Hopp til hovedinnholdet

Tidløse musikk-ikoner og en norsk filmdronning

Disko-dronning, verdenskjent skuespillerinne, og tre artister med musikk som lever evig. Dette er historiene vi vil dykke dypere inn i.

11. mai 2023

Noen mennesker setter helt spesielle avtrykk i verden, blir nasjonalskatter, tidløse ikoner, legender og foregangsfigurer. Her er dokumentarene om noen av kulturverdenens tidløse juveler.

Her kan du velge inn (og ut) strømmetjenester ›

Kjapp guide: Slik bruker du poengene dine ›

David Bowie: Finne berømmelse – IMDb 7.2

Dette er David Bowie-historien du ikke kjenner. Om hvordan David Robert Jones ble David Bowie, hvordan David Bowie ble Ziggy Stardust og hvordan Ziggy ble udødelig, og endret det musikalske landskapet underveis.

Strøm i BBC Nordic+

Liv Ullmann – A Road Less Travelled

Ikonet Liv Ullmann har sluppet kamera tett på, i dokumentarserien på tre episoder. Denne dama er ikke bare en nasjonalskatt, navnet er velkjent også internasjonalt, som følge av den innholdsrike karrieren som skuespiller i inn- og utland. Dette er hennes historie.

Bruce Springsteen: In His Own Words – IMDb 7.3

Et eksklusivt innblikk i livet og inspirasjonene til en av de mest respekterte musikerne i verden. I intime samtaler utforsker Bruce Springsteen de banebrytende øyeblikkene som drev han til å bli musiker.

Strøm i BBC Nordic+

Love to Love You, Donna Summer

Nok et verdensomspennende ikon, disko-dronninga Donna Summer, portretteres i opp- og nedturer, på reisen fra avant-garde-miljøet i Tyskland, innom glitrende og røykfylte lokaler i New York, til statusen som verdensberømt artist.

Elton John: Usensurert

Superstjerne og hit-maker Elton John møter BBC-legende Graham Norton, i en åpen og ærlig dialog om barndom, stjernestatus og kamper med avhengighet.

2023web-stortbilde-david

David Bowie: Finne berømmelse – IMDb 7.2

Dette er David Bowie-historien du ikke kjenner. Om hvordan David Robert Jones ble David Bowie, hvordan David Bowie ble Ziggy Stardust og hvordan Ziggy ble udødelig, og endret det musikalske landskapet underveis.

2023web-stortbilde-ullmann

Liv Ullmann – A Road Less Travelled

Ikonet Liv Ullmann har sluppet kamera tett på, i dokumentarserien på tre episoder. Denne dama er ikke bare en nasjonalskatt, navnet er velkjent også internasjonalt, som følge av den innholdsrike karrieren som skuespiller i inn- og utland. Dette er hennes historie.

2023web-stortbilde-bruce

Bruce Springsteen: In His Own Words – IMDb 7.3

Et eksklusivt innblikk i livet og inspirasjonene til en av de mest respekterte musikerne i verden. I intime samtaler utforsker Bruce Springsteen de banebrytende øyeblikkene som drev han til å bli musiker.

2023web-stortbilde-summer

Love to Love You, Donna Summer

Nok et verdensomspennende ikon, disko-dronninga Donna Summer, portretteres i opp- og nedturer, på reisen fra avant-garde-miljøet i Tyskland, innom glitrende og røykfylte lokaler i New York, til statusen som verdensberømt artist.

2023web-stortbilde-elton

Elton John: Usensurert

Superstjerne og hit-maker Elton John møter BBC-legende Graham Norton, i en åpen og ærlig dialog om barndom, stjernestatus og kamper med avhengighet.