Hopp til hovedinnholdet

Tidløse ikoner portretteres på skjermen i mai

Disko-dronning, verdenskjent skuespillerinne, og tre artister med musikk som lever evig. Dette er historiene vi vil dykke dypere inn i.

11. mai 2023

Noen mennesker setter helt spesielle avtrykk i verden, blir nasjonalskatter, tidløse ikoner, legender og foregangsfigurer. Vi venter spent på to premierer, og døyver ventetiden med historier som kan strømmes akkurat .

Usikker på hvordan du velger? Slik bruker du poengene dine >

Legendariske karrierer dokumentert

Liv Ullmann – A Road Less Travelled

Ikonet Liv Ullmann har sluppet kamera tett på, i dokumentarserien på tre episoder. Denne dama er ikke bare en nasjonalskatt, navnet er velkjent også internasjonalt, som følge av den innholdsrike karrieren som skuespiller i inn- og utland. Dette er hennes historie.

Premiere 21. mai på Viaplay

Love to Love You, Donna Summer

Nok et verdensomspennende ikon, disko-dronninga Donna Summer, portretteres i opp- og nedturer, på reisen fra avant-garde-miljøet i Tyskland, innom glitrende og røykfylte lokaler i New York, til statusen som verdensberømt artist.

Premiere 21. mai på HBO Max

Mens vi venter ⏳

I BBC Nordic +, den nye strømmetjenesten som hører til BBC Nordic-kanalen, får du velge mellom interessante dokumentarer, og velkjente BBC-favoritter som du kan strømme når du vil. Finn den under 'strømmetjenester' i Altibox-appen eller på tv-dekoderen din.

David Bowie: Finne berømmelse – IMDb 7.2

Dette er David Bowie-historien du ikke kjenner. Om hvordan David Robert Jones ble David Bowie, hvordan David Bowie ble Ziggy Stardust og hvordan Ziggy ble udødelig, og endret det musikalske landskapet underveis.

Strøm i BBC Nordic+

Bruce Springsteen: In His Own Words – IMDb 7.3

Et eksklusivt innblikk i livet og inspirasjonene til en av de mest respekterte musikerne i verden. I intime samtaler utforsker Bruce Springsteen de banebrytende øyeblikkene som drev han til å bli musiker.

Strøm i BBC Nordic+

Elton John: Usensurert

Superstjerne og hit-maker Elton John møter BBC-legende Graham Norton, i en åpen og ærlig dialog om barndom, stjernestatus og kamper med avhengighet.

Strøm i BBC Nordic+

2023web-stortbilde-ullmann

Liv Ullmann – A Road Less Travelled

Ikonet Liv Ullmann har sluppet kamera tett på, i dokumentarserien på tre episoder. Denne dama er ikke bare en nasjonalskatt, navnet er velkjent også internasjonalt, som følge av den innholdsrike karrieren som skuespiller i inn- og utland. Dette er hennes historie.

Premiere 21. mai på Viaplay

2023web-stortbilde-summer

Love to Love You, Donna Summer

Nok et verdensomspennende ikon, disko-dronninga Donna Summer, portretteres i opp- og nedturer, på reisen fra avant-garde-miljøet i Tyskland, innom glitrende og røykfylte lokaler i New York, til statusen som verdensberømt artist.

Premiere 21. mai på HBO Max

Mens vi venter ⏳

2023web-stortbilde-david

David Bowie: Finne berømmelse – IMDb 7.2

Dette er David Bowie-historien du ikke kjenner. Om hvordan David Robert Jones ble David Bowie, hvordan David Bowie ble Ziggy Stardust og hvordan Ziggy ble udødelig, og endret det musikalske landskapet underveis.

Strøm i BBC Nordic+

2023web-stortbilde-bruce

Bruce Springsteen: In His Own Words – IMDb 7.3

Et eksklusivt innblikk i livet og inspirasjonene til en av de mest respekterte musikerne i verden. I intime samtaler utforsker Bruce Springsteen de banebrytende øyeblikkene som drev han til å bli musiker.

2023web-stortbilde-elton

Elton John: Usensurert

Superstjerne og hit-maker Elton John møter BBC-legende Graham Norton, i en åpen og ærlig dialog om barndom, stjernestatus og kamper med avhengighet.