Hopp til hovedinnholdet

Ha en fin familiejul

Det finnes utallige filmer med julen som setting, og mange familier liker å bruke førjulstiden, og kanskje også juletiden og romjulstiden, på å se film sammen. Husk også å sette av tid til andre aktiviteter!

14. desember 2022

Under har vi laget en oversikt over populære julefilmer til deg, slik at det kanskje blir lettere å velge.

Å samle gjengen sin til en koselig filmkveld eller filmmorgen kan gi gode og varige juleminner. Og kanskje minnene blir best om de kombineres med andre opplevelser?

Her er våre tips til andre måter å skape gode juleminner på:

Gå en tur sammen. Spill et brettspill. Tilbered middagen i fellesskap. Besøk en gammel venn. Inviter familiemedlemmer som er ensomme. Syng. Quiz. Dans. Lek.

Husk også at du med Altibox TV kan sette opp opptak, se mye av ukens underholdning i programarkivet og bruke appen der du er.
Slik står du fritt til å gjøre annet når det skjer, og se tv når det passer.

Ha en fin familietid både foran og utenom skjermen.

Snekker Andersen og Julenissen

"Jeg går til dine barn og du går til mine." Nissefamilien har aldri før hatt besøk av en ekte snekker, og familien Andersen har aldri før hatt besøk av den ekte Julenissen. Basert på Alf Prøysens bok. Mye varme og ekte julestemning for hele familien!

Ved å velge inn strømmetjenesten Nordisk Film+, får du tilgang til to 'Snekker Andersen'-filmer, og mye mer.

Love Actually

Som julegave til alle med Altibox TV spanderer vi i desember flere julefilmer, deriblant denne, som av mange blir sett på som en "must-see" i førjulstiden. Ett tips for å spare tid: Kanskje holder det å se Hugh Grant sin intro om Heathrow og innspillingen av "Christmas is all around"? 😉

Home Alone

For ekte julestemning på skjermen, er det lite som passer bedre enn disse filmene. Familie, kriminalitet, gladvold, og mye mer.

Vi har samlet alle 'Home Alone'-filmene i filmkiosken vår.

Grinchen

Er det noe Grinch hater, så er det jul. Han tåler den simpelthen ikke! Og plutselig får Mr Grinch en vidunderlig avskyelig ide. Han bestemmer seg for å kle seg ut, dra ned til Whoville og en gang for alle få avskaffet den irriterende julen...

Denne filmen, og mange andre, kan du se i Viaplay.

Tre nøtter til Askepott

Tre nøtter til Askepott er en storslagen nyinnspilling av den tsjekkiske klassikeren fra 1973. Bli med Askepott inn i snøtunge skoger, og opp på det gnistrende norske høyfjellet i hennes kamp mot den onde stemoren. Astrid Smeplass spillefilmdebuterer i hovedrollen som Askepott.

Nå kan du leie denne filmen i filmkiosken vår.

Reisen til julestjernen

Det hviler en forbannelse over kongeriket. En gang for lenge siden forsvant Gulltopp, Kongens eneste datter, da hun gikk ut i skogen for å finne Julestjernen. Dronningen døde av sorg og etterlot den fortvilede Kongen alene. Kongen forbannet Julestjernen, slik at mørket og sorgen senket seg over hans rike.

2022web-stortbilde-snekker

Snekker Andersen og Julenissen

"Jeg går til dine barn og du går til mine." Nissefamilien har aldri før hatt besøk av en ekte snekker, og familien Andersen har aldri før hatt besøk av den ekte Julenissen. Basert på Alf Prøysens bok. Mye varme og ekte julestemning for hele familien!

Ved å velge inn strømmetjenesten Nordisk Film+, får du tilgang til to 'Snekker Andersen'-filmer, og mye mer.

2022web-stortbilde-love-actually

Love Actually

Som julegave til alle med Altibox TV spanderer vi i desember flere julefilmer, deriblant denne, som av mange blir sett på som en "must-see" i førjulstiden. Ett tips for å spare tid: Kanskje holder det å se Hugh Grant sin intro om Heathrow og innspillingen av "Christmas is all around"? 😉

2022web-stortbilde-homealone

Home Alone

For ekte julestemning på skjermen, er det lite som passer bedre enn disse filmene. Familie, kriminalitet, gladvold, og mye mer.

Vi har samlet alle 'Home Alone'-filmene i filmkiosken vår.

2022web-stortbilde-grinchen

Grinchen

Eer det noe Grinch hater, så er det jul. Han tåler den simpelthen ikke! Og plutselig får Mr Grinch en vidunderlig avskyelig ide. Han bestemmer seg for å kle seg ut, dra ned til Whoville og en gang for alle få avskaffet den irriterende julen...

Denne filmen, og mange andre, kan du se i Viaplay.

2022web-stortbilde-askepott

Tre nøtter til Askepott

Tre nøtter til Askepott er en storslagen nyinnspilling av den tsjekkiske klassikeren fra 1973. Bli med Askepott inn i snøtunge skoger, og opp på det gnistrende norske høyfjellet i hennes kamp mot den onde stemoren. Astrid Smeplass spillefilmdebuterer i hovedrollen som Askepott.

Nå kan du leie denne filmen i filmkiosken vår.

2022web-stortbilde-julestjernen

Reisen til julestjernen

Det hviler en forbannelse over kongeriket. En gang for lenge siden forsvant Gulltopp, Kongens eneste datter, da hun gikk ut i skogen for å finne Julestjernen. Dronningen døde av sorg og etterlot den fortvilede Kongen alene. Kongen forbannet Julestjernen, slik at mørket og sorgen senket seg over hans rike.