Hopp til hovedinnholdet

Norske filmklassikere endelig tilgjengelig i egen strømmetjeneste

Nå kan du se store, norske filmklassikere i strømmetjenesten Altibox X, som er inkludert kostnadsfritt for alle kunder med tv fra Altibox. Sjekk ut legender som 'Den Siste Fleksnes' (1974) og 'Den forsvundne pølsemaker' (1941) sammen med supertitler fra 'nyere tid'.

8. november 2023
Noen av disse norske storfilmene finnes nå i Altibox X, og de resterende, og enda flere, kommer.
Noen av disse norske storfilmene finnes nå i Altibox X, og de resterende, og enda flere, kommer.

Altibox og Norsk Filmdistribusjon har inngått en avtale som innebærer at hele 250 norske kinofilmer blir tilgjengelig for alle med tv fra Altibox.

Blant filmene som kommer er neste års norske Oscar-kandidat 'Fedrelandet', 'Den siste Fleksnes', 'Døden på Oslo S', 'Nokas', 'Kristin Lavransdatter' og populære familiefilmer som 'Knutsen & Ludvigsen' og 'Titina'.

Nå som det nærmer seg jul vil også 'Mongoland' og 'Blåfjell'-filmene, samt kanskje den største norske juleklassikeren av dem alle; 'Reisen til Julestjernen' komme på plass: en perfekt oppskrift for litt familiehygge en herlig november- eller desemberkveld.

60 på plass, mer kommer

Denne norske filmarven som er inkludert for alle med tv fra Altibox, tar deg med på en eventyrlig reise med blockbustere fra mer enn sju tiår. Her er det mye å mimre tilbake til for både barn, mor, farfar og oldemor.

Flere av filmene har ikke tidligere blitt utgitt på strømmetjenester eller vist på tv-kanaler på mange, mange år. Vi både håper og tror at du finner noe som kan bringe frem herlige minner fra svunne tider.

60 av filmene er allerede publisert i Altibox X, flere i restaurert format. Vi kommer til å fylle på med nye store titler jevnt og trutt fremover!

app

Har du lastet ned appen?

Vi ville bare minne på at Altibox-appen er en ypperlig måte å ta med tv-universet ditt på hyttetur, på reise, eller bare ned til Apple TV-en i kjellerstua.
app
app-mobil

Har du lastet ned appen?

Vi ville bare minne på at Altibox-appen er en ypperlig måte å ta med tv-universet ditt på hyttetur, på reise, eller bare ned til Apple TV-en i kjellerstua.