Hopp til hovedinnholdet

Fra bok til film: Disse perlene kan være verdt tiden din

Mange av favorittene fra bokhylla eller lydbok-appen kan også nytes på skjerm. Vi har funnet et knippe fristende serier og filmer, basert på lettbent lektyre og storslåtte verker.

8. september 2023

Kanskje boka du leste i sommer kan komme til live på skjermen? Vi gir deg fem gode grunner til å synke ned i sofaen med et mykt teppe, mens høststormene pisker på ruta.

700-sas-hendelser

Hendelser ved vann

Psykologisk spenning basert på en internasjonal bestselger, som har vunnet flere priser. Miniserien om et dobbeltdrap i Nord-Sverige hylles av kritikerne; dette er en du må få med deg.

700-sas-lostdaughter

Den dunkle datteren

Har du latt deg fengsle av den lettleste Elana Ferrante-romanen som utspiller seg på den italienske rivieraen? En strålende bok er blitt til en skikkelig god film.

700-sas-happiness

Happiness for beginners

Møt høstens mørkere kvelder med litt lett fordøyelig underholdning. Her får du romantikk, humor, overlevelse, natur, og lykke i bøtter og spann – enten du velger filmen eller boka.

700-sas-sharp

Sharp Objects

Gillian Flynns roman høstet strålende kritikker, med et sterkt persongalleri og originalt plot. Elsker du krim i bok- eller serieform, er dette valget for deg.

700-sas-bosch

Bosch

Michael Connelly har gjort supersuksess både på skjerm og papir med krimfortellingene om etterforsker Harry Bosch. Serien som teller åtte sesonger, er en skikkelig publikumsfavoritt.

Få tilgang til alt – betal det samme!

Vi gir deg de mest populære strømmetjenestene og kanalene samlet! Bruk poengene i tv-pakken på de kanalene og strømmetjenestene du vil se, og endre på innholdet som du vil, når du vil. Underholdningen ser du på den skjermen du ønsker, enten det er 65’’ eller mobil, innland eller utland (i hele EU), svaberg eller sofakrok via Altibox-appen og vår smarte tv-dekoder.