Hopp til hovedinnholdet

Nordvest Fiber skal levere Altibox

Energi- og teleselskapene Lyse og NTE går sammen om ny satsing for å tilby framtidsrettet fiberutbygging i Møre og Romsdal. Selskapene vil tilby Altibox-tjenester gjennom det lokale selskapet StayOn, som etter planen vil skifte navn til Nordvest Fiber.

8. april 2019

- Vi ønsker å ta en aktiv rolle i arbeidet med utbyggingen av framtidens løsninger. Derfor etablerer vi Nordvest Fiber sammen med to av Norges største infrastrukturselskaper, Lyse og NTE. Så snart alle godkjenninger er på plass vil vi være klare til å gå i gang, sier administrerende direktør i StayOn Jan Troøyen.

Ålesund-selskapet StayOn AS er en internettleverandør som i dag leverer bredbånd til om lag 10 000 bedrifts- og privatkunder i Møre og Romsdal. Selskapet har vært en viktig aktør som leverandør av bredbåndstjenester i fylket siden 90-tallet, hvor virksomheten startet i Mimer AS.

I sentrale deler av fylket tilbys allerede fiber, men nå skal denne utbyggingen skyte fart.

- Vi ser på Møre og Romsdal som et spennende marked med stort potensial, og er klare for å tilby et ettertraktet produkt til enda flere kunder, sier adm.dir. Jan Troøyen.

Altibox var først ute med å tilby fiberbredbånd til privatmarkedet i Norge. Nå har partnerskapet over en halv million oppkoblede kunder over hele landet. Som leverandør av Norges beste tv- og underholdningspakke har Altibox hatt de mest fornøyde kundene ni år på rad.