Hopp til hovedinnholdet

Slik ser du årets Tour de France

36 år etter Norges første etappeseier i Tour de France debuterer endelig et norsk norsk lag i rittet. Følg Uno-X Pro Cycling Team i sommerens store eventyr.

27. juni 2023

Er du typen som helst ser på elleville fjelletapper, eller foretrekker du dramatiske avslutninger på flat mark i over 70 kilometer i timen?

1. juli starter årets Tour de France-eventyr, og endelig er et norsk lag på plass i verdens største årlige idrettsarrangement. Uno-X Pro Cycling Team med kaptein Alexander Kristoff er klare på startstreken, og ekspertene spår vinnersjanser både i fjellene og spurtetappene. Etter å ha rullet ut fra spanske Bilbao, skal rytterne tråkke seg gjennom 21 etapper før de ankommer Paris og legendariske Champs-Élysées søndag 23. juli.

Facebook23-tdf-3
Hvem viser Tour de France?

I Norge har både TV 2 og Eurosport rettigheter til å vise rittet, som arrangeres for 110. gang. Dersom du skal sitte klistret i godstolen foran tv'en hver dag, finner du sendingene på TV 2 Direkte og Eurosport 1 og 2.

Eurosport har rettigheter til å vise etappene i sin helhet, mens TV 2 kommer på lufta 45 minutter inn i hver etappe. Noter samtidig at sistnevnte byr vår aller største Tour de France-legende, Thor Hushovd, som ekspertkommenatator i årets utgave.

Velg inn Eurosport-pakken her

Se hos Altibox hjemme og ute

Føler du deg inspirert til å hoppe på sykkelsetet og blir litt andpusten i bakkene, så husk at den lengste stigningen TdF-rytterne må gjennom er 28,4 kilometer kontinuerlig oppoverbakke til Col de la Loze 2304 meter over havet...

Uansett hvor du er, er det et must å ha Altibox-appen tilgjengelig. Der kan sykkelinteresserte følge med på hva som skjer hver dag. Her ligger nemlig TV 2 Direkte som fast kanal, og om du foretrekker å se sykkel på Eurosport, velger du disse kanalene inn for fem poeng på Mine sider.

Bon voyage!