Hopp til hovedinnholdet

De mest fornøyde tv- og bredbåndskundene har Altibox

'Vi er svært takknemlige for tilbakemeldingen fra kundene. Det motiverer oss for å stå på enda mer, for vi har en ambisjon om å øke kundetilfredsheten enda noen hakk,' sier Shiraz Abid, leder for privatmarkedet i Altibox, om topplasseringen i Norsk Kundebarometer.

7. mai 2024

Nå er vi glade! Av alle som har tv og internett i Norge (og det er mange!) er det kunder av Altibox-partnerskapet som er de mest fornøyde. Det har Norsk Kundebarometer atter en gang slått fast.

Hva er de fornøyde med, da?

Her er et lite utdrag fra de 436 kommentarene vi fikk da vi spurte:

Internett funker som det skal, med lite nedetid, og kundeservice svarer til alle døgnets tider.
-Bjørn Erik-

Det beste er poengene, at man kan svitsje mellom streamingtjenester.
-Ragnhild-

Digger at det er lett å bruke, spesielt for barna. God kundeservice hver gang vi tar kontakt. Internett leverer lovet hastighet.
-Camilla-

Nettet er dønn stabilt sammenlignet med det jeg hadde fra forrige leverandør og oppleves også konstant raskere/mer responsivt enn det jeg hadde da.
-Erlend-

Kjempebyks på tv

Resultatene viser en økning både for bredbånd og tv, og vi ligger nå solid plassert over 70 poeng - 73,1 på bredbånd og 72,9 på tv.

Vi er svært takknemlige for tilbakemeldingen fra kundene. Det motiverer oss for å stå på enda mer, for vi har en ambisjon om å øke kundetilfredsheten enda noen hakk'

Shiraz Abid, leder for privatmarkedet i Altibox

Ekstra gledelig er det å se en enorm framgang på tv, fra 66,6 til 72,9 poeng. Det er tydelig at kundene setter pris på å unngå de svarte skjermene i perioden uten TV 2, men disse resultatene er faktisk bedre enn før den perioden også.

'Det er inspirerende å se at vårt målrettede arbeid med å sikre de beste og mest stabile tjenestene blir satt pris på av våre brukere. Samtidig viser dette at stadig flere setter pris på valgfriheten, og ser fordelen ved å samle innhold og strømmetjenester hos en og samme leverandør,' sier Kenneth Stokka, leder for underholdning.

Tusen takk

Vi er veldig takknemlige for tilliten dere viser oss, og dette resultatet gjør oss motivert til å gjøre dere enda mer fornøyde!

Seieren deler vi med alle våre fantastiske partnere som sørger for at folk i hele Norge får tilgang på Altibox-produkter.

Les mer om Altibox TV her, og internett fra Altibox her.

Nysgjerrig på Altibox sine resultater i andre tester og undersøkelser? Sjekk her.

Om undersøkelsen

Norsk Kundebarometer (NKB) er et forskningsprogram som gjennomføres ved Handelshøyskolen BI. I over tjue år har de målt kundetilfredshet og lojalitet blant norske forbrukere.