Hopp til hovedinnholdet

Vi spanderer 'The Contractor'

Frem til 30. august spanderer vi denne actionfilmen fra 2022 på alle med Altibox TV. 'The Contractor' byr på Chris Pine, Ben Foster, Kiefer Sutherland og masse skyting.

3. august 2023

Etter å ha blitt dimittert fra marinekorpset mot sin vilje blir elitesoldat James Harper, meget godt spilt av Chris Pine, med i en paramilitær organisasjon for å kunne forsørge familien sin på den eneste måten han kan. Når han begynner å stille spørsmål til sin nye jobb og oppdraget går galt, blir han tvunget til å flykte. Fanget i en farlig konspirasjon må han holde seg i live lenge nok til å oppdage de sanne motivene til de som forrådte ham.

God action til deg

Selv om du kanskje har sett filmer av denne typen før, der én mann må drepe et helt regiment av fiender for å finne sannheten og komme hjem til familien sin i live, er det mye bra underholdning å finne i denne filmen.

Det hjelper kanskje også at det nå står "Leiepris kr 0,-", så du har ikke mye å tape på å gi denne en sjanse!

Etter en karakterbyggende intro der vi blir litt kjent med folkene samt verdenen vi befinner oss i, beveger vi oss til den actionfylte delen av filmen.

Actionsekvensene i 'The Contractor' er imponerende konstruert, og skuespillerne er av topp klasse: Chris Pine er en ekte Hollywood-stjerne og viser hvorfor i denne filmen, det gode samspillet med Gillian Jacobs bidrar til at du faktisk bryr deg om hva som skjer i handlingen, Ben Foster er fantastisk flink til å skape troverdige karakterer med dybde, og det er alltid kjekt å se Kiefer Sutherland i en rolle som passer ham.

Så: Hvis du er på jakt etter en underholdende actionthriller som leverer det du vil ha uten å være veldig komplisert, er dette en film du kan like.

PS: Den noe lave IMDb-ratingen på 5.8 av 10 kan ha noe å gjøre med at mange amerikanere ikke er strålende fornøyd med at denne filmen har et litt kritisk blikk på militæret, setter søkelys på hvordan samfunnet faktisk behandler eks-soldater, og rett og slett er litt anti-krig.

Kos deg med se 'The Contractor' kostnadsfritt i filmkiosken vår!