Hopp til hovedinnholdet

Slik setter du sammen DIN perfekte tv-pakke

Strømmetjenester, kanaler eller sportspakker - mange av disse kan du velge med poeng! Her er en oppskrift på hvordan du får favorittene dine på skjermen.

2. februar 2022

Du har kanskje lagt merke til at vi støtt og stadig kommer med oppfordringer om å velge inn en strømmetjeneste, kanal eller sportspakke med poeng.  Men – det er ikke så ofte vi forklarer hvordan du gjør dette i praksis. Det tenkte vi å gjøre noe med nå!

Vi ønsker at du skal få akkurat den underholdningen du vil ha, slik at du opplever å få mest mulig ut av tv-pakken. Nettopp det er grunnen til at vi har gitt deg en pott med poeng som du råder over.

Slik gjør du endringer

Ja, det er faktisk enkelt:

Alle valgfrie tv-kanaler og strømmetjenester har en poengverdi. Når du logger inn på Mine sider og trykker på knappen ‘Velg ditt tv-innhold’ får du både se antall poeng du har til rådighet, pluss alle tv-kanalene, sportspakkene og strømmetjenestene du kan velge mellom. Her kan du altså fritt styre hvilket innhold du får tilgang til på tv-en din!

Les videre for guide og bilde-eksempler:

Dette kan du velge

Strømmetjenester lar deg se filmer og serier når du vil. Finn Viaplay, HBO Max, FilmFavoritter og flere på tv-dekoderen under menyvalget 'strømmetjenester'. 

Du har noen kanaler inkludert i tv-pakken. I tillegg er det godt over 50 kanaler som kan velges med poeng.

Sportspakker er en samling kanaler som viser sport - f.eks. fotball, golf og Formel 1.

web-v3

Så mange poeng har du

På hver av kanalene, sportspakkene og strømmetjenestene står det hvor mange poeng valget koster, og i toppen kan du se hvor mange poeng du selv har til rådighet til enhver tid.

Trenger du flere poeng, kan du når som helst kjøpe en pakke med ekstrapoeng på Mine sider.

web-v2-filmfavoritter2

Det grønne sjekk-merket

Alle kanalene og strømmetjenestene du har tilgang på i dag vil du se på denne siden markert med et lite grønt sjekk-merke i høyre hjørne.

Hvis du vil velge bort innhold klikker du på bildet av det du vil ta bort. Da vil du se at sjekk-merket forsvinner og du 'får tilbake' poengene i potten din.

Klikk på bildet av det du vil bruke poengene dine på, og det grønne sjekk-merket dukker opp. NB! Husk å lagre!

web-v1

NB! Lagre, lagre, lagre

For å lagre valgene dine scroller du tilbake til toppen og trykker på den blå knappen.

Glemmer du å lagre før du klikker deg ut fra siden, beholder du samme valg som før.

Koster det noe å endre innholdet?

Nei. Heldigvis ikke!

Det er ingen begrensning på hvor mange ganger du kan endre innholdet i tv-pakken din, og du betaler ikke noe ekstra for å gjøre endringer på ‘Velg ditt innhold’-siden. Sånn sett kan du velge fotball-kanalene til kampen du bare må se eller strømme favorittserien fra strømmetjenesten hele helga.

Da er det bare å velge og vrake i dine favoritter!