Hopp til hovedinnholdet

Spilltips til deg og dine đŸ•č🎼

Er du en gamer, vil du bli det, eller har du en i familien? Her er spilltips til bÄde nybegynner, viderekomne og ekspert.

24. august 2020

Hva skal du spille?
Uansett hva slags personlighet, interesser og gaming-utstyr du har, finnes det et spill for deg! Utfordringen er Ă„ finne det blant alle valgmulighetene. Men vi har noen tips som kan vĂŠre riktige for deg!

Assassin’s Creed
En klassiker som per i dag bestÄr av Ätte hovedspill og en rekke mindre spill, samt bÞker, tegneserier og filmer. Snik deg rundt og utforsk en fantastisk verden.
PS: I november kommer Assassin’s Creed Valhalla, som blant annet har Norge som setting.

KjÞp til Xbox - KjÞp til Playstation - KjÞp til pc  (Aldersgrense: 18 Är)

Return of the Obra Dinn
Et herlig mordmysterium laget av mannen bak det avhengighetsskapende ‘Papers, Please’. I ‘Obra Dinn’ blir du ploppet ned pĂ„ et skip hvor noe forferdelig har skjedd, og du mĂ„ finne ut hvordan alt henger sammen. Krevende, kult, og kanskje det perfekte spillet for deg?

KjĂžp til Xbox - KjĂžp til pc - KjĂžp til Playstation (Aldersgrense: 16 Ă„r)

Altibox ❀ Gaming

Uansett hvilket nivÄ du er pÄ og uansett hvilken konsoll du gamer pÄ, er god tilkobling til internett essensielt nÄr man spiller spill. Altibox setter gamere fÞrst, og du kan vÊre trygg pÄ at du fÄr raskt nett, lav ping og fÞrsteklasses kundeservice.

Minecraft
Et godt spill for alle fra barn til pensjonister. Her kan du bygge, leve, slĂ„ss, samarbeide og mye mer. Ble innlemmet i World Video Game Hall of Fame i juni, og med god grunn. Over 126 millioner aktive brukere – vil du bli en av dem?

KjÞp til pc, mobil, Xbox, Playstation og mer  (Aldersgrense: 7 Är)

Forza Horizon 4
Bilspill har vÊrt populÊrt pÄ alle plattformer siden Commodore 64, men aldri har det sett sÄ bra ut eller fÞltes sÄ ekte som i det nyeste Forza. Samle biler. KappkjÞr. UtfÞr stunt. Skap. Utforsk. Her har du mye Ä gjÞre!

KjÞp til Xbox og pc  (Aldersgrense: 3 Är)

Fortnite
Alle har hÞrt om Fortnite, men hva er det som gjÞr det sÄ engasjerende for sÄ mange? Det kan du best finne ut ved Ä prÞve selv! Med klÞkt og kjappe fingre kan du komme langt.

KjĂžp til Xbox, Playstation, pc og mobil (Aldersgrense: 12 Ă„r)

Red Dead Redemption 2
Kanskje det beste spillet noensinne. Du befinner deg i 1899, en tid der den ville vesten er i ferd med Ă„ temmes (eller kanskje ikke?), og har en hel, vidunderlig verden Ă„ boltre deg i.

KjĂžp til Playstation - KjĂžp til Xbox - KjĂžp til pc