Borettslag

Borettslag/Sameie

Altibox tilbyr Norges råeste fiberbredbånd, tv- og telefoni-tjenester. Uslåelig kapasitet, stabilitet og hastighet på bredbåndet gir alle i borettslaget muligheten til å bruke nettet så mye de vil.

Som eneste leverandør i Norge tilbyr Altibox tre ulike avtaletyper slik at ditt borettslag/sameie har mulighet til å velge den formen som passer best for dere.

Ikon_Fiberbredband

Fiberaksess – alle beboere får frihet til selv å bestemme sine produkter og tjenester til gunstige priser.

Ikon_TV

Tv – alle beboere får en tv-pakke som inkluderer våre 15 mest populære kanaler, i tillegg til fem valgfrie kanaler. Fiberbredbånd, telefoni og ytterlige tv-innhold bestiller beboer til gunstige priser, uten bindingstid.

Ikon_Totalpakken

Totalpakke – alle beboere får tilgang til en rabattert totalpakke med både tv-tjenester og fiberbredbånd.

Ta kontakt dersom Altibox blir meldt inn som sak på en generalforsamling,  så stiller gladelig en av våre representanter opp på møtet for å gi en enkel innføring i valgmulighetene dere får om dere velger Altibox.

Nyttig å vite om fiberbredbånd

Altibox var først ute med fiber til privatmarkedet i 2002. 14 år senere er vi fortsatt sikre på at vi tok det rette valget. Men hva er egentlig fordelene med fiberbredbånd fra Altibox?

Alle Altibox-kunder er garantert å få én dedikert fiberlinje helt inn i boligen sin. Med fiberoptikk blir datasignaler overført som lys – altså med lysets hastighet. Dette gir høye hastigheter, minimal motstand og svært god kapasitet - helt hjem. De siste årene har antall tjenester som krever mye av bredbåndskapasiteten eksplodert. For å få full utnyttelse av strømmetjenester som Netflix og YouTube, sky-tjenester, eller online gaming, er vi avhengige av et bredbånd som er dimensjonert for det.

Lysende fremtid

Felles for disse tjenestene er at de tøyer grensene for hva eldre bredbåndsteknologier kan tåle. Fiberbredbånd er en nyere teknologi, der styrken ligger i ekstrem kapasitet og muligheter for svært høye hastigheter. Med fiber kan du være trygg på at du alltid har mer enn nok - i dag og i fremtiden.

Vi strekker en dedikert fiberkabel helt inn i hver bolig, noe som gjør at din tilgang ikke blir påvirket av naboens nettbruk. Om det i fremtiden blir mulig med enda høyere hastigheter enn det vi leverer i dag, så slipper borettslaget å gjøre nye investeringer.

Fiber hele veien hjem betyr altså i praksis at hver boenhet selv kan bestemme over sin nettbruk i større grad. Individuelle valg er viktig, også når man er tilknyttet en boligsammenslutning.

 

100% fiber. alltid.