Hopp til hovedinnholdet

En tur i naturen

På din Altibox TV finner du kanaler og strømmetjenester som tar deg med ut på tur i fjell og fjord, ørken og ødemark, jungel og djupt vatn.

22. august 2023

Det er få ting som er så avslappende og samtidig fascinerende som å se en god naturdokumentar. Vil du komme tett på haiene i havet og løvene på savannen, bli kjent med folk som er i tett kontakt med Moder Jord, eller lære mer om trær og planter, vær og vind? På din Altibox TV finner du alt dette og mye mer.

Kom deg ut i naturen, direkte fra sofaen!

Hva vil du se?

Mine sider velger du de kanalene og strømmetjenester du vil se på – og bytter enkelt inn og ut det innholdet du ønsker til enhver tid.

PS: Husk også at du selv kan velge rekkefølge på kanalene dine, slik at naturkanalene kommer først.
Lær hvordan du gjør det på Modell A og Q22 - alt etter hvilken tv-dekoder du har fra oss.

love-nature

Love Nature – (og Love Nature) 3 poeng

De første episodene av 'Wildlife ER' kan du se på Love Nature-kanalen 26.8. fra kl. 18:35. Bli med til dyreakutten i Australia og følg det ekstraordinære arbeidet til et lidenskapelig team av fagfolk og frivillige når de behandler syke, skadde og forlatte innfødte dyr. PS: Du kan strømme hele første sesong av ‘Wildlife ER’ og mye mer i strømmetjenesten Love Nature, som du finner på din Altibox TV og her:

BBC-nordic

BBC Nordic – (og BBC Nordic+) 5 poeng

Hvis du hadde BBC Earth tidligere, kan du glede deg over at mye innholdet herfra ble videreført til den nye kanalen BBC Nordic og strømmetjenesten BBC Nordic+. For eksempel: Du kan se ‘Krydderveien med Joanna Lumley’ lørdag kl. 17:00, eller du kan strømme programmet når det passer deg. Nå kan du også strømme blant annet ‘Life in Colour with David Attenborough’, ‘Den grønne planeten’ og ‘Serengeti’.

natgeo-now

National Geographic Wild – (og NatGeo Now) 2 poeng

National Geographic har i en årrekke vært synonymt med fantastiske dyredokumentarer, tv-opplevelser tett på naturen og kunnskapsrik kulturformidling. Hos Altibox kan du velge kanalene National Geographic og/eller National Geographic Wild, og ved å velge én av eller begge disse får du også tilgang til strømmetjenesten NatGeo Now. Kanalene har underholdende innhold døgnet rundt, mens du i strømmetjenesten kan velge blant et rikt utvalg gode dokumentarer.

Andre kanaler du kan velge som har ulike grader av naturunderholdning å by på:

Discovery – 2 poeng

Viasat Nature HD – 2 poeng

Animal Planet – 1 poeng

HISTORY2 – 2 poeng

I tillegg til disse er den norske Naturkanal1 allerede automatisk inkludert i ditt Altibox TV-abonnement, og absolutt anbefalt å sjekke ut.

Og ikke minst: Du kan friske opp hjemmet ditt med flotte fisker på vår Akvarium-kanal!