Hopp til hovedinnholdet

Tech-Nerdene i Ixys møter fremtiden

Gasellebedriften har styrket sin data- og nettverkssikkerhet med fiber og sikkerhetsløsninger fra Altibox Bedrift.

2. januar 2024

 

 

fiberbredbånd + Wifi + sikkerhet

Tech-Nerdene i Ixys møter fremtiden

Gasellebedriften har styrket sin data- og nettverkssikkerhet med fiberbredbånd, wifi og datasikkerhetsløsninger fra Altibox Bedrift.

— Vi ser på oss selv som en gjeng dyktige tech-nerder. Vi er en pådriver som utfordrer våre kunder og bransjene vi opererer i, med faglig kompetanse, nye ideer, gode løsninger, innovativt design og ærlige råd, forteller Managing Director i Ixys, Vidar Haus.

Ixys er en ledende teknologibedrift med røtter fra Envirex-gruppen på Bryne. Ixys produserer og utvikler avansert elektronikk og programvare, hvor hovedområdet er kontrollsystemer for fjernstyring.

Siden 2018 har de blitt anerkjent som en gasellebedrift, og deres kontinuerlige innovasjon har plassert dem i forkant av bransjen.

Lær mer om Altibox Bedrift Fiberbredbåndspakke

Support og fjernstyring over hele verden

I en verden drevet av digital innovasjon og kommunikasjon er et pålitelig og raskt nettverk fullstendig avgjørende.

— Ettersom vi driver med support og fjernstyring i hele verden er et raskt og stabilt nett utrolig viktig for oss. Helt fra starten av hadde vi ekstremt fokus på å lage et modulært system, et system som kan styres fra hvor som helst i verden. Den teknologiske utviklingen har ført til at behovet for økt båndbredde og raskt wifi har blitt mer presserende enn noensinne, forteller Haus.

Lær mer om Altibox Bedrift wifi

ixys-kamera

– Den teknologiske utviklingen har ført til at behovet for økt båndbredde og raskt wifi har blitt mer presserende enn noensinne, forteller Haus.

Kritisk datasikkerhet

I den moderne digitale tidsalderen er datasikkerhet en av de mest kritiske faktorene.

ixys-datasikkerhet

— Nå kan vi fokusere på vår kjernevirksomhet, vel vitende om at Altibox Bedrift tar seg av den digitale sikkerheten, sier Folkvord.

— Beskyttelsen av våre interne data og kundenes informasjon har topp prioritet. Vi tar denne utfordringen på største alvor, og vi forstår viktigheten av å ikke selv måtte håndtere dette ansvaret, understreker Bjørn Folkvord, Senior System Arkitekt hos Ixys.

Ixys har implementert Cisco Meraki-løsningen fra Altibox Bedrift. Dette gir deres ansatte trygghet med operative brannmurer og flere tilgangspunkter som gir optimal og sikker wifi-dekning i hele bygget.

Ixys' engasjement for innovasjon, global kommunikasjon og datasikkerhet gjør dem til en aktør som er godt rustet til å møte fremtidens teknologiske utfordringer. Med fiber og avanserte sikkerhetsløsninger fra Altibox Bedrift setter de standarden for hvordan moderne bedrifter skal tilnærme seg dagens digitale landskap.

Lær mer om Altibox Bedrift sikkerhetspakke

Inspirasjon:

Tech-Nerdene i Ixys møter fremtiden

Gasellebedriften har styrket sin data- og nettverkssikkerhet med fiber og sikkerhetsløsninger fra Altibox Bedrift.

Les hele saken

Den digitale portalen mellom Trolltunga og verden

– For oss er pålitelig og stabilt wifi viktigst, forteller hotellinnehaver Olav Leiv Strand fra Trolltunga Guesthouse.

Les hele saken

Laster opp én terabyte i døgnet på Altibox Bedrift-fiber

Lofotkraft Bredbånd: Når CP-rammede Harald Riise tar pull-ups i rullestol på Svolværgeita, eksploderer trafikken fra Lofoten Film Collective, som trenger terabyte-kapasitet for å tilfredsstille verdens behov for film og bilder fra Lofoten.

Les hele saken

Vokser på Altibox Bedrift-fiber og Meraki wifi til hyttefolket

Garasjeanlegg til fritidseiendom er et stort og udekket bedriftsmarked for wifi-løsninger – i tillegg til privat tv og fiber inn på hyttene. I Hallingdal har Altibox-partner Bruse tatt kontroll over hyttemarkedet og parkeringsgarasjene etter mange år med fiberutbygging og høy tillit som lokal aktør.

Les hele saken

Lofoten leder nasjonal digitalisering

Med drahjelp fra Altibox går Lofotkraft og Vesterålskraft i front for den digitale utviklingen i Norge og Skandinavia. Fiberdekningen er allerede 100 % i flere av regionens kommuner – og 5G og IoT står på planen. 

Les hele saken

Altibox Bedrift leverer fiberbredbånd til 120 FUS-barnehager

FUS-barnehager over hele landet får økt bredbåndskapasitet for å sikre god kvalitet og funksjonalitet for selskapets IT tjenester. Bak leveransen står blant annet Altibox-partnere fra sør til nord, som har levert over halvparten av aksessene.

Les hele saken