Hopp til hovedinnholdet

Turner legger ned TNT

Altibox er informert om at Turner velger å legge ned den lineære kanalen TNT 31. januar. Her får du forslag til andre kanaler du kan velge inn som erstatning.

30. januar 2019

Turner Broadcasting har informert om at de velger å legge ned tv-kanalen TNT torsdag 31. januar. Alle Altibox-kunder som har TNT som en del av valgfritt innhold vil få godskrevet poenget det har brukt på dette og kan benytte dette på annet innhold. Kunder som har TNT som del av fast Stor Basispakke vil ikke få erstattet innholdet.

Vi vet at mange av våre kunder ser på TNT, og det er beklagelig at de nå ikke lenger vil ha tilgang til denne kanalen. Dessverre har ikke Altibox kunnet gjøre noe med Turners avgjørelse rundt dette.

Finn din nye favoritt

Det vi dog kan gjøre, er å vise våre kunder videre til andre spennende kanaler som de kan bruke poenget de nå har tilgjengelig på. Altibox har et bredt underholdningstilbud, så det er stort potensial for å finne en ny favoritt!

FOX – Dette er kanalen for deg som simpelthen elsker god underholdning, uansett kjønn og alder. Her finner du førsteklasses serier som «Atlanta», «9-1-1», «Family Guy», «Single Parents», «The Orville», «American Dad», «New Girl», og helt ferske «The Passage», samt «The Walking Dead» som kommer med andre halvdel av sesong ni 11. februar. 28. februar begynner en helt ny dramaserie – «Proven Innocent». I tillegg byr FOX hver fredag kveld klokken ni på en film.

BBC Brit – Her får du faktabasert underholdning av ypperste klasse, som er både intelligent og fleipete. Kanalen dekker et bredt spekter, som blant annet inkluderer biler, vitenskap, eventyr, business, mat, livsendrende øyeblikk, ekstreme karakterer, rare eksentrikere, musikk, sport og komedie. «QI», «Pointless», «The Graham Norton Show» og «Top Gear» er blant favorittene.

National Geographic - En troverdig og engasjerende tv-kanal som formidler smart underholdning for hele familien. Programmene pirrer nysgjerrigheten, og byr på spennende serier, dokumentarer og dokumentarserier. Å se på «Flyhavarikommisjonen» vil gi deg timevis av drama – men anbefales ikke de med flyskrekk, «Vinterveiens helter» forteller smått utrolige historier fra hverdagen til norske bilbergere, og du bør daglig holde øye med tv-guiden for å være sikker på å få med deg de mange interessante dokumentarene Nat Geo sender.