Hopp til hovedinnholdet

Mye nytt og spennende på tv nå 

Vi håper du har litt ledig plass i underholdningskalenderen din, for nå er det premiere på mange superinteressante nye serier, og det kommer ferske sesonger av tidligere favoritter. Få full oversikt her!  

22. februar 2024

Fra et helt ferskt, mystisk spill og Kate Winslet-diktatur til ny norsk elektro-reality og en etterlengtet live action-versjon av 9.3/10-ratet animasjonsserie – hvilke av de understående skal du se?
Den nederste er en selvsagt «must see»-tv for alle nordmenn!

Med Altibox TV har du valgfrihet i tv-tilbudet, og kan fritt velge de fleste strømmetjenester og kanaler inn og ut så ofte du vil med poeng du har til rådighet på dine Mine sider på altibox.no. Dette gjør at du får mer tv-innhold for pengene dine!

Lær mer om dette her, og finn så ut hvilken av disse seriene du vil gi en sjanse:

The Regime

Fra skaperne av seriefavoritten ‘Succession’ kommer et nytt maktdrama – med en solid dose komedie. Kate Winslet var fantastisk i ‘Mare of Easttown’, og vi er sikre på at hun vil både engasjere og underholde som diktator i miniserien ‘The Regime’.

Premiere på HBO Max mandag 4. mars.

Spillet

Alt vi vet er at 12 kjendiser fraktes til en hemmelig destinasjon, uten å vite hva de skal og hvilke regler som gjelder. Der blir de filmet døgnet rundt i 12 dager. Og fem andre kjendiser er med som «observatører». Interessant… La ‘Spillet’ begynne!

Premiere på TV 2 Direkte / TV 2 Play fredag 23. februar.

Avatar: The Last Airbender

En etterlengtet fanfavoritt som kan og bør treffe et enda bredere publikum enn animasjonsserien med samme navn, som har fantastiske 9.3/10 i rating på IMDb. I denne fantasyserien må en ung gutt mestre de fire elementene for å redde en verden i krig.

Premiere på Netflix torsdag 22. februar.

Elektrikerne

I ti torsdager fremover blir vi på Heim TV, som er inkludert i alle Altibox TV-abonnement, med elektrikere ut på oppdrag i hele Norge, inn i vanlige hjem, ut til eksotiske arbeidsplasser og bak fasaden på infrastrukturen vår. Kjenner du på spenningen?

Premiere på Heim TV torsdag 22. februar.

Based on a True Story

Et ektepar legger en plan for å utnytte USAs besettelse for true crime ved å samarbeide med en gåtefull rørlegger de nylig har ansatt, og som de tror er en beryktet seriemorder. Litt «murder mystery» med herlige Kaley Cuoco i hovedrollen.

Premiere på Viaplay tirsdag 21. februar.

Null stjerner

Tirsdager kl. 21:30 kan du se et reiseprogram utenom det vanlige, når bestevenninnene Linn Skåber og Ine Jansen snur TripAdvisor på hodet, og oppsøker stedene med de verste, morsomste og snåleste anmeldelsene.

Premiere på TVNorge tirsdag 27. februar.

Alt for Årdal

Bygda Årdal ligger innerst i Sognefjorden, og kjemper en hard kamp mot fraflytting, samtidig som ildsjeler, småkonger og bygdeoriginaler drømmer om opprykk til tredjedivisjon i fotball. Få innblikk i et ekte stykke Noreg, og møt noen fantastiske folk.

Premiere på TV 2 Zebra/TV 2 Play mandag 26. februar.

Nye sesonger

👇

Kompani Lauritzen sesong 5

Du kjenner oppskriften: Obersten, majoren, kapteinen, løytnantene, fenriken, sersjantene, Bob og noen til tar imot 14 deltakere som skal kjempe med kropp og sjel for å få den oransje bereten. Like interessant hvert år. Nå på Voss!

Premiere på TV 2 Direkte / TV 2 Play fredag 1. mars.

Drive to Survive sesong 6

Årets Formel 1-sesong er snart i gang, og da passer det perfekt å varme opp med en ny sesong av dokumentarserien som tar oss med på innsiden av verdens raskeste omreisende sirkus. Det blir drama, høyt turtall og mye action!

Premiere på Netflix fredag 23. februar.

Åsted Norge sesong 17

Etter 16 sesonger er totalt 120 personer tatt etter å ha vært etterlyst i ‘Åsted Norge’. Brorparten av disse på grunn av tipsene som seerne har ringt inn under sending. Vær med på å gjøre Norge tryggere – se denne serien!

Premiere på TV 2 Direkte / TV 2 Play mandag 26. februar.

Love Island Norge sesong 2

I en idyllisk villa på Gran Canaria skal unge, single mennesker bo og leve tett sammen, gå på romantiske dater og delta i konkurranser for å lære hverandre å kjenne. Målet er å finne det alle vil ha: Den store Kjærligheten.

Premiere på TV 2 Direkte / TV 2 Play mandag 4. mars.

2024web-stortbilde-theregime

The Regime

Fra skaperne av seriefavoritten ‘Succession’ kommer et nytt maktdrama – nå med en solid dose komikk. Kate Winslet var fantastisk i ‘Mare of Easttown’, og vi er sikre på at hun vil både engasjere og underholde som diktator i miniserien ‘The Regime’.

Premiere på HBO Max mandag 4. mars.

2024web-stortbilde-spillet

Spillet

Alt vi vet er at 12 kjendiser fraktes til en hemmelig destinasjon, uten å vite hva de skal og hvilke regler som gjelder. Der blir de filmet døgnet rundt i 12 dager. Og fem andre kjendiser er med som «observatører». Interessant… La ‘Spillet’ begynne!

Premiere på TV 2 Direkte / TV 2 Play fredag 23. februar.

2024web-stortbilde-avatar

Avatar: The Last Airbender

En etterlengtet fanfavoritt som kan og bør treffe et enda bredere publikum enn animasjonsserien med samme navn, som har fantastiske 9.3/10 i rating på IMDb. I denne fantasyserien må en ung gutt mestre de fire elementene for å redde en verden i krig.

Premiere på Netflix torsdag 22. februar.

2024web-stortbilde-elektrikerne

Elektrikerne

I ti torsdager fremover blir vi på Heim TV, som er inkludert i alle Altibox TV-abonnement, med elektrikere ut på oppdrag i hele Norge, inn i vanlige hjem, ut til eksotiske arbeidsplasser og bak fasaden på infrastrukturen vår. Kjenner du på spenningen?

Premiere på Heim TV torsdag 22. februar.

2024web-stortbilde-basedona

Based on a True Story

Et ektepar legger en plan for å utnytte USAs besettelse for true crime ved å samarbeide med en gåtefull rørlegger de nylig har ansatt, og som de tror er en beryktet seriemorder. Her får vi litt «murder mystery» med herlige Kaley Cuoco i hovedrollen.

Premiere på Viaplay tirsdag 21. februar.

2024web-nullstjerner-2

Null stjerner

Tirsdager kl. 21:30 kan du se et reiseprogram utenom det vanlige, når bestevenninnene Linn Skåber og Ine Jansen snur TripAdvisor på hodet, og oppsøker stedene med de snåleste, dårligste, morsomste og mest uforståelige anmeldelsene.

Premiere på TVNorge tirsdag 27. februar.

2024web-stortbilde-altforaardal

Alt for Årdal

Bygda Årdal ligger innerst i Sognefjorden, og kjemper en hard kamp mot fraflytting, samtidig som ildsjeler, småkonger og bygdeoriginaler drømmer om opprykk til tredjedivisjon i fotball. Få innblikk i et ekte stykke Noreg, og møt noen fantastiske folk.

Premiere på TV 2 Zebra/TV 2 Play mandag 26. februar.

Nye sesonger

👇

2024web-stortbilde-komplaurit5

Kompani Lauritzen sesong 5

Du kjenner oppskriften: Obersten, majoren, kapteinen, løytnantene, fenriken, sersjantene, Bob og noen til tar imot 14 deltakere som skal kjempe med kropp og sjel for å få den oransje bereten. Like interessant hvert år. Nå på Voss!

Premiere på TV 2 Direkte / TV 2 Play fredag 1. mars.

2023web-stortbilde-drivetosurvive

Drive to Survive sesong 6

Årets Formel 1-sesong er i gang, og da passer det perfekt å varme opp med en ny sesong av dokumentarserien som tar oss med på innsiden av verdens raskeste omreisende sirkus. Det blir stort drama, høyt turtall og mye action!

Premiere på Netflix fredag 23. februar.

2024web-stortbilde-aastednorge17

Åsted Norge sesong 17

Etter 16 sesonger er totalt 120 personer tatt etter å ha vært etterlyst i ‘Åsted Norge’. Brorparten av disse på grunn av tipsene som seerne har ringt inn under sending. Vær med på å gjøre Norge tryggere – se denne serien!

Premiere på TV 2 Direkte / TV 2 Play mandag 26. februar.

2024web-stortbilde-loveisland2

Love Island Norge sesong 2

I en idyllisk villa på Gran Canaria skal unge, single mennesker bo og leve tett sammen, gå på romantiske dater og delta i konkurranser for å lære hverandre å kjenne. Målet er å finne det alle vil ha: Den store Kjærligheten.

Premiere på TV 2 Direkte / TV 2 Play mandag 4. mars.