Hopp til hovedinnholdet

Ny avtale med Viaplay Group

Se Premier League, Formel 1, golf, serier, filmer og mye mer.

8. juni 2022

Premier League er snart i gang igjen, og da er det Viaplay Group som har rettighetene til å sende kampene. I den forbindelse har vi signert en ny, langsiktig avtale, som blant annet innebærer at du kan kjøpe sportspakker med Premier League senere i sommer. Avtalen betyr også at du fortsatt får tilgang til kanalene TV3, TV6 og V4 og at du kan bruke poeng til å velge inn V sport og Viaplay Film & Serier i lang tid fremover.

- Vi er svært glade for å fortsette det gode samarbeidet vårt med Viaplay. Avtalen sikrer tilgang til innhold fra en av de sterkeste aktørene på sport, serier og annen underholdning, sier administrerende direktør Tor Morten Osmundsen i Altibox. 

Se alle Premier League-kampene

Premier League blir muligens ekstra spennende neste sesong med norske Erling Braut Haaland på banen! For kr 649,- per måned kan du se alle Premier League-kampene, enten med kanalpakken V premium eller med strømmetjenesten Viaplay Total. Med begge pakkene får du også tilgang til annen sport som håndball, vintersport og Formel 1, i tillegg til strømmetjenesten Viaplay Film & Serier. Vi kommer tilbake med informasjon om de nye pakkene så snart de er på plass hos oss.

Sjekk ut alle kanalene og strømmetjenestene du kan velge med poeng!