Tv og internett fra Altibox

En innholdsrik tv-løsning og lynraskt internett hjemme gir nå 1,6 millioner nordmenn muligheten til å se og strømme sine tv-favoritter, samt surfe og spille på stabilt og godt bredbånd.

En innholdsrik tv-løsning og lynraskt internett gir nå 1,6 millioner nordmenn muligheten til å se og strømme sine tv-favoritter, samt surfe og spille på stabilt og godt nett.

All underholdning på ett sted

Strømmetjenester, kanaler, apper, spill. Samlet i ett, oversiktlig vindu. DET er det beste med vår nye tv-dekoder, synes vi.

Innholdet kan du velge inn med poengene dine, eller du kan laste ned appene fra Google Play.

Lynrask fiber til ditt behov

Altibox-partnere over hele Norge leverer internett-hastigheter fra 100 til 1000 Mbps hjem til deg. Altibox-nettet er kåret til Norges beste av Norsk Kundebarometer og EPSI.

 

Altibox + Google Nest Wifi = sant

Kombinasjonen av lynrask kablet Altibox-fiber og den brukervennlige teknologien fra Google Nest Wifi vil gi deg godt trådløst nett hjemme og der du trenger det mest. Du kan enkelt sette det opp selv.

Altibox + Google Nest Wifi = sant

Kombinasjonen av lynrask kablet Altibox-fiber og den brukervennlige teknologien fra Google Nest Wifi vil gi deg godt trådløst nett der du trenger det mest. Du kan enkelt sette det opp selv.

google_nest_wifi_ruter

Altibox ❤ fotball

Altibox-partnerskapet er til stede i alle kriker og kroker av Norge. I hver krik og krok finnes mennesker som ikke synes fotball er fotball, men snarere lidenskap, håp og drømmer. Det tar vi på alvor. Derfor er Altibox stolt hovedpartner til Eliteserien.

Vi gir deg mer av det du vil ha.

De mest fornøyde kundene

Den nasjonale målingen av kundetilfredshet viser at vi for 11. år på rad (!) har de mest fornøyde bredbåndskundene. Vi vurderes ikke bare som landets beste internett-leverandør men beholder førsteplassen også i tv-kategorien! I tillegg har tek.no gitt oss toppscore på vår dekoder.

😍

De mest fornøyde kundene

Den nasjonale målingen av kundetilfredshet viser at vi for 11. år på rad (!) har de mest fornøyde bredbåndskundene. Vi beholder førsteplassen også i tv-kategorien! I tillegg har tek.no gitt oss toppscore på vår dekoder.