Samfunnsansvar

Samfunnsansvar

Når våre partnere bygger ut Norge, enten det er med fiber- eller 5G-teknologi er det ikke bare selve teknologien vi bygger. Vi bygger også muligheter.

Gjennom å bidra til at alle kommer på nett, skal vi knytte både bygd og by sammen. Enten du bor her eller der, skal du kunne være på nett med familie, venner og kjente. Vi skal skape en bedre digital hverdag for alle, og samtidig bidra til at alle i lokalsamfunnene får mulighet til å utvikle seg.

På nett. Som den du er.

Altibox Fiberbredbånd åpner en verden av muligheter for de som bruker det - på godt og vondt. Dette fører med seg et ansvar som vi tar på alvor, og derfor engasjerer vi oss i kampen mot netthets.

Les mer ›

Altibox støtter Lær Kidsa Koding

Lær Kidsa Koding arbeider for at barn og unge skal lære å forstå og beherske sin egen rolle i det digitale samfunnet. Altibox er stolt samarbeidspartner.

Les mer ›

Fiber binder samfunnet sammen

Gjennom partnerskap med lokalt eide infrastrukturselskaper sørger vi for at folk og bedrifter i ulike lokalsamfunn over hele Norge får mulighet til å delta i den digitale tidsalderen.

Les mer ›

Her kan du lese mer om eieren vår, Lyse, og hvordan konsernet tar samfunnsansvar. Lyse AS følger også opp Åpenhetsloven på vegne av alle selskapene i konsernet. Les mer her.