Hopp til hovedinnholdet

Terningkast 6, action og Oscar-håp: Dette er nyhetene i filmkiosken 🙌

Smashing nyheter venter i filmkiosken. Sig ned i sofakroken og finn din nye favoritt!

23. februar 2021

Filmåret 2021 har startet med et brak - og i filmkiosken er det allerede nå servert et høydepunkt som er både short-lista til Oscar, og det er regna terningkast 6 over. I tillegg er Liam Neeson tilbake med fartsfylt action, danskene disker opp med en real kritikerfavoritt, og Roald Dahls ikoniske 'Heksene' har våknet til liv.

Her er siste nytt fra filmkiosken:

Den mest rørende dokumentaren du ser i år

Terningkast 6 - VG

Kunstneren og tyven

Prisbelønt norskprodusert dokumentar som har sneket seg inn på best-of-lister verden over. Den unike historien filmatisert av Benjamin Ree viser møtet mellom en kunstner Barbora og tyven Karl-bertil, som stjal et av hennes verk. Det som skulle være en kort-dokumentar, endte med tre års filming og en kritikerrost langfilm. Sjekk ut!

Liam Neeson vil ha hevn! Igjen!

Terningkast 4 - VG

Honest Thief

Er du keen på en real actionfilm med ringreven Liam Neeson i hovedrollen? Vel, det er akkurat det du får. Bankraneren Tom (Neeson) har forelska seg, og vil bytte kriminell fortid med lovlydig liv. Men når han innser at FBI er mer korrupte enn han blir det en hard kamp for å renvaske navnet sitt. We’re in for a bumpy ride!

Lett å forstå hvorfor dette kan bli danskenes Oscar-kandidat

Terningkast 5 - Filmpolitiet

Et glass til

Fire lærere tester teorien om at mennesket er født med en halv promille for lite. Umiddelbart blir både undervisningen bedre, resultatene heves, og livsnytelsen øker. Men for noen sporer det av… Et humoristisk, rørende og tankevekkende drama om vennskap, frihet, kjærlighet – og alkohol. Skål!

Kunstneren og tyven

Prisbelønt norskprodusert dokumentar som har sneket seg inn på best-of-lister verden over. Den unike historien filmatisert av Benjamin Ree viser møtet mellom en kunstner Barbora og tyven Karl-bertil, som stjal et av hennes verk. Det som skulle være en kort-dokumentar, endte med tre års filming og en kritikerrost langfilm. Sjekk ut!

Honest Thief

Er du keen på en real actionfilm med ringreven Liam Neeson i hovedrollen? Vel, det er akkurat det du får. Bankraneren Tom (Neeson) har forelska seg, og vil bytte kriminell fortid med lovlydig liv. Men når han innser at FBI er mer korrupte enn han blir det en hard kamp for å renvaske navnet sitt. We’re in for a bumpy ride!

2021web-stortbilde-heksene

Heksene

Anne Hathaway, Octavia Spencer og Chris Rock pryder rollelista når en av Roald Dahls magiske fortellinger nå våkner til liv på det store lerretet. Nå kan du se en av barndommens legendariske bøker fortalt med levende bilder, storslagne kostymer og mørk humor.

Et glass til

Fire lærere tester teorien om at mennesket er født med en halv promille for lite. Umiddelbart blir både undervisningen bedre, resultatene heves, og livsnytelsen øker. Men for noen sporer det av… Et humoristisk, rørende og tankevekkende drama om vennskap, frihet, kjærlighet – og alkohol. Skål!