Hopp til hovedinnholdet

Serier med høy LOL-faktor 🤣

Dagene blir kortere og regnværsdagene hyppigere. Vi trenger sårt en god latter for å få oss gjennom høstmørket. Ofte skal det ikke mer til enn en morsom tv-serie.

2. oktober 2020

Etter et spesielt år har vi alle godt av å roe ned et par hakk og unne oss litt humor i hverdagen. En god latter reduserer stress, sies det.

Så synk ned i sofaen og slipp latteren løs – her er et knippe nye og klassiske serier som garantert vil trimme lattermusklene:

Få mer av det du vil ha

  • Skreddersy din egen tv-pakke
  • Velg blant strømmetjenester og kanaler
  • Altibox-appen lar deg se tv i hele EU - og offline

Nye favoritter

Schitt’s Creek - Sumo - IMDb 8,4

Årets store Emmy-vinner! Den styrtrike familien Rose mister formuen over natten, og det eneste de har igjen er småbyen Schitt’s Creek, som far i huset kjøpte på fleip. Fullstendig blakke blir de tvunget til å flytte dit og starte et liv som er milevis unna luksusen de er vant til.

web-stortbilde-shitts2

Schitt’s Creek - Sumo - IMDb 8,4

Årets store Emmy-vinner! Den styrtrike familien Rose mister formuen over natten, og det eneste de har igjen er småbyen Schitt’s Creek, som far i huset kjøpte på fleip. Fullstendig blakke blir de tvunget til å flytte dit og starte et liv som er milevis unna luksusen de er vant til.

Førstegangstjenesten - NRK TV

Selv om første sesong bare bestod av to episoder på 10 minutter hver, rakk vi å bli totalt hekta! Og det gjorde visst resten av Norge også, serien satt nemlig strømmerekord på NRK! Nå er ENDELIG Ahre-Ketil, Ola, Preben og Tanja Laila tilbake for å ta fatt på nye utfordringer i førstegangstjenesten.

web-stortbilde-nrk-fortsegangs

Førstegangstjenesten - NRK TV

Selv om første sesong bare bestod av to episoder på 10 minutter hver, rakk vi å bli totalt hekta! Og det gjorde visst resten av Norge også, serien satt nemlig strømmerekord på NRK! Nå er ENDELIG Ahre-Ketil, Ola, Preben og Tanja Laila tilbake for å ta fatt på nye utfordringer i førstegangstjenesten.

Stumptown - Sumo - IMDb: 7,5

Action, drama og komedie i en salig miks. Det blir ikke stort bedre enn det! Dex Parios, en militærveteran med et komplisert kjærlighetsliv og en betydelig spillegjeld, gjør ny karriere som privatetterforsker. Men den lite ydmyke stilen, fører henne i kamper både med hardkokte kriminelle og politiet.

web-stortbilde-stumpw

Stumptown - Sumo - IMDb: 7,5

Action, drama og komedie i en salig miks. Det blir ikke stort bedre enn det! Dex Parios, en militærveteran med et komplisert kjærlighetsliv og en betydelig spillegjeld, gjør ny karriere som privatetterforsker. Men den lite ydmyke stilen, fører henne i kamper både med hardkokte kriminelle og politiet.

What we do in the shadows - HBO Nordic - IMDb: 8,5

Et innblikk i det daglige (eller rettere sagt nattlige) livet til tre vampyrer som har vært romkamerater i hundrevis av år. Når man har bodd sammen så lenge, er det umulig å unngå konflikter og humoristiske absurditeter. En herlig vampyrparodi som byr på latterkule etter latterkule.

web-stortbilde-wwdits

What we do in the shadows - HBO Nordic - IMDb: 8,5

Et innblikk i det daglige (eller rettere sagt nattlige) livet til tre vampyrer som har vært romkamerater i hundrevis av år. Når man har bodd sammen så lenge, er det umulig å unngå konflikter og humoristiske absurditeter. En herlig vampyrparodi som byr på latterkule etter latterkule.

Breeders - HBO Nordic - IMDb: 7,2

En ærlig og komisk skildring av familielivet og prøvelsene som følger med det å oppdra barn. Seriens gjennomgående tema er følelsen av å elske barna sine så høyt at man gjør hva som helst for dem, samtidig som man til tider har lyst til å drepe dem. En «må-se» for alle foreldre!

web-stortbilde-breeders

Breeders - HBO Nordic - IMDb: 7,2

En ærlig og komisk skildring av familielivet og prøvelsene som følger med det å oppdra barn. Seriens gjennomgående tema er følelsen av å elske barna sine så høyt at man gjør hva som helst for dem, samtidig som man til tider har lyst til å drepe dem. En «må-se» for alle foreldre!

Klassikere vi kan se om og om igjen

The Office (US) - HBO Nordic - IMDb 8,9

Vi ler høyt og føler på samme tid sterk sympati for de stakkars sjelene som må lide seg gjennom arbeidshverdagen i Dunder Mifflin Paper Company. Og på toppen av det hele må de hanskes med kanskje tidenes kleineste og kjipeste sjef. Har du ikke sett den, se den. Og har du sett den – ja så se den igjen!

Seinfeld – Sumo Film og Serier - IMDb 8,8

Selv om det er 31 år siden vi først ble kjent med den nevrotiske standup-komikeren Jerry Seinfeld og de like nevrotiske vennene hans George, Elaine og Kramer, er serien like morsom og relevant i dag. En tidløs klassiker som banet vei for sitcom-sjangeren!

Scrubs – ABC Studios - IMDb 8,3

Humor og tragedier om hverandre – det er hverdagen for dr. John J.D. Dorian og de andre ansatte på Sacred Heart Hospital. Dette er en go-to når vi ønsker en serie som får fram både tårene og latteren!

Altibox TV

  • Strømme- og tv-tjeneste som lar deg skreddersy din egen tv-pakke
  • Velg blant en rekke strømmetjenester og kanaler. Vi fyller stadig på flere
  • Altibox-appen lar deg se tv i hele EU - og offline
  • NRK TV- og NRK Super-appene integrert i tv-menyen
  • 'Start forfra'-knapp, inntil 1000 timer opptak og programarkiv

Få mer av det du vil ha: Les mer om Altibox TV >