Hopp til hovedinnholdet

Disse seriene har over åtte stjerner på IMDb

Nytt år, nye muligheter. Vi kjenner et behov for kvalitet etter vel mange julefilmer med tynn storyline i jakten på stemninga. Heldigvis byr strømmetjenestene på en haug med kremserier av både ny og eldre årgang. Sjekk menyen!

13. januar 2021

2021 startet med et smell på alle måter, og rakettene markerte dessverre ikke at nå, på magisk vis, er all motgang forbi …

Vi benker oss på hjemmekontor, søker frisk luft med avstand – og holder av en porsjon av dagen til å fordype oss i andres liv og alternative univers når vi strømmer nye episoder av favorittene.

Disse seriene vil vi se i januar:

Amazon Prime Video

I desember tipsa vi om 'The Boys' som havnet på flere 'årets beste serier'-lister for 2020, og vi har allerede pløya gjennom kritikerfavoritter som the Marvelous Mrs. Maisel (som forøvrig teller 8.7 IMDb-stjerner), og humorperla Fleabag. Men vi vil ha mer! Nå vil vi sjekke ut disse:

Goliath – IMDb 8,2

Billy Bob Thornton hanket inn en Golden Globe for beste skuespiller i David E. Kelley-serien, og blir kanskje en umiddelbar favoritt hos deg også? Billy var en gang en brilliant advokat med eget suksess-firma, men endte på ville veier etter at han fikk en mord-tiltalt frikjent, som endte med å drepe en hel familie. Nå er han på søken etter tilgivelse og sannhet.

Sneaky Pete – IMDb 8,1

Amazon Prime Video er ekspert på orginalserier av ypperste kvalitet, og denne er intet unntak. En svindler på flykt fra en ond gangster søker ly med identiteten til celle-kamerate Pete. Men hverdagen blir ikke nødvendigvis tryggere i nye omgivelser …

This is Us – IMDb 8,7

Nydelig og hjertevarmt om kjærlighet, utfordringer, hemmeligheter og familie, som har flydd litt under raderen her til lands. Skikkelig grine litt, le litt, smile litt-type serie – perfekt for en helg i sofakroken.

Visste du at Amazon Prime Video nå finnes i tv-menyen på Altibox TV? Her kan du strømme en hel haug med herlige original-serier, filmer, og så klart klassikere som Nashville, Mad Men og Buffy the Vampire Slayer. Anbefales!

HBO Nordic

Vi var nylig på intens jakt etter morderen i Nicole Kidman og Hugh Grant's avhengighetsskapende 'the Undoing', og nå er vi på søken etter mer kvalitet fra serie-giganten. Her kommer det tre som du ikke bør gå glipp av:

Your Honor – IMDb 8,3

Bryan Cranston, som vi kjenner og elsker i ‘Breaking Bad’, er strålende i denne 2020-serien. Han jobber som dommer, og får livet satt på prøve når sønnen blir involvert i en krim-sak. En drama-thriller som får oss til å se en ekstra episode og to på bekostning av sårt tiltrengte timer med søvn.

The Night Of – IMDb 8,5

Den herjede forsvarsadvokaten John Turturro må trø til når en collegestudent brått kastes inn i New York Citys rettsvesen. Vi får en usminket titt på rettsystemet i det store eplet, og hvordan et liv plutselig kan bli snudd på hodet.

Ray Donovan – IMDb 8,3

Avhengighetsskapende! Hele syv sesonger med problem-fikser’n Ray som kalles inn så fort en kjendis har et problem. Ray og kompanjongene kan fikse alt, utenom problemene Ray’s egen familie …

TV 2 Sumo

Fjorårs-snakkisen på kontoret var det storslåtte dramaet 'Yellowstone', der Kevin Costner rocket cowboyhatten, og mange lot seg også fenge av Grammy-vinner Schitt's Creek. Men strømmefavoritten har også flere perler å by på:

The Rookie – IMDb 8,1

Bli med til L.A. og John’s søken etter politidrømmen. Nå befinner han seg blant 20 år yngre politi-aspiranter, og har mye å bevise. Fine fjes, dramatiske hendelser, en dæsj humor, masse action og strålende sol. Strøm hele tre sesonger på TV2 Sumo!

Gangs of London – IMDb 8,1

Når en mektig gangsterboss dør, må sønnen Sean ta over stafettpinnen. Det blir et liv fylt med sultne rivaler, utfordringer og allianser, i kampen for å fylle farens sko.

Outcry – IMDb 8,3

For deg som binger True Crime over en lav sko er denne miniserien ‘one to watch’. Greg Kelley var en fremadstormede fotballstjerne på high school-laget, da han brått ble pågrepet for overgrep mot en 4-åring. Men var han egentlig skyldig?

Nye norske snakkiser til Teams-kaffekoppen

I tillegg kan vi ikke si annet enn at vi gleder oss til litt ekte norsk underholdning når med den nye runden av ‘The Voice’ som snurra i gang 8. januar, og ikke minst vårens høydare: Farmen Kjendis som har premiere 13. januar. Visste du forresten at med Altibox TV kan du velge inn TV 2 Sumo Film & Serier med poengene i tv-pakken din?

Vil du ha fiberbredbånd og Altibox TV? Sjekk om du kan få!

Goliath – IMDb 8,2

Billy Bob Thornton hanket inn en Golden Globe for beste skuespiller i David E. Kelley-serien, og blir kanskje en umiddelbar favoritt hos deg også? Billy var en gang en brilliant advokat med eget suksess-firma, men endte på ville veier etter at han fikk en mord-tiltalt frikjent, som endte med å drepe en hel familie. Nå er han på søken etter tilgivelse og sannhet.

Sneaky Pete – IMDb 8,1

Amazon Prime Video er ekspert på orginalserier av ypperste kvalitet, og denne er intet unntak. En svindler på flykt fra en ond gangster søker ly med identiteten til celle-kamerate Pete. Men hverdagen blir ikke nødvendigvis tryggere i nye omgivelser …

web-stortbilde-xthisisus

This is Us – IMDb 8,7

Nydelig og hjertevarmt om kjærlighet, utfordringer, hemmeligheter og familie, som har flydd litt under raderen her til lands. Skikkelig grine litt, le litt, smile litt-type serie – perfekt for en helg i sofakroken.

Visste du at Amazon Prime Video nå finnes i tv-menyen på Altibox TV? Her kan du strømme en hel haug med herlige original-serier, filmer, og så klart klassikere som Nashville, Mad Men og Buffy the Vampire Slayer. Anbefales!

HBO Nordic

Vi var nylig på intens jakt etter morderen i Nicole Kidman og Hugh Grant's avhengighetsskapende 'the Undoing', og nå er vi på søken etter mer kvalitet fra serie-giganten. Her kommer det tre som du ikke bør gå glipp av:

Your Honor – IMDb 8,3

Bryan Cranston, som vi kjenner og elsker i ‘Breaking Bad’, er strålende i denne 2020-serien. Han jobber som dommer, og får livet satt på prøve når sønnen blir involvert i en krim-sak. En drama-thriller som får oss til å se en ekstra episode og to på bekostning av sårt tiltrengte timer med søvn.

The Night Of – IMDb 8,5

Den herjede forsvarsadvokaten John Turturro må trø til når en collegestudent brått kastes inn i New York Citys rettsvesen. Vi får en usminket titt på rettsystemet i det store eplet, og hvordan et liv plutselig kan bli snudd på hodet.

Ray Donovan – IMDb 8,3

Avhengighetsskapende! Hele syv sesonger med problem-fikser’n Ray som kalles inn så fort en kjendis har et problem. Ray og kompanjongene kan fikse alt, utenom problemene Ray’s egen familie …

TV 2 Sumo

Fjorårs-snakkisen på kontoret var det storslåtte dramaet 'Yellowstone', der Kevin Costner rocket cowboyhatten, og mange lot seg også fenge av Grammy-vinner Schitt's Creek. Men strømmefavoritten har også flere perler å by på:

2021web-stortbilde-therookie

The Rookie – IMDb 8,1

Bli med til L.A. og John’s søken etter politidrømmen. Nå befinner han seg blant 20 år yngre politi-aspiranter, og har mye å bevise. Fine fjes, dramatiske hendelser, en dæsj humor, masse action og strålende sol. Strøm hele tre sesonger på TV2 Sumo!

2021web-stortbilde-cry

Outcry – IMDb 8,3

For deg som binger True Crime over en lav sko er denne miniserien ‘one to watch’. Greg Kelley var en fremadstormede fotballstjerne på high school-laget, da han brått ble pågrepet for overgrep mot en 4-åring. Men var han egentlig skyldig?

2021web-stortbilde-gangs

Gangs of London – IMDb 8,1

Når en mektig gangsterboss dør, må sønnen Sean ta over stafettpinnen. Det blir et liv fylt med sultne rivaler, utfordringer og allianser, i kampen for å fylle farens sko.

Nye norske snakkiser til Teams-kaffekoppen

I tillegg kan vi ikke si annet enn at vi gleder oss til litt ekte norsk underholdning når med den nye runden av ‘The Voice’ som snurra i gang 8. januar, og ikke minst vårens høydare: Farmen Kjendis som har premiere 13. januar. Visste du forresten at med Altibox TV kan du velge inn TV 2 Sumo Film & Serier med poengene i tv-pakken din?

Vil du ha fiberbredbånd og Altibox TV? Sjekk om du kan få!