Hakker eller fryser tv-bildet?

Hakker eller fryser tv-bildet fra Altibox?

Dårlig oppløsning, hakking eller fullstendig frys av tv-bildet kan være resultat av nettverksproblemer. Prøv disse tipsene for å få godt tv-bilde igjen:

 

Gjør en omstart av tv-utstyret ditt

Prøv først en omstart av dekoder via fjernkontrollen, deretter kan du forsøke å dra ut stikkontakten, vente noen sekunder og så sette den inn igjen.

Hvis du stadig har problemer med tv-bildet, bør du gjøre en omstart av fiberutstyret ved å dra ut stikkontakten, vente noen sekunder og så sette den inn igjen.

Krysskoble dekodere for å sjekke kabling

Hvis tv-bildet fortsatt er dårlig, bør du kontrollere om det er noe feil med tilkoblingen av dekoderen.

Enkleste måten er dersom du har to dekodere i huset og den ene ikke virker. Da flytter du den som ikke virker og kobler til med kablene til den tv-en som har et godt bilde.

Hvis dekoderen nå virker, kan du være ganske sikker på at det er kabling eller noe annet enn selve dekoderen som ikke virker. Dersom du fortsatt har problemer med en ny dekoder, bør du kontakte din Altibox-leverandør.

Virker internett?

Sjekk om du har internett på en laptop, en mobil eller et nettbrett som er koblet til det lokale nettverket. Hvis du ikke får signal, restarter du alt utstyr og går deretter til Kundeservice-sidene for "Internett" hvis nettet fortsatt er nede.