Hopp til hovedinnholdet

Altibox X - Dette er våre favoritter

Strømmetjenesten Altibox X er inkludert for alle som har Altibox TV. Her gir vi deg våre beste tips til hva du finner i tjenesten.

25. oktober 2023

Hva er Altibox X? En underholdende skatt i ditt Altibox-univers!

Altibox X er en inkludert strømmetjeneste for alle som har et tv-abonnement fra Altibox. Her får du eksklusivt innhold som du kun finner hos oss. I tillegg har vi et stort utvalg av norske storfilmer, norske og nordiske serier, samt dokumentarer.

Innholdet er variert og skal fenge både familier, unge, voksne og eldre. Drøm deg bort med nye historier fra hele vårt langstrakte land eller plukk frem de legendariske storfilmene fra vårt rikholdige arkiv, 'Den norske filmarven'.

Du kan se hele utvalget her, eller lese videre for å få noen gode tips til hva du kan kose deg med.

Nyheter og favoritter i Altibox X

Drama

Liv  

En fengslende dramaserie om å stå i spagaten mellom et krevende arbeid i helsesektoren og forsøket på å finne lykken i familie- og kjærlighetslivet. Denne har fått veldig gode tilbakemeldinger, og vi er glade for å kunne dele at en splitter ny sesong av ‘Liv’ nå ligger klar i Altibox X!

Dokumentar

Shabanas kamp  

Dokumentaren om Shabana Reman – en av Norges mest kjente og innflytelsesrike personer innenfor integrering og kvinnekamp, ført gjennom en sylskarp penn og svart humor, som standupkomiker og kunstner.  Dokumentarist ​Vegar Aaser har fulgt Shabana siden 2017, og det tok en ny vending når hun i januar 2022 fikk diagnosen bukspyttkjertelkreft med full spredning og måtte kjempe sitt livs kamp.

Dokumentar

Halvdan førr evig

Kritikerrost, humoristisk og fint portrett av artisten og mennesket Halvdan Sivertsen. Bli med på et dypdykk nedi Sivertsens musikalske skatteskiste, fra skrivestua, i farta og på scenen.

Dokumentar

Alle har sin sydpol 

Siljes brystkreftdiagnose blir et vendepunkt, og med et nytt perspektiv på livet satte hun seg et mål: Å krysse Grønland på ski. Bli med når hun sammen med legenden Liv Arnesen og to andre kvinner tar fatt på oppgaven – med opp- og nedturer, forberedelser, ekspedisjon og deres tanker om livet, døden, og alt som skjer mellom de to punktene.  

Familiefilm

Birk & Magna 

En av årets store barne- og familiefilmer følger Magna, som ønsker svar på hva som egentlig skjedde med faren hennes, da han forsvant sporløst for mange år siden. Thriller for de yngste med Helge Jordal på rollelista. Ta med familien på den mystiske reisen. 

Feelgood / Dokumentar

Drømmen om et småbruk 

Ekteparet Ida og Sverre levde et vanlig liv i Bergen med tre barn, frem til de høsten 2020 kuppet en forfallen gård, pakket ned alt de hadde, og tok sjansen på drømmen.  

PS! Sesong to kommer snart.

Dokumentar

Uredd

I denne serien møter vi unge mennesker med tydelige mål med mening. Med frykt og tvil som største utfordrer, viser de at det å gå på trynet, men reise seg igjen, er nettopp det man trenger for å kunne håndtere livet. Inspirerende og modige historier fra unge mennesker med store drømmer. 

Hus og hjem

Kjolesnekker'n

Ja – ganske riktig! Som tittelen sier treffer vi her en dame ikledd vakre kjoler, men med sagen i hånd. For denne dama kan snekre, nemlig. Bli inspirert av fargerike Marianne som har kjøpt seg nytt hus, og nå fikser opp det meste selv. Elsker du Tid for hjem eller Sinnasnekker’nvil du nok like denne!  

2023web-stortbilde-liv
Drama

Liv

En fengslende dramaserie om å stå i spagaten mellom et krevende arbeid i helsesektoren og forsøket på å finne lykken i familie- og kjærlighetslivet. Denne har fått veldig gode tilbakemeldinger, og vi er glade for å kunne dele at en splitter ny sesong av ‘Liv’ nå ligger klar i Altibox X!

2023web-stortbilde-shabana
Dokumentar

Shabanas kamp

Dokumentaren om Shabana Reman – en av Norges mest kjente og innflytelsesrike personer innenfor integrering og kvinnekamp, ført gjennom en sylskarp penn og svart humor, som standupkomiker og kunstner. Dokumentarist ​Vegar Aaser har fulgt Shabana siden 2017, og det tok en ny vending når hun i januar 2022 fikk diagnosen bukspyttkjertelkreft med full spredning og måtte kjempe sitt livs kamp.

2023web-stortbilde-halvdan
Dokumentar

Halvdan førr evig

Kritikerrost, humoristisk og fint portrett av artisten og mennesket Halvdan Sivertsen. Bli med på et dypdykk nedi Sivertsens musikalske skatteskiste, fra skrivestua, i farta og på scenen.

2023web-stortbilde-sydpol
Dokumentar

Alle har sin sydpol

Siljes brystkreftdiagnose blir et vendepunkt, og med et nytt perspektiv på livet satte hun seg et mål: Å krysse Grønland på ski. Bli med når hun sammen med legenden Liv Arnesen og to andre kvinner tar fatt på oppgaven – med opp- og nedturer, forberedelser, ekspedisjon og deres tanker om livet, døden, og alt som skjer mellom de to punktene.

2023web-stortbilde-birk
Familiefilm

Birk & Magna - Gruvens mørke hemmelighet

En av årets store barne- og familiefilmer følger Magna, som ønsker svar på hva som egentlig skjedde med faren hennes, da han forsvant sporløst for mange år siden. Thriller for de yngste med Helge Jordal på rollelista. Ta med familien på den mystiske reisen.

2023web-stortbilde-smaabruk
Feelgood / Dokumentar

Drømmen om et småbruk

Ekteparet Ida og Sverre levde et vanlig liv i Bergen med tre barn, frem til de høsten 2020 kuppet en forfallen gård, pakket ned alt de hadde, og tok sjansen på drømmen.

PS! Sesong to kommer snart.

2023web-stortbilde-uredd
Dokumentar

Uredd

I denne serien møter vi unge mennesker med tydelige mål med mening. Med frykt og tvil som største utfordrer, viser de at det å gå på trynet, men reise seg igjen, er nettopp det man trenger for å kunne håndtere livet. Inspirerende og modige historier fra unge mennesker med store drømmer.

2023web-stortbilde-snakker
Hus og hjem

Kjolesnekker'n

Ja – ganske riktig! Som tittelen sier treffer vi her en dame ikledd vakre kjoler, men med sagen i hånd. For denne dama kan snekre, nemlig. Bli inspirert av fargerike Marianne som har kjøpt seg nytt hus, og nå fikser opp det meste selv. Elsker du’ Tid for hjem’ eller ‘Sinnasnekker’n’ vil du nok like denne!

Har du lastet ned appen?

Vi ville bare minne på at Altibox-appen er en ypperlig måte å ta med tv-universet ditt på hyttetur, på reise, eller bare ned til Apple TV-en i kjellerstua.
Appen - Godt Norsk-ny
app-mobil

Har du lastet ned appen?

Vi ville bare minne på at Altibox-appen er en ypperlig måte å ta med tv-universet ditt på hyttetur, på reise, eller bare ned til Apple TV-en i kjellerstua.