eller serien er nå merket med en hengelås.

Dersom du har en serie du ønsker å ta vare på, kan du i TV-portalen sette Slett automatisk til Av for en enkelt episode, som deretter vil gjelde for alle kommende og eksisterende opptak av serien.

Velg Endre opptak, deretter Slett automatisk, og trykk OK.