Hopp til hovedinnholdet

Bli med ‘Mina og meg’ på tur Norge på snei

Det er et storslått tureventyr med mange inntrykk og opplevelser som står i kø når 'Mina og meg med hele sirkuset' legger ut på en 70-dagers sommerekspedisjon i telt. Serien har vært en braksuksess på TV 2 og nå ser du en ny sesong eksklusivt på Altibox X.

6. mars 2024

Gjennom 12 episoder følger tv-serien den lange turen fra huset i Maridalen utenfor Oslo til lengst nord i Finnmark. Eller som Alexander Read og familien kaller turprosjektet: Norge på snei!

På sykkel, til fots gjennom fjellheimen, til hest over vidda og til vanns med seilbåt og kano tar familien seg nordover. Alexander og Kristin ønsker å dele sitt tureventyr for å inspirere andre familier til å finne eventyrlysten og utforske egne turdrømmer. Finne sitt friluftsliv enten det er lange turer eller dagsturer.

- Vi ønsker å vise at det ikke er noen grunn til å begrense friluftslivet fordi man har barn. Det å komme sammen og finne på sprell i naturen er av stor verdi i dagens samfunn hvor den frie leken og tid sammen er i tøff konkurranse med stillesitting og skjermtid.

De første seks episodene tar for seg turen gjennom Sør-Norge, og har premiere på Altibox X torsdag 14. mars. I de siste episodene, som lanseres 25. mars, får du bli med gjennom Nord-Norge. Dette blir ekte turmagi!

Strømmetjenesten er inkludert kostnadsfritt for alle som har Altibox TV-abonnement.