Bredbånd

BREDBÅND

Bredbånd er fundamentet for mange av tjenestene fra Altibox Bedrift. Med solid infrastruktur åpnes det for mange nye muligheter.

fiberbredbandspakke-desktop
Fiberbredbånd + wifi + datasikkerhet

Fiberbredbåndspakke

Fiberbredbånd 100/100 Mbit, lynrask wifi og markedets beste løsning for sikker surfing og beskyttelse av data. Altibox Bedrift har satt sammen en sikker, stabil og gunstig totalløsning som gir din bedrift en førsteklasses trådløs internettopplevelse.

Fiberbredbånd

Bedriften får en dedikert fiberforbindelse til nettet, og har alltid tilgang til overlegen kapasitet.

fibernett-icon

Wifi

Trådløst nett leveres med markedsledende utstyr fra Cisco Meraki. Leveransen åpner for nye muligheter for økt datasikkerhet.

wifi-icon

Mobilnett

Hvis din bedrift har en lokasjon hvor vi ikke kan tilby fiberbredbånd, så vil mobilnett være en god løsning.

mobilnett-icon

Lukket nettverk

Virtual Private Network (VPN), Ethernet og Optisk kapasitet på tvers av lokasjoner gir mulighet for full kontroll av datatrafikken.

lukket-nett-icon

Fiberbredbånd

Bedriften får en dedikert fiberforbindelse til nettet, og har alltid tilgang til overlegen kapasitet.

fibernett-icon

Wifi

Trådløst nett leveres med markedsledende utstyr fra Cisco Meraki. Leveransen åpner for nye muligheter både for datasikkerhet og Internet of Things.

wifi-icon

Mobilnett

Hvis din bedrift har en lokasjon hvor vi ikke kan tilby fibernett, så vil mobilnett være en god løsning.

mobilnett-icon

Lukket nettverk

Virtual Private Network (VPN), Ethernet og Optisk kapasitet på tvers av lokasjoner gir mulighet for full kontroll av datatrafikken.

lukket-nett-icon

Bredbånd med lysets hastighet

I en tid hvor digitaliseringen raskt transformerer måten bedrifter opererer på, er en pålitelig bredbåndsløsning blitt en hjørnestein for suksess. Fra økt produktivitet til utvidede markedsområder, spiller bredbånd en kritisk rolle i å forme bedrifters evne til å konkurrere og vokse. I teksten nedenfor vil vi belyse betydningen av fiberbredbånd, og andre bredbåndsløsninger, for bedrifter i Norge og hvordan en robust tilkobling løser daglige utfordringer.

Sømløse løsninger

I hjertet av moderne bedriftsdrift står bredbåndstilgang som en avgjørende faktor. Det er ikke lenger bare en ekstra luksus, men en nødvendighet som muliggjør sømløs drift og vekst.

En solid bredbåndsløsning gir bedrifter muligheten til å akselerere operasjonene sine, effektivisere samarbeid og til og med utforske nye markeder. Med høyhastighetsforbindelse blir store mengder data overført i rekordfart, og ansatte kan jobbe mer produktivt og fokusert.

Effektiv samhandling og skalerbarhet

Med bredbåndets styrke i bakhånd er bedrifter rustet for å navigere i dagens virtuelle arbeidsmiljø. Videokonferanser og virtuelle møter blir sømløse, og teammedlemmer kan samarbeide uavhengig av fysisk plassering. I tillegg gir bredbåndet fleksibilitet til å skalere opp eller ned etter behov, slik at bedrifter kan tilpasse seg endringer og vokse i tråd med målene sine.

Cloud Computing og lagring

Skybaserte tjenester og lagring blir tilgjengelige ved fingertuppene, og gir bedrifter tilgang til nøkkelapplikasjoner og data uansett hvor de befinner seg. Dette muliggjør en enkel overgang mellom kontorarbeid og arbeid utenfor kontoret.

Hold tritt med utviklingen

I en verden der digital tilkobling er livsnerven for moderne virksomheter, kan en effektiv bredbåndsløsning utgjøre forskjellen mellom å holde tritt med utviklingen eller sakke akterut. Bedrifter i Norge som setter bredbåndstilgang høyt på agendaen,

er bedre rustet til å møte dagens utfordringer og kapitalisere på mulighetene som den digitale æraen gir. Med riktig bredbåndsinfrastruktur på plass, kan norske bedrifter trives og vokse i den stadig mer tilkoblede globale økonomien.