Hopp til hovedinnholdet

Jentetur - Nyhet i Altibox Film og Serier!

Forbered deg på flaue situasjoner og latterkrampe! Se komedien 'Jentetur', med Janne Formoe, Line Verndal og Ida Ursin-Holm i hovedrollene, i Altibox Film & Serier.

14. februar 2023
Nordisk Film Distribusjon AS/ 74 Entertainment AS
Nordisk Film Distribusjon AS/ 74 Entertainment AS

Janne Formoes første hovedrolle på film

Vi har ledd oss skakk av henne i 'Neste sommer', 'Farfar' og 'Kongen befaler'. Nå er Janne Formoe å se i komedien 'Jentetur' - hennes aller første hovedrolle på film.

Den rollen skal jeg ha!

Det sa Formoe til KK, om første tanke etter å ha last manus.

Hun spiller Linda, som stuper inn i en midtlivskrise når mannen forlater henne for en yngre og penere kvinne, som totalrenoverer det gamle hjemmet, blir ste-mamma for datteren, og brått er Lindas beste venninne i ferd med å bli den unge kvinnens nye yndling.

Desperat jentetur

Selv har Formoe vært av og på med nå-ektemann Jan Fredrik Karlsen. Og til KK sa hun "Jeg vet hvor vondt det er. Hvor bunnløst fortvilet man kan bli og hvor håpløst alt kan virke.'

Men - desperate situasjoner krever desperate løsninger, og da tilbudet om en jentetur kommer på bordet, innser Linda at hun må handle raskt for ikke å miste bestevenninnen også.

Gjør deg klar for en tur full av sjalusi, utroskap, kreative familiekonstellasjoner og en begynnende midtlivskrise!

Nordisk Film Distribusjon / 74 Entertainment
Nordisk Film Distribusjon / 74 Entertainment
Nordisk Film Distribusjon / 74 Entertainment
Nordisk Film Distribusjon / 74 Entertainment

Se først i 'Altibox Film og Serier'

De nyeste filmene rett fra kino!

Lei eller kjøp ferske nyheter som nylig vist på kino i filmkiosken 'Altibox Film og Serier', og se enten på tv-dekoderen, i Altibox-appen eller på nett-tv.

NYHETER hver uke! Både blockbusterne med Hollywood-kjendisene vi kjenner best, norske stor-satsninger, familiefavoritter, og andre aktuelle titler.