Hopp til hovedinnholdet

Altibox inngår samarbeid med E-sportalliansen

Altibox har inngått et samarbeid med med E-sportalliansen, også kjent som Bredde E-sport Alliansen - en nasjonal samling av e-sportklubber på breddenivå.

4. mai 2023

- Med dette samarbeidet blir Altibox med på å videreutvikle norsk bredde-e-sport og gir enda flere barn og unge mulighet til å delta på engasjerende gaming-eventer i trygge omgivelser, sier administrerende direktør Tor Morten Osmundsen i Altibox.

E-sportalliansens hovedformål er å legge til rette for bredde-e-sportserie, bredde-e-sportcup og erfaringsutveksling. Medlemsklubbene er alt fra idrettsklubber til private klubber. Fellesnevneren er at initiativene er registrert i frivillighetsregisteret og har fokus på breddeaktivitet.

- For oss er bredde-e-sport organisert gaming. Vi er utrolig glade for at Altibox – en samfunnsbevisst aktør som er opptatt av gaming og gamere, ønsker å være med på reisen for å bygge og videreutvikle norsk bredde-e-sport, sier styreleder Ola Ekeberg Apenes i E-sportalliansen.

Samarbeidet mellom E-sportalliansen og Altibox vil blant annet innebære flere aktiviteter rettet spesifikt mot jenter som gamer. Det skal i løpet av 2023 gjennomføres to gamingeventer for jenter på henholdsvis Østlandet (vår) og Vestlandet (høst).

Altibox vil også opprette et eget fond som e-sport-klubber i oppstartsfasen kan søke om midler fra for å kunne etablere et tilbud.

Fondet og hvordan søke kan dere lese mer om i knappen under:

Tor Morten Osmundsen