Hopp til hovedinnholdet

Endelig søt musikk!

Vi vet at mange av dere har savnet musikkanaler. Det har vi også. Når vi nå endelig kan gi dere dette, slår vi på stortromma med intet mindre enn sju kanaler.

24. april 2019

De nye kanalene kan velges inn for to poeng per stykk. Men siden vi liker å spandere en smakebit på kundene våre, legger vi MTV og VH1 kostnadsfritt inn i pakken din i to måneder. Etter 24. juni kan disse også velges inn for to poeng – i likhet med de andre.

Det nye musikkuniverset består av:

MTV – et førsteklasses underholdningstilbud for unge. Det ferskeste av musikk og premierer, i tillegg til tv-serier som "Teen Mom", "Geordie Shore" og "Ex on the Beach".

De nye kanalen kan velges inn for to poeng per stykk. Har du brukt opp poengene dine, kan du enten velge bort noe du har allerede eller kjøpe flere poeng på Mine sider.

MTV DANCE – kanalen som aldri sover, og spiller den aller beste danse- og klubb-musikken, døgnet rundt! Med artister som Avicii, Calvin Harris, Daft Punk, David Guetta, Swedish House Mafia og Tiesto.

MTV Hits – en spennende miks av aktuell og fremtidig hit-musikk, og kun de hotteste nye videoene. Med artister som Beyoncé, Justin Bieber, Katy Perry, Lady GaGa, Miley Cyrus, One Direction, Pharrell, Rihanna og Taylor Swift.

MTV Live HD – fra intime studio-opptak, festivaler og konserter, til MTV World Stage hver fredag. Krydret med turné-klipp og eksklusive intervju – alt i spektakulær HD! Med artister som David Guetta, Ed Sheeran, Ellie Goulding, Jason Derulo, Justin Beiber, Miley Cyrus, Nicki Minaj, One Direction, Rihanna, Sam Smith og Taylor Swift.

MTV Rocks – de største artistene og det beste av nye talenter fra rock- og indie-verdenen. En gitartung musikkmiks for fans av festivaler og live-musikk. Med artister som Arctic Monkeys, Coldplay, Foo Fighters, Green Day, Kasabian, Killers, Kings of Leon, Mumford & Sons, Muse og Paramore.

VH1 Classics – en non-stop musikkanal som spiller klassiske musikkvideoer og de største hit-låtene fra det 20. århundre. Det er kanalen for de som elsker å reise tilbake i tid. Med artister som Bon Jovi, Duran Duran, George Michael, Madonna, Michael Jackson, Prince, Queen, Spice Girls, Whitney Houston og U2.

VH1 – en lekker miks av oppløftende låter og følsomme hits fra før og nå. Med artister som Adele, Beyoncé, Bruno Mars, Coldplay, Pharrell, Kelly Clarkson, Madonna, P!nk, Sam Smith og Shakira.