Se National Geographic hos oss

EP107_ReturnToLife_EdgeOfTheUnknown-mob

Opplev hele verden fra sofaen

National Geographic gir deg programmer som vekker interesse og pirrer nysgjerrigheten din, over et bredt spekter spennende temaer. Dette er altså smart-tv i ordets rette betydning, og tar deg med ut i villmark og verdensby, til fortid og framtid, undersjøisk og utenomjordisk - fantastiske opplevelser et tastetrykk unna.

©National Geographic
©National Geographic

Slik velger du inn
National Geographic:  

Hos Altibox har du poeng som kan brukes til å velge kanalene eller strømmetjenestene du selv vil ha til enhver tid.

ng-valgt

Trykk på boksen for å merke, og husk å klikke ‘Lagre’ helt øverst på siden.

NG_logo_white

Opplev verden gjennom fascinerende tv-programmer. Bli med på interessante eventyr gjennom historien og tett inn på et vidt spekter miljøer, temaer og personer. National Geographic handler om både kunnskapsformidling og underholdning – kanalen passer for hele familien, og du lærer alltid noe nytt av å se på. Den gule firkanten er et stempel for kvalitet! 

NGWILD_LogoFull_white_RGB

 

National Geographic Wild gir en unik innsikt til naturen, miljøet og de fantastiske skapningene på kloden vår. Med spektakulære videoer og fantastisk historiefortelling tas du med på uforglemmelige opplevelser - fra de mest avsidesliggende fjelltoppene til de nær utilgjengelige havdypene. Bli med på en vill reise! 

NG-NOW_Yellow-White_stack_RGB

Bruker du 2 poeng på en av de to overnevnte kanalene, får du samtidig tilgang til strømmetjenesten National Geographic Now. Her kan du, akkurat når du vil, velge blant hundrevis av gode dokumentarer og naturprogrammer, og disse byttes jevnlig ut, slik at du stadig får påfyll av spennende historier. Et enkelt valg hvis du er på jakt etter noe interessant å se på!

 

Sjekk om du kan komme på nett med Altibox: