Hopp til hovedinnholdet

Nyhet i Altibox-appen! Nå kan du få Altibox på tv-en uten dekoder

Har du kun én dekoder, men to tv-er hjemme? Eller har du en tv uten Altibox-universet på hytta? Da har vi en gledelig nyhet til deg: Nå er AirPlay endelig lansert på Altibox-appen! Det betyr at du kan dele innholdet fra appen til den store skjermen.

10. september 2020

Enten du ikke vet hva AirPlay er, eller du har savnet det i tre år: Nå kan også du med vår nyeste tv-løsning endelig strømme innhold fra app til tv. Hurra!

Inkludert i nyeste versjon av Altibox-appen, som nå er lansert i App Store for både iOS og Apple TV, er nemlig en helt ny, raskere og mer pålitelig videoavspiller, som altså støtter AirPlay.

Mer tv, takk

AirPlay er en funksjon som gjør det mulig å koble din underholdning fra Altibox-appen på telefonen din til en tv i kjelleren, på loftet eller på hytta, selv om du ikke har dekoder der. Kort fortalt: Dette gjør det enklere å benytte deg av dine Altibox-tjenester!

Les mer om Altibox-appen her

Få AirPlay i appen

Ved å laste ned eller oppdatere Altibox-appen, vil du nå kunne speile underholdning fra din telefon til en tv.

Last ned eller oppdater appen her

Få Altibox på hytta!

Den nyeste Altibox-dekoderen kan settes opp trådløst på hytta eller hvor som helst utenfor hjemmet - også i deler av utlandet.

Les mer om å bli Altibox-kunde i dag

But wait, there’s more!

Tilrettelegging for AirPlay er den store nyheten i denne oppdateringen av Altibox-appen, men det er slett ikke det eneste som har blitt bedre. Her er en liste med det du nå vil finne i den forbedrede Altibox-appen:

I tillegg byr Altibox-appen nå på støtte for nye iOS 14, og har fått en rekke andre, mindre forbedringer og feilrettinger.

Last ned appen her