Boligutbygger

I love it when a plan
comes together

Boligutbygger

I dagens samfunn er raskt internett en like viktig del av en bolig som vann og strøm. Med fiberbredbånd fra Altibox sørger du for at boligene dine innfrir potensielle kjøperes forventninger til moderne infrastruktur.

Moderne infrastruktur

Ta kontakt med oss før byggeprosessen av et nybygg er i gang - hos oss får du en dedikert kontaktperson som følger hele prosessen. Ved å inkludere oss tidlig i planleggingen kan vi hjelpe dere med å finne de beste løsningene for tilkobling og ønskede tjenester etter behov.

Vi leverer totalenterpriser til boligprosjekter over hele Norge, og bistår deg som boligutbygger i alt fra produktvalg til infrastrukturvalg i kundens boenhet. Med oss kan du være trygg på at kunden blir fornøyd med sine digitale tjenester. En-til-en-kommunikasjonen med sluttbruker tar vi oss av.

Leveranse av infrastruktur er kompleks, på lik linje med mye annet i et prosjekt. Vår ekspertise gjør at dere kan bruke tiden og ressursene på andre ting enn digitale tjenester. For å sikre at infrastrukturen bygges på en måte som gjør boligselskapet best mulig rustet for fremtidens digitale samfunn forholder vi oss til IKT Norges bransjenorm for fysisk bredbåndsinfrastruktur i nybygg.

Vi har lang erfaring med nybygg og har flere prosjekter å vise til via våre partnere.