Hopp til hovedinnholdet

Serier med over 8 IMDb-stjerner på HBO Max

Vi har funnet frem noen av seriene både vi og IMDb-brukerne digger!

27. april 2022

Vi elsker å finne gode serier å binge! Det er derimot sykt kjedelig å starte på en dårlig serie ... For å unngå det bruker vi IMDb flittig for å finne ut hvordan andre serietittere rangerer en serie.

IMDb er nemlig en side hvor hvem som helst kan legge inn en score fra 0-10 på en serie eller film. IMDb regner automatisk ut snittet fra alle brukerne som har lagt inn sin score. Slik slipper du å stole på en anmeldelse som er skrevet basert på én persons meninger.

Her har vi samlet et lite utvalg av nye serier og sesonger på HBO Max som har over 8 IMDb-stjerner. Så hvis du leter etter en ny serie å binge, kan du finne en knakende god en her!

Er du usikker på hvordan du velger strømmetjenester eller annet innhold med poengene dine, kan du se vår step-by-step guide her!

Velg inn HBO Max

På Mine sider kan du enkelt velge inn HBO Max for 40 poeng. Da får du tilgang til utrolig mye bra innhold, både for voksne og barn!

Barry - IMDb 8,3

Bill Hader er glimrende i rollen som den litt usikre leiemorderen Barry. Krimkomedien har vunnet tre Emmy-priser og blitt nominert til like mange Golden Globes! Tre sesonger med mange latterkuler er tilgjengelig på HBO Max.

2022web-stortbilde-barry

Barry - IMDb 8,3

Bill Hader er glimrende i rollen som den litt usikre leiemorderen Barry. Krimkomedien har vunnet tre Emmy-priser og blitt nominert til like mange Golden Globes! Tre sesonger med mange latterkuler er tilgjengelig på HBO Max.

Tokyo Vice - IMDb 8,3

'Tokyo Vice' er en utrolig kul krimserie med Ansel Elgort i hovedrollen! Vi blir med til Tokyos skjulte underverden på 1990-tallet, sett fra den amerikanske journalisten Jakes øyne.

2022web-stortbilde-tokyo

Tokyo Vice - IMDb 8,3

'Tokyo Vice' er en utrolig kul krimserie med Ansel Elgort i hovedrollen! Vi blir med til Tokyos skjulte underverden på 1990-tallet, sett fra den amerikanske journalisten Jakes øyne.

The Informant - IMDb 8,6

Ungarn, 1985, bak jernteppet. Geri har akkurat har begynt på universitetet og slutter seg til en gruppe radikale. For å redde broren blir han nødt til å starte et hemmelig oppdrag og gå i mot gruppen. Se dramathrilleren på HBO Max!

2022web-stortbilde-informant

The Informant - IMDb 8,6

Ungarn, 1985, bak jernteppet. Geri har akkurat har begynt på universitetet og slutter seg til en gruppe radikale. For å redde broren blir han nødt til å starte et hemmelig oppdrag og gå i mot gruppen. Se dramathrilleren på HBO Max!

Julia - IMDb 8,5

Komiserien er inspirert av Julia Childs ekstraordinære liv og hennes tv-suksess "The French Chef". Serien utforsker samtidig kvinnebevegelsen og USAs kulturelle utvikling.

2022web-stortbilde-julia

Julia - IMDb 8,5

Komiserien er inspirert av Julia Childs ekstraordinære liv og hennes tv-suksess "The French Chef". Serien utforsker en sentral tid i amerikansk historie – fremveksten av offentlig fjernsyn, kvinnebevegelsen og USAs kulturelle utvikling.

Snowfall - IMDb 8,2 - Fem sesonger

Bli med tilbake til 1980-tallets California, og møt Franklin som blir en del av krim-miljøet for å komme seg ut av fattigdom. Serien er perfekt for deg som digger action og gjengdrama, for her blir du servert spennende scener i hver eneste episode.

2022web-stortbilde-snowfall

Snowfall - IMDb 8,2 - Fem sesonger

Bli med tilbake til 1980-tallets California, og møt Franklin som blir en del av krim-miljøet for å komme seg ut av fattigdom. Serien er perfekt for deg som digger action og gjengdrama, for her blir du servert spennende scener i hver eneste episode.