Hopp til hovedinnholdet

Utøvere fra Sandnes Padelklubb tester de nye banene til InterPadel i Sandnes. (Foto: Sandnes Padelklubb)

InterPadel går for Altibox Bedrift Premium

InterPadel-sentrene i Stavanger, Sandnes og Forus valgte fiberbredbånd og wifi med utvidet sikkerhet for å gi kundene den ultimate nett-opplevelsen.

9. juni 2022

– Vi har 2500 kvadratmeter med padelbaner, og vi måler 100/100 megabit opp og ned over hele området, forteller Martin Ydstebø, daglig leder i InterPadel Forus. I en stor og lys hall mellom Stavanger og Sandnes ligger alt til rette for folkesporten padel, som er en mellomting mellom squash og tennis. Kundene booker timer på nett og får tilgang til profesjonelle baner med flotte hvilearealer og garderober. Før, under og etter øktene er det vanlig at folk bruker mobiltelefonen aktivt.

- Mange legger ut bilder på Instagram, og ingen ting er vel mer irriterende enn å sitte og vente på nettet, sier Ydstebø.

Vi er interesserte i at kundene skal ha et godt nettverk når de besøker sentrene våre.

Martin Ydstebø, InterPadel Forus

- Vet vi kan stole på Altibox

I samarbeid med Lyse har InterPadel-sentrene fått en skreddersydd Altibox Bedrift-løsning med 100/100 fiberbredbånd, tre Meraki wifi-sendere for trådløst internett, samt Altibox Premium utvidet sikkerhetspakke. Martin Ydstebø har sjekket nøye med egen it-avdeling og fått tommel opp for pakken. Han er godt fornøyd med valg av leverandør og løsning.

- Tidligere betalte vi samme pris til en annen leverandør men fikk et treigere og svakere nett. Da ser jeg ingen grunn til å ikke bytte til Altibox, sier Martin. Gjennom Lyse og Altibox har han fått samlet både strøm, fiberbredbånd og trådløst nett for de tre InterPadel-sentre i Stavanger, på Forus og Sandnes.

- Pris, hastighet og sikkerhet er viktig for oss, men det også viktig å ha en leverandør vi kjenner og vet at vi kan stole på.

– Det skal være et sikkerhetssystem bak nettverket som gjør at kundene våre kan gjøre alt de har lyst til å gjøre på telefonen sin, uten å føle seg utsatt.

Martin Ydstebø, InterPadel Forus

Mestring allerede første dag

Selve padel-sporten er den raskest voksende idretten i Norge og får daglig nye utøvere eller tilhengere. Padel går ut på at fire spillere samles på en bane som er litt mindre enn en vanlig tennisbane. Banen har vegger som i squash, mens nettet er det samme som i tennis. Det samme gjelder poengsystemet.

– Padel er en lavterskelsport som krever mindre enn tennis. Folk opplever en stor glede og får allerede første dag mestring, sier Ydstebø. Han er selv hektet og spiller padel nesten hver dag.

- Det som er ekstra kjekt med padel, er at du kan være skikkelig god selv om du er 30, 40, 50, 60, 70 år gammel - eller til og med 80. Det er mye å tjene på å spille smart – ikke bare slå hardt men heller prøve å plassere ballen slik at motstanderen får problemer. Vi snakker om ballsportens svar på sjakk! sier Martin.

Samme dag som Altibox besøker InterPadel-senteret på Forus, er nettopp sjakkspiller Magnus Carlsen innom for å spille.

- Magnus er faktisk ekstremt god i padel, avslutter daglig leder Martin Ydstebø med et smil.

Les mer: Hva er padel?

Dekningen er imponerende. På 2500 kvadrat har vi tre wifi-sendere, og det er 100/100 download/upload i hele senteret.

Martin Ydstebø, InterPadel Forus

Padelbanene på Forus holder høy standard, og spillerne har tilgang til lounge-fasiliteter mellom øktene. (Foto: Martin Ydstebø)
Padelbanene på Forus holder høy standard, og spillerne har tilgang til lounge-fasiliteter mellom øktene. (Foto: Martin Ydstebø)