Slik bruker du TV Overalt-appen

Kundeservice TV Altibox-appene TV Overalt

Altibox TV Overalt-appen

Maks 2 brukere samtidig

Med TV Overalt-appen kan to brukere på hvert Altibox-abonnement se TV samtidig på hver sin enhet. Du kan også chromecaste kanaler til storskjerm eller TV. Flere enn to kan ikke logge inn samtidig, og bare én kan være innlogget utenfor Altibox-nettverket ditt.

 

Ingen innlogging når du er hjemme

Hvis mobilen eller nettbrettet er tilkoblet Altibox-nettverket, kan du se alle kanaler og annet innhold som du har betalt for, uten å logge inn først. Alle som er innlogget på ditt hjemmenettverk, kan bruke TV Overalt-appen til å se ditt innhold.

 

Opptak i appen via TV-Guiden

Når du er på hjemmenettverket eller innlogget mens du er ute, kan TV Overalt-appen brukes til å ta opp programmer på TV-dekoderen. Åpne TV-Guiden og klikk deg fram til det du ønsker å ta opp.

 

Innlogging og kanaler når du er ute

Hvis du er på et fremmed nettverk eller mobildata, må du logge inn med brukernavn og passord, og enkelte kanaler er ikke tilgjengelige på grunn av senderettigheter. Det kan også være at tilbakespoling ikke virker for 3 timer.

 

Hakker TV-bildet i appen?

Sjekk at enheten din ikke har for mange åpne programmer samtidig. Sjekk internettlinjen din, bildestrømmen er avhengig av dataoverføring.