Hopp til hovedinnholdet

Hotellsjef Jenny Fagereng sammen med Altibox-selger Ingolf Gundersen i Vesterålskraft Bredbånd. (Foto: Deadline Media)

Altibox Bedrift Premium sikrer hotellgjester i Vesterålen

Det 18 rom store Hotell Regine i Bø i Vesterålen er strålende fornøyd med Altibox-pakken fra Vesterålskraft Bredbånd: Altibox Bedrift Premium gir lynraskt fiberbredbånd, stabilt og kjapt trådløst nett, og en sikkerhetspakke som kontinuerlig sikrer hotellets gjester og ansatte mot digitale trusler.

15. september 2022

Naturskjønne Bø i Vesterålen ligger i et av verdens mest attraktive turistområder og trekker til seg besøkende fra hele verden. Her ligger nyoppussede Hotell Regine, med fantastisk utsikt, lyse rom med behagelige senger - og et topp moderne nettverk for gjester. Enten de jobber, deler dokumenter og deltar i online videomøter, eller de deler sine naturopplevelser med store bildefiler, så tilbyr Hotell Regine et lynraskt, stabilt og sikkert nett.

– Vi kom inn og terminerte alt, så hotellet kunne klikke seg på løsningen og være raskt oppe og kjøre. Leveringsprosessen med fiberbredbånd gikk veldig bra, sier Altibox-selger Ingolf Gundersen i Vesterålskraft Bredbånd.

Tilpasset løsningen til hotellets behov

Hotellsjef Jenny Fagereng har topp dekning på alle rom med Altibox Bedrift Premium. (Foto: Deadline Media)
Hotellsjef Jenny Fagereng har topp dekning på alle rom med Altibox Bedrift Premium. (Foto: Deadline Media)
Hotellsjef Jenny Fagereng har topp dekning på alle rom med Altibox Bedrift Premium. (Foto: Deadline Media)

Hotell Regine er et intimt lite hotell med 18 rom, spisesal og kafé, 2 konferanserom og en koselig lounge. Hotellets stil er å møte gjestene med varme smil, landlig gjestfrihet og en hyggelig atmosfære i Vesterålen.

- For et hotell er det ekstra viktig at gjestene kan stole på at det er god dekning, høy hastighet og ikke minst et stabilt nett helt frem til både pc, mobil eller nettbrett. I tillegg er det også flott at det er en lokal leverandør som Vesterålskraft Bredbånd som lever tjeneste våre! Da føler vi oss trygge på at både vi og kundene våre blir ivaretatt, sier hotelldirektør Jenny Fagereng.

Med fiber fra Vesterålskraft Bredbånd direkte inn i veggen og wifi-løsningen Altibox Premium går den digitale hverdagen til både ansatte og gjester på skinner.

Les mer om Altibox Bedrift Premium

I hver etasje og hver fløy er det montert opp wifi-punkter som sørger for at gjestene til enhver tid har god trådløs dekning og kan jobbe fritt og uforstyrret.

Wifi-boks som hindrer dataangrep

Altibox Premium-pakken inneholder Cisco Meraki trådløst nett med innebygget sikkerhet på høyt nivå. (Foto: Deadline Media)
Altibox Premium-pakken inneholder Cisco Meraki trådløst nett med innebygget sikkerhet på høyt nivå. (Foto: Deadline Media)
Altibox Premium-pakken inneholder Cisco Meraki trådløst nett med innebygget sikkerhet på høyt nivå. (Foto: Deadline Media)

De siste årene har antall dataangrep i Norge økt kraftig. Det å ta vare på sensitive data og kundeinformasjon blir vanskeligere og vanskeligere-

– Ved å velge Vesterålskraft Bredbånd og Altibox Premium Bedrift har Jenny og Hotell Regine fått en av markedets beste sikkerhetspakke skreddersydd til sin bedrift, sier markedsansvarlig i Vesterålskraft Bredbånd Ivan Josefsen.

Altibox Bedrift Premium som pakkeløsning

Altibox Bedrift Premium er en pakkeløsning som består av rask, stabilt internett, trådløs dekning med Meraki-utstyr og en utvidet sikkerhetspakke - alt du trenger for et velfungerende og trygt nettverk på jobben.

Les mer om Altibox Bedrift Premium

Kontakt Altibox der du er

Flere bilder av Hotell Regine med Altibox Bedrift Premium installert

(Foto: Deadline Media)

Relaterte saker:

InterPadel går for Altibox Bedrift Premium

InterPadel-sentrene i Stavanger, Sandnes og Forus valgte fiberbredbånd og wifi med utvidet sikkerhet for å gi kundene den ultimate nett-opplevelsen.

Les mer

Altibox Bedrift har Norges mest fornøyde bredbåndskunder

I syv strake år har Altibox Bedrift kunnet feire å ha Norges mest fornøyde bredbåndskunder. Tallenes tale er klar: Også i 2021 topper Altibox Bedrift statistikken på kundetilfredshet i bedriftsmarkedet!

Les mer

Altibox Bedrift valgt som største bredbåndsleverandør til kirker over hele Norge

Evnen til å møte lokale behov, finne synergier og presse pris i utbyggingsprosjekter gjør Altibox til en ideell bredbåndsleverandør til Kirkepartner. De leverer IKT-tjenester til kirkens 420 organisasjoner over hele Norge.

Les mer