Tv-portalen

Hvordan virker tv-portalen til Altibox?

TV-portalen er åpningsskjermen på din Altibox TV. Her kan du velge kanaler, planlegge opptak, benytte deg av TV-Guiden og endre innstillinger. Dekoderen Huawei Q22 og Altibox TV er en av de beste og mest fleksible løsningene som finnes for tv og strømmetjenester.

OBS! Hvis du har en fjernkontroll med fargeknapper og du velger kanaler i portalen ved å scrolle opp og ned, så har du en foreldet løsning som må oppgraderes.

Ta i bruk Altibox-appen

Som Altibox-kunde har du tilgang til en verden av kanaler og innhold – samme hvor du er innenfor landets grenser. Bruk Altibox-appen til å vise tv, film, serier og strømming rett på mobil, nettbrett og PC/Mac.

Last ned Altibox-appen her

Bruk poeng – velg innhold

Altibox gir deg tilgang til det beste fra sport, underholdning, tv, film og serier fra hele verden. Du får en startpakke med kanaler pluss et vell av kanaler du selv kan velge mellom ved å benytte dine poeng.

Bruk poeng til å velge innhold her

Slik virker fjernkontrollen

Altibox-fjernkontrollen gjør det lettere enn noen gang å skifte mellom direkte-tv, opptak, eget innhold og strømmetjenester som HBO Nordic. Du kan også programmere en annen fjernkontroll til å styre ditt Altibox TV.

Les mer om fjernkontrollen