Slik velger du innhold på Altibox

Forside » Kundeservice » tv » Slik velger du innhold på Altibox

Slik velger du innhold på Altibox TV

Hos oss kan du velge i et stort arkiv med kanaler og innholdsleverandører!

På grunn av rettigheter finnes det foreløpig flere måter å velge hvilke tjenester du ønsker i abonnementet ditt. Noen pakker koster penger i form av en sum per måned – andre koster poeng. I abonnementet ditt har du et fast sett med poeng; og du har muligheten til å kjøpe ekstra poeng – hvis du trenger det.

Faste kanaler

Du har et fast sett med kanaler uansett hvilket abonnement du har hos oss. Det er kanaler som NRK, TV2 og lignende. (Sjeldent unntak er de som gjennom borettslag har egne avtaler.)

Disse kanalene kan du ikke velge bort.

 

Valgfrie kanaler

Vi har mange kanaler du fritt kan velge inn og ut som du vil. Det er kanaler som Discovery, BBC Brit, TV2 Humor etc. Det koster ikke noe å endre på valgfrie kanaler så lenge du har poeng til det. Altibox har satt et utvalg kanaler som standard, er du fornøyd med dette trenger du ikke gjøre noen endringer.

Alle valgfrie kanaler kan du fritt velge om du vil ha eller velge bort.

Logg inn på mine sider og velg innhold

 

OBS! Har du nye Altibox TV (sjekk om dekoderen din heter Huawei Q22), kan du fortsatt se opptakene, gitt at du hadde kanalen da opptakene ble gjort. Opptak fra eldre dekodere vil dessverre ikke kunne ses med mindre du fortsatt har kanalen.

 

Poeng

Poeng er en form for valuta du bruker når du velger hvilke kanaler du ønsker. De fleste kanaler «koster» 1 poeng. Noen omfattende strømmetjenester, som HBO Nordic, koster mer.

Du har et fast sett med poeng – men du kan kjøpe flere!

 

Kanalpakker

Noen kanalpakker kan du ikke kjøpe med poeng. Disse koster en ekstra sum hver måned og er uavhengig av poeng. Det gjelder kanalpakker som Viasat Gold, Viasat film med flere.

Her kan du kjøpe kanalpakker

Har du bestilt for eksempel Viasat, Eurosport eller andre pakker separat og betaler en fast pris i måneden, kan du si opp abonnementet ditt for heller å velge det inn med poeng.

 

Poengpakker

For å kunne velge inn flere pakker – eller hvis du ønsker å ha større tjenester (som HBO Nordic) i tillegg til mange valgfrie enkeltkanaler kan du kjøpe flere poeng (koster en fast sum hver måned).

 

HBO Nordic koster for eksempel 40 poeng, og det kan være hensiktsmessig å kjøpe en poengpakke for å slippe å velge bort enkeltkanalene dine.

 

Strømming

I tillegg til kanaler tilbyr vi noen strømmetjenester (som HBO Nordic). Disse strømmetjenesten trenger flere poeng enn enkeltkanaler. Hvis du ikke har nok poeng etter å ha valgt bort de kanalene du ikke trenger, kan du kjøpe poengpakker.

 

Borettslag og sameier

De fleste kunder som har den nye TV-dekoderen Huawei Q22, har fått tildelt poeng til å velge sitt eget innhold. Unntaket gjelder enkelte borettslagskunder. Alle som har behov, kan kjøpe nye eller tilleggspoeng på Mine sider på altibox.no eller i TV-portalen.