Slik bruker du Altibox-appen

Kundeservice TV Altibox-appene Altibox

Slik bruker du Altibox-appen

Inntil fem enheter samtidig

Altibox-appen kan være tilknyttet maks fem enheter samtidig (telefoner og/eller nettbrett) i din husstand. Hvis du vil ta i bruk appen på andre enheter kan du velge bort en av de fem registrerte enhetene. Du kan også chromecaste kanaler til storskjerm/tv, eller bruke Airplay.

Innenfor hjemmenettet kan totalt fem enheter se på samme kanal samtidig, enten det er via dekodere eller Altibox-appen. Tv2 kanalene kan sees på totalt fire enheter samtidig. Utenfor hjemmenettet kan to enheter vise samme kanal samtidig.

For strømmetjenester og kjøpefilm gjelder to samtidige visninger, mens for leiefilm gjelder kun én visning om gangen - uavhengig om man er innenfor eller utenfor hjemmenettet.

 

Automatisk innlogging hjemme

Hvis mobilen eller nettbrettet er tilkoblet Altibox-nettverket, kan du se alle kanaler og annet innhold som du har betalt for, uten å logge inn først. Alle som er innlogget på ditt hjemmenettverk, kan bruke Altibox-appen til å se ditt innhold.

 

Opptak i appen via tv-guiden

Når du er på hjemmenettverket eller innlogget mens du er ute, kan Altibox-appen brukes til å ta opp programmer. Åpne tv-guiden og klikk deg fram til det du ønsker å ta opp.

 

Innlogging og kanaler når du er ute

Hvis du er på et fremmed nettverk eller mobildata, må du logge inn med brukernavn og passord, og enkelte kanaler er ikke tilgjengelige på grunn av senderettigheter.

 

Se leie- og kjøpefilm i appen

I Altibox-appen for Android kan du leie og kjøpe film direkte i appen.

På iPhone/iPad må du først gå inn på tv.altibox.no (via en nettleser) og logge inn med ditt brukernavn og passord. Finn filmen du ønsker å se, trykk på «Se fra» og velg om du vil kjøpe eller leie den. Trykk deretter på «Spill av» og velg «Se i appen». Om du ikke har installert Altibox-appen for iOS på din enhet, trykk på «Installer appen».

 

Hakker tv-bildet i appen?

Sjekk at enheten din ikke har for mange åpne programmer samtidig. Sjekk internettlinjen din, bildestrømmen er avhengig av dataoverføring.