Hopp til hovedinnholdet

Liv - En serie om livet, døden og alt i mellom

Bli med på et drama hvor du får ta del i det å stå i spagaten mellom et krevende arbeid i helsesektoren og forsøket på finne lykken i familie- og kjærlighetsliv. Bak det nydelige landskapet truer mørke skyer en gigantisk familieformue bygget opp rundt patenter innen den globale legemiddelindustrien.

27. mars 2023

Liv er en serie om tre søsken i familien Nygaard, alle tre med bakgrunn fra Østlandet, men nå tilknyttet Universitetssykehuset i Tromsø.

Det er en serie om det å stå i spagaten mellom et krevende arbeid i helsesektoren og forsøket på finne lykken i familie- og kjærlighetsliv.

Og bak det nydelige nordnorske landskapet bygger det seg opp truende skyer. Liv er også et familiedrama og kampen om en gigantisk formue. Familien Nygaard har store andeler av rettigheter og patenter innen den globale legemiddelindustrien, og et plutselig arveskifte griper brått og totalt uventet inn i de tre søsknenes liv.

Serien ser du fra 30. mars i vår strømmetjeneste Altibox X, som er inkludert for alle Altibox TV-kunder.

Her har du en liten smakebit